MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

30 nov

Kategori: Allmänt

Sista november idag! Vilket betyder att det är december imorgon! Ikväll gjorde jag klart min pepparkakskalender, dock går den bara till den 22 för det är då jag åker hem :DD
Annars så hade vi konsthistoria och kroki idag, alltid lika intressant tycker jag. Sen på eftermiddagen fortsatte jag lite på målningen jag började med igår men kom inte så långt med den idag eftersom vi bara hade eftermiddagen att jobba på. Efter skolan cyklade jag, Emma och Sanni till secondhand-butiken som bara har öppet två dagar i veckan. Jag köpte äntligen gardiner och galjar! SÅ ja typ så har min dag sett ut!
Om det var igår jag köpte två dukar på 75x100 så köpte jag en stor kartongskiva idag, ska försöka göra lite pannåer som passar mina tomma tavelramar! Får väl se hur det går :) Har så mycket för mig att jag inte riktigt hinner med allt! Jag vill måla en massa tavlor, pyssla på mitt rum, köpa massa mysiga saker att ha på mitt rum, vara med kompisar, se på film/serier, fixa julklappar och massa andra saker! Men det är nog bra att jag har annat att tänka på :) Aja ska fixa det sista med mina pepparkakor!

29 nov

Kategori: Allmänt

Eget arbete som sagt och jag har gjorde klart min ena tavla idag och sen började jag på en ny med oljefärg (Y) Spännande och kul, hade ett litet samtal med Helene (min kontaktlärare) och var och träffade kuratorn. Jag vet dock inte vad jag tycker om samtalen med kuratorn för han pratar väldigt mycket och hans sätt att uttrycka sig i ord är svår att förstå typ. Aja jag ger det en chans till iaf. Vad mer har hänt, hade kör idag efter middagen och det gick väldigt bra! Sen vid halvsju till typ nu så var det en föreläsning om peak oil eller vad det heter. Jobbigt intressant. Vi kommer dö och döda vår planet och skit :c Så nu ska jag försöka muntra upp mig själv med att göra någonting!

28 nov

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag! Vi började med vårat egna arbete och alla är nog väldigt pepp på det! Hann nästan göra klart en tavla idag, ska massproducera en massa saker :D Viljan är iaf den hehe. Efter skolan cyklade jag in till Årjäng själv och letade gardiner men det fanns typ inga, ska in igen på onsdag och kolla om pingstkyrkan har några på deras secondhand butik! Men jag hittade glitter, varma vantar, snöre och handcream! Plus typ tre värmeljuslyktor på röda korset! MYYS! Så sen efter middagen har jag pysslat med min pepparkakskalender, fortsätter nog imorgon då det är väldigt krävande av min koncentration :P Sanni och Emma är typ sjuk och Isabelle har en kompis här så jag ska nog fördriva resten av tiden med att se på serier och kanske pyssla lite till :D Hemlängtan blir inte såå stor nu inbillar jag mig :P

26-27 nov

Kategori: Allmänt

Igår orkade/hann jag inte skriva någonting. Jag städade och handlade julpynt till mitt rum igår och började pynta lite smått, sen blev det lite festligheter på kvällen och jag låg i sängen klockan fyr (Y) Idag har vi bakat lussebullar och det var faktiskt väldigt roligt förutom att dom blev väldigt degiga och jag hade inte förväntat mig att jag skulle dela med mig av dom som jag gjorde (som inte innehåller mjölk dvs) Men men! Det gjorde inte så mycket nu när jag tänker efter. Jag tog några av mina och stoppa dom i frysen sen fortsatte jag julpynta på mitt rum och nu börjar det se riktigt mysigt ut! Ska väl försöka handla litemer imorgon. Nu ikväll så har jag även sett på film med mina vänner. Känner mig rätt trött och sliten så jag ska nog lägga mig!

25 nov

Kategori: Allmänt

Fredag idag, har rett ut med skolan vad det är som gäller i höst så ska beställa en ny biljett iaf. Har kladdat lite mer med äggoljetempera och är redan less! Så bilder kommer kanske upp på det med men det är inte så seriöst. Efter skolan bestämde sig några personer på skolan att vi ska göra lussebullar på söndag! Eftersom det är första advent då! Så vi drog iväg och handlade en massa saker till det idag och efter den cykelturen kände jag mig helt död! En timme efter vi kommit tillbaka till skolan bestämde vi oss för att se på de två sista Harry potter-filmerna! Väldigt trevligt tycker jag! Nu måste jag nog beställa min biljett och sen ska jag nog se på lite serier!

24 nov

Kategori: Allmänt

Eftersom vi såg filmer om drogor och alkohol igår så fick vi prata med kuratorn och rektorn idag om ja lite frågor om det typ. Det gjorde vi i en och en halv timme och det var rätt intressant och de samtalsämnet har väl pågått hela dagen från och till kan man säga. Vi har även börjat prova på äggoljetempera idag! Intressant och lite jobbigt att hålla på med tycker jag men ja, har ju fler dagar på oss nästa vecka också.
En sak som gör mig VÄLDIGT upprörd är att jag fick veta idag att vi behöver inte vara på skolan förän den nionde januari (efter jullovet alltså) Och jag har redan bokat mina biljetter. Inte nog med det så verkar vi få åka hem en vecka tidigare än vad som är sagt.. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra än eftersom jag gjort någonting hela dagen och inte haft tid att kolla resor, så jag vet inte om det finns att köpa nu.. Ska kolla upp mer saker imorgon.
Hade "höstfest" på skolan ikväll massa trevligt med spel och sång och ja lite annat! Så det är det som har hänt ikväll. Tänkte försöka sova nu iaf.

23 nov

Kategori: Allmänt

En dag närmare hemresa! Det har blivit julfint på skolan och vi har sjungit jullåtar hemma hos vår "körledare" och blivit bjudna på pepparkakor och glögg! Nu vi jag hem till ett hus och vara där och fira jul! Jag saknar det personliga med hus/lägenheter :c Men men, inte länge kvar nu! 
Annars har väl dagen bara rullat på, fått se små filmklipp om alkohol och drogor med skolan och vi ska dusskitera om det imorgon. Lär ju bli intressant! Annars har det väl inte hänt så mycket mer utöver det vanliga. Hade besök av en teknisk illustratör-utbilngings grupp. Vet inte vad jag ska kalla det men :P 
Jag känner mig faktiskt väldigt trött så jag ska någ ta och lägga mig snart.

22 nov

Kategori: Allmänt

Om en månad åker jag hem! :DD Jag längtar faktiskt väldigt mycket, speciellt efter idag så vi var till Oslo och det var kallt och massa vintersaker i många skyltfönster och när jag kommer hem kommer det vara mycket snö och vinter och jul! :D
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om Oslo-resan idag, det var som sagt kallt och vi var lite sen med vissa saker och vissa grejer var inte så intressant då jag redan varit där och sett det. Sen var det synd tt vi hade väldigt mycket tid till att gå omkring i Olso själva och kolla på muséer och utställningar, kan ju vara bra för vissa men det var bara jobbigt tycker jag. En annan dag och lite med planerat och inte överdriovet mycket tid till att göra skaern kunde ha gjort det bättre. Men jag är ändå väldigt nöjd! Magen har inte krånglat någonting tycker jag (Y) KOm väl tillbaka till skolan typ halv åtta och då åt jag hela två hamburgare och nu sitter jag här och bloggar! Blir kanske en tidig kväll. Får se vad som händer :)

21 nov

Kategori: Allmänt

Min mage lever sitt egna liv och nu kan jag inte längre få det ur tankarna, jag lyckades låta bli att skriva om det i min blogg väldigt länge tycker jag. En ständig oro finns alltid där och jagkan inte riktigt få bort den på egen hand. Får se hur det här går.
Nog om det! Väldigt lugn start på en ny vecka, hände inte alls speciellt mycket eftersom vi ska till Norge, Oslo imorgon så vi hinner inte direkt påbörja något idag. Plus att halva gruppen som var närvarande idag åkte på en teaterföreställning i Arvika så ja, jag har suttit och skissat på tre nya tavlor! Har dock inte bestämt mig än på vilka tekniker jag ska använda. Jag har även funderat på julklappar men det är svårt att komma på det själv på rak arm så jag får nog ta och fråga runt lite istället! Vad mer har hänt idag? Jag har äntligen tagit mig i kragen och tvättat lite kläder! Men jag tror jag glömde typ hälften. Men men!  Jag har lagt upp fler bilder i min konstblogg och ja det tar ju lite tid med det känns det som, så missar jag någon dag att uppdatera här kan det vara för att jag har uppdaterat den bloggen.
Imorgon kommer även bli en lång dag, åker med buss härifrån klockan nio och kommer tillbaka till skolan vid åttatiden (Y) Håller bara tummarna att allt går bra!

20 nov

Kategori: Allmänt

Okej jag måste ha missat någon dag att skriva här.. Det var ju inte alls den 18 igår xD Aja, antagligen missade jag den 17.. Hur som helst! Det är bara fyra veckor och två dagar tills jag ska hem! Det kommer bli så skönt med jullov, komma hem till ett vinterland och fira jul och nyår <3 Och ja jag längtar hem som bara den!
Idag har jag bara tittat på serier på min dator. Rätt skönt men upptäckte att jag borde ha tvättat och dammsugit i mitt rum. Får ta det imorgon tror jag. Åt middag med Sanni och vi upptäckte att det fanns NIO mjölk/fil/yoghurtpaket som hade gått ut, mellan slutet på augusti fram till i början på november i vårat kylskåp! Äckligt och vi var duktiga att ta hand om det, eller ja Sanni var modigast av oss! Nu är det iaf borda från kylskåpet men bevisen är kvar D: Blää Sen har det inte hänt så mycket mer.

17-18 nov

Kategori: Allmänt

Igår så hade vi våran utställning på ful-workshop, kändes som en väldigt onödig dag för det blev iaf inte som jag hade tänkt mig (t ex att vänta tills det var massa folk utanför och sen öppna, istället för att öppna när ingen är där och sen får dom gå in när dom märker att dörren är öppen.) Hur om helst så kändes det skönt att det var en halvdag bara! Var tvungen att städa undan i målarsalen också innan vi slutade så nu står tre av mina stora tavlor inne på mitt rum, som engentligen inte har plats för så stora saker! Men men, jag löser det på något sätt. Cyklade in och handlade med Isabelle efter tre och träffade på Jakob där inne så vi handlade lite mat tillsammans. Efter middagen så fixade jag klart min konstblogg eller vad man ska kalla den, borde väl fixas till lite mer men det är inte lätt! När jag var klar med det så gick jag och Sanni upp till Isabelle (knackade även på hos Jakob) så hade vi lite festligheter där till sent på kvällen, tog oss även in till Årjäng för att kolla läget. Det var en väldigt trevlig kväll måste jag säga! Jag somnade väl vid halv tre iaf.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vaknade vid ett och gjorde frukost och jag har ingen aning vad dom andra gör. Kanske kommer en till uppdatering senare :)
Det blev en trevlig tacomiddag med folket jag var med igår! Sen har jag sett på film nu ikväll. Jag måste säga att jag känner mig fortfarande orolig över min mage, att inte medicinen jag fick hjälper och att det kommer forsätta vara så här.. Men efter lite sömn så kan det vara bättre.

16 nov (Sjukhusbesök!)

Kategori: Allmänt

Haft ont i magen och illamående idag också men bestämde mig för at försöka ta kontakt med sjukan. Men eftersom dom bara har telefontid mellan åtta och tio och ingen annan chans på dagen att få tag på dom så cyklade jag Sanni och Emma dit efter skolan. Det var verkligen inte det lättaste att veta vad som var entrén och vart receptionen var! (en trappa upp) Hur som helst så fick jag typ hjälp på en gång vi kom dit! Fick träffa en skötersna och jag berättade lite om hur det låg till och jag fick ta tempen och sen gå till labb och lämna lite blod för att kolla om det var någon infektion i kroppen typ, sen fick jag träffa en läkare som kände på min mage och ja, han var norsk och förstod väl litegrann om vad han snackade om. Men det var inte blindtarmen men det var antagligen magkatarr och att tunntarmen kunde vara lite inflamerad(?) eller något sånt så jag fick medicin som jag hämtade ut på apoteket så fort jag var klar på sjukan! Så ja det har varit en bra och rätt så händerlserik dag! 
Förutom det så har vi hängt upp våra akvarellbilder i skissrummet (utställningsrum) för våran utställning som börjar imorgon! Min mamma och pappa åkte till Thailand idag så dom kan vara framme ganska snart! Så ja det har hänt massor med saker idag känns det som! 
Nu sitter jag här i mitt rum och hoppas på att medicinen kommer hjälpa och att jag inte får några av de läskiga biverkningarna! Ska nog spendera resten av kvällen med att se på film!

15 nov

Kategori: Allmänt

Så gott som hela dagen har varit en otroligt jobbig dag, mer ont i magen och illamående än innan och jag har gråtit nästan hela dagen men det måste man också få göra ibland! Imorgon ska jag ringa sjukan och få en tid och kolla vad det kan vara. Så vid halv tre idag fram tills efter middagen har jag varit med mina kompisar och det har fått mig på andra tankar och det känns väldigt bra! För hoppningsvis kan vi fortsätta umgås efter att dom kommer tillbaka från Årjäng, får väl se vad som händer typ. Igår innan jag skulle sova var också väldigt jobbigt, att få mer ont i magen och bli illamående när man vill sova är aldrig kul men efter ett tag lyckades jag sova! Hoppas bara att det blir bättre den här natten! Men bättre tankar än så här får jag ta och skaffa mig!

14 nov

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk idag, ont i magen och illamående (Y) Somnade typ kvart över två av ren utmattning och ja, vaknade när klockan ringde, tog en macka till frukost, sjukanmälde mig och somnade om. Åt lite lunch och fick piercingarna vi fick i posten idag och nu sitter jag på mitt rum och känner mig sjuk. Tror nog jag ska ta och lägga mig igen, kanske se på någon film? Får väl se vad som händer! 
Sanni piercade sig själv typ direkt vi fick smyckerna! Det blev bra tycker jag, modig tjej!
Just vid tillfäller känner jag mig för ful för att vilja pierca mig men det löser sig nog när jag blir frisk, har ju inte pratat med en piercare eller bokat tid så det är lugnt :)

Som ett svar till en kommentar jag fick för ett tag sen så trivs jag här på skolan, jag är på mycket bättre humör och så än vad jag var innan och allt det där. Den enda nackdel jag har är väl att min mage är helt fucked up, det är väldigt ofta som jag har ont i magen och jag vet ärligt talat inte alls vad det beror på. Vissa dagar är sämre än andra, idag var bland annat en sån dag. Och nackdelen med att ständigt ha ont i magen och inte veta vad det beror på är att jag får ångest pga min magvärk. Har hänt några gånger att jag fått ångestattacker av det och det är inte så kul att inte kunna sitta still, gråta, hyperventilera och vilja dö. Så känns den här ångesten iaf. Men om man bortser från det så är det väldigt skönt och bra att vara här. Hittat så bra kompisar som bryr sig och lyssnar och visar intresse.
Imorgon ska jag på samtal igen och förhoppningsvis går det bättre imorgon än förrs tisdagen, måste få säga det jag vill ha sagt! Aja, tror jag ska försöka sova lite till och hoppas att allt känns bättre imorgon.

13 nov

Kategori: Allmänt

Ja idag har varit en väldigt lugn dag, efter min långa dusch och frukost så blev jag så sugen på att måla att jag, Sanni och efter ett tag Emma gick till målarsalen och målade från typ två till tjugo i fem. Känner att jag skulle vilja måla mer men jag vet inte vad jag ska göra i så fall, plus att endel av min färg tog slut så. Nu ikväll så ska jag nog bara se på film. Känner mig så där nere och tänka-tillbaka-crap-dag så en film blir nog bra!

12 nov

Kategori: Allmänt

Jag har inte orkat tagit en massa kort på vad jag har gjort men jag gör det så fort jag orkar typ.
Varknade med magvärk vid tio och har väl haft ont i magen och lite lätt illamående typ hela dagen så det har ju inte varit så bra eller kul, men jag har hunnit följt med mina kompisar till Årjäng och handlat lite! Köpte fyra nya böcker, proviva och en.. eh.. typ puncho(?)-filt-sak typ, sen umgåtts med kompisar och ja.. Får väl se vad kvällen har att erbjuda typ.

11 nov

Kategori: Allmänt

11-11-11 idag för den som missat det. Inget speciellt med det tycker jag men iaf.
Dagen började väldigt segt och jag kände mig väldigt trött ända fram till sista halvtimmen ungefär, så det kändes rätt så drygt med halvdag då. Iaf så har jag typ varit med Sanni och Emma hela dagen fram till nu, så det har varit väldigt trevligt faktiskt!
Alltså, jag känner mig så kass på att skriva informativa inlägg känner jag! Samma ordformuleringar och typ meningsuppsättningar Men jag ska försöka skaffa mig en blogg där jag lägger upp allt jag har gjort sen jag började här på skolan men jag börjar nog med det imorgon och dokumenterar med bilder och så.

10 nov

Kategori: Allmänt

Ja skoldagen har väl sett ut som den har gjort hela veckan. Målat en massa md akvarell, fast jag har fortsatt att gundera en av mina böcker jag har köpt och det blir faktiskt ganska bra! Dock tar det väldigt lång tid men jag tror det är värt det! Efter skolan så hjälpte jag och Sanni Emma att göra sitt färgtryck i grafiken och sen var det mat och vid typ halv-tjugo i sex så cyklade jag och Sanni till badet för att simma och ja jag kan säga att jag är rätt slut. 
Känner mig rätt slut mentalt också, händer verkligen saker hela tiden! Ingen lugn stund också drar man iväg och tränar dessutom! Men det är bra, en klar förbättring med tanke på hur det var för ett år sen! Hurra för mig haha

9 nov

Kategori: Allmänt

En månad sen jag var hemma nu! Tiden går verkligen fort och det är bra för jag längtar lite hem, endast för att alla andra kan åka hem när dom vill typ. Idag har det också hänt saker, P4 Värmland var här hela förmiddagen och pratade med folk så dagen har varit bakvänd, från att vi har konsthistoria och kroki på förmiddagen och vanliga lektioner på eftermiddagen så hade vi tvärt om så vi fick mindre konsthistorie och kroki-tid. Sen efter skolan så hämtade jag ut mitt paket jag fått från mamma och pappa det var trevligt och roligt då jag inte kom ihåg vad jag bett som lägga ner! Så det var lite roligt att se och läsa. Fick ett mms från Simon att han hade fått mitt brev så det gjorde mig också väldigt glad! Då vet jag att den posten också har kommit fram. Efter maten så gick jag Emma, Sanni och Isabelle ut i målarsalen för att försöka vara lite kreativa och det gick väl rätt okej typ. Känns som att det finns för få timmar på ett dygn otroligt nog! Aja det får räcka som inlägg idag :3

8 nov

Kategori: Allmänt

Det har hänt rätt mycket saker idag också, inte så mycket innan tio-kaffet förutom att måla och så. Efter kaffet så var det egentligen en föreläsning som jag skulle viljat gå på men jag var på samtal med kuratorn då, så ämntligen har jag taigt mig dit! Får väl se om upplägget blir som jag vill att det ska bli typ. Sen har vi målat med akvarell och det kan vara rätt roligt, så länge man inte ska måla något speciellt! Har varit jättetrevligt att vara i målarsalen att man aldrig vill gå därifrån och det är ju bra för det behöver man ju inte! Men iaf så efter skolan så åkte några av oss till centrum (med bil!) och handlade lite saker, jag köpte bland annat en verktygslåda som jag kan lägga typ alla mina målarsaker i! Bästa köpet på länge tror jag! Också köpte jag en typ.. grej som jag verkligen inte kommer på vad det heter nu men en sån sak som har flera kontaktuttag typ. Ja och massa annat bra-att-ha saker. Så efter maten så beställde vi oss för att gå till målarsalen och greja på och det är typ det vi har gjort fram tills nu! Trevligheter tycker jag ^^

7 nov

Kategori: Allmänt

Intressant dag på många vis. Den här veckan har vi akvarell och vi har en bra gästlärare! Så det är intressat det hon berättar om akvarell och visar och olika tips och så :3 Så skoldagen har varit en bra dag tycker jag! Det andra bra med den här dagen var att vi lyckades få iväg våran piercingbeställning idag :D Så nu är det bara att vänta tills vi får den hit till skolan hihi! Och den trejdre bra grejen med den här dagen var att jag har återigen simmat! Och det gick också bra, mycket bra saker som typ hänt idag måste jag säga

6 nov

Kategori: Allmänt

Har inte hunnit gjort så mycket idag men kände för att uppdatera här nu ändå. Vaknade, gjorde mackor och såg på sist matrix-filmen och nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske göra lite nudlar att äta och sen då? Aja, det blir nog en bra dag ändå!

Jag har fixat med pengar till piercingbeställningen vi ska göra. umgåtts lite med Emma och Jakob och snart ska jag och Sanni som kommer tillbaka ikväll äta middag!

5 nov

Kategori: Allmänt

Dagen har börjat väldigt lugnt, den har väl varit lugnt hela tiden men efter att jag såg klart filmen jag började titta på igår så gick jag över till Emma och hennes gäst Frans. Vi började göra klart vår beställning på piercingar så nu är allting klart ska bara försöka fixa så vi kan betala allting också, för det krånglar endel! Så ja mer än det har jag väl inte gjort, gjorde Jakob sällskap när han skulle äta (kan man säga så?) Och nu sitter jag här, ska väl se på någon film och ja se vad som händer typ.

4 nov

Kategori: Allmänt

Idag har varit en ren städ och tvättdag! Så nu ser det lite bättre ut på mitt rum. Min tvätt är ännu inte torr men det mesta har jag nu stoppat in i torkskåpet. Åt middag med Jakob, det fick bli en efterlängtad köp-pizza! Eftersom det typ är tomt med folk på skolan så vet jag faktiskt inte alls vad jag ska spendera min kväll med, skissa på vykort kanske.

Det blev en väldigt lyckad kväll faktiskt! Blev lite festande inne på Emmas rum med Jakob, mig själv och Frans (Fransesca), kollade läget i Årjäng, pratade en massa på en lekplats och sånt trevligt!

3 nov

Kategori: Funderingar

Äntligen har jag tagit mig mod till att fixa en tid med kuratorn! Så på tisdag gäller det! Får bara hoppas att det går bra. Annars så har dagen vair helt okej, tryckt två bilder till idag sen har vi typ städat och så. Det tar ganska lång tid att trycka när man ska använda sig av flera färger. Så förmiddagen gick åt till det. 
Sanni och Isabelle har åkt hem och jag vet inte om Emma också ska göra det, i så fall blir det typ bara jag och Jakob kvar här i helgen (av mina vänner så att säga). Får väl se hur det blir.
Sen tycker jag att det är väldigt tråkigt att det är många som tänker sluta på skolan i vinter. Många har redan slutat och ja det pratas om det rätt mycket känns det som. Tycker bara att det är väldigt synd men ja.. Inget jag kan göra åt känns det som.
En till grej som jag kom på att jag vill skriva här! Jag var in på sj's hemsida och kollade mina resor och så där.. Hittade min resa tillbaka till Årjäng för 800:- billigare! Så jag bokade den billiga (221:-) och avbokade den andra och fick pengar tillbaka. Så lyckad dag på så sätt :D
Jag vet inte riktigt vad jag ska spendera min kväll med, göra fler vykort kanske :P

2 nov

Kategori: Allmänt

Var på en resan till Indien med Annie på första lektionen, intressant som vanligt. Hade ett litet klassmöte vid tio-tiden och sen hade vi kroki, fast utan modell så det blev typ att öva på porträtt och det gick väl bra. Efter lunchen så hade vi grafik igen och ja jag blev klar med mina plastplåtar och var egentligen redo för tryck men jag orkade inte för att våran lärare skulle vara med andra lärare som var på fortbildning? Eller något sånt. Så jag tryckte efter middagen istället! Hur som helst, efter skolan så for jag och mina kompisar till Årjäng för att handla och satan vad tycker grejer jag har att stoppa i mig! Mycket nudlar, hård bröd med pålägg, riskakor, franskor och marmelad och yoghurt! Dock köpte jag inte allt idag men! Åh mat hehe! Efter maten var jag som sagt i grafiken och nu sitter jag här!
Min mage har väl blivit bättre men jag känner av det ibland, funderar på om jag borde kontakta sjukan även fast jag inte har svinont eller något sånt. Aja får väl se hur jag gör med det!

1 nov

Kategori: Allmänt

Vi har fortsatt med grafiken idag och det har väl gått sakta men säkert framåt! Jag har äntligen kommit på ett motiv som jag ska göra i flera färger. Det vi gör är att vi har en förlaga (bild/teckning) som vi sedan ristar in på en bit plast och sen kletar vi in en oljig färg där vi ristat och torkat bort det överflödiga. Efter det så tar vi ett blött papper och lägger det i typ en mangelpress och ja så blir det ett tryck typ! Kortfattat och väldigt förenklat typ :P Ja nu sitter jag i Isabelles rum med Sanni och Isabelle, Sanni sitter vid sin dator, jag vid min och Isabelle spelar tvspel! Så kan man också spendera kvällen!