MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Coldplay

Kategori: Funderingar

Jag har lite ångest över att söka jobb. Jag vill inte, just nu vill jag bara sitta hemma hela dagarna och göra meningslösa saker, gräva ner mig i mig själv. Jag vet att det är väl det sämsta man kan göra men det känns tryggt och det ger mig ångest eftersom det inte kommer hålla i längden.. Jag har funderat på om man får en praktikplats på måndag säger vi, och en praktik är på en månad. Det hinner ju bli julledigheter innan praktikmånaden är slut och då kanske man inte är lika sugen på att börja igen när julen är slut.. Jag vet inte om det verkar "vettigt"..
Hur som helst.
Det är som sagt snart jul eller december iaf och jag fyller snart år. Det intressanta är att jag har inte gjort någon önskelista av något slag över huvud taget. Tydligen önskar jag mig bara en sak både till födelsedagen och jul. Jag som älskar paket, hur ska det här gå? Men jag kommer verkligen inte på något som jag verkligen önskar mig. Det är nästan så det också känns meningslöst att önska sig något. Förhoppningsvis hinner jag ändra mig inom en snar framtid men ja..

Fulkultur - Börja om

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag har flera gånger viljat skriva något här men eftersom jag vet att många jag inte känner till läser min blogg så känns det inte som att jag kan skriva vad som helst, men egentligen ska det inte spela någon roll...
Aja. Mitt självförtroende har sjunkit otroligt mycket sen jag slutat skolan och eftersom jag inte gör något om dagarna så blir det väl inte bättre av det. Jag blir nervös så fort jag ska göra något, jag blir feg och väljer att inte göra det istället. T ex så har jag bara en kompis "kvar" sen skolan, Det beror väl delvis på mig också. Jag vågar inte ta upp kontakten med någon av dom igen, väntar på att dom ska göra det.. Men sån är jag, en sån som tänker alldeles för mycket. Hur som helst så ska jag börja gå på samtal typ, dck börjar inte dom förän i januari/februari typ.. Får väl se om det blir bättre med allt eller nåt. Vad mer har jag lust att skriva om? Jag kan inte låta bli att tänka på det som var, det där bra som fanns. Men det är väl egentligen inte heller nytt.
Överannalyseraren är tillbaka igen! Helt fantastiskt..

Ögonbryyn!!

Kategori: Allmänt

Nu är det ju typ.. November vilket betyder Halloween (just nu/den här veckan iaf). Jag har för fösta gången bestämt mig för att klä ut mig, och göra ett bra jobb! Dock känns det som om jag inte kommer klara av det. Kläder är ett litet problem men de senaste dagarna har jag inte kunna tänkt på något annat än hur jag ska göra så mina ögonbryn försvinner utan att raka bort dom eller köpa nytt dyrt smink (eftersom det nästan vrekar så om de jag har inte funkar..) Jag har provat och testar flera gånger under två dagar.. Jag har ONT i mina ögonbryn och huden runt om.. Jag funderar nu på att kosta på mig något typ färga-ögonbryn-kit-sak så jag får ljusare ögonbryn så dom blir lättare att täcka och sminka över.. Men när jag berätta det för mamma blev hon nästan arg på mig. Hon tänkte nog att jag är nio år och ska klä ut mig.. Jag är ju ändå 18 snart 19 och jag tycker att man ska klä sig extremt på halloween. Men ja, får se om hon har landat i det jag sa igår. Jag som var superpepp innan, får se hur det blir.

En bild på ett av mina försök jag gjorde igår. Jag tycker inte det duget iaf.