MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

*

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Tack för fina år tillsammans, du är en bra kille och du är min bästa vän!
21-04-2008  25-02-2012
Det känns tungt men vi kommer båda två klara av det här! Det blir nog bättre.

18 jan

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

7 dagar kvar. Vet inte riktigt vad jag förväntar mig...

13feb

Kategori: Allmänt

Ungefär 12 dagar tills jag åker hem/kommer hem. Det är en av grejerna jag gör om dagarna, ränka ner. Jag behöver åka hem men jag är ändå ganska nervös över vad som kommer händer. Lite lagomt kryptisk.
Annars har vi eget arbete som vi fortarande jobbar med och jag trivs inte alls med det, det är så kaotiskt och jobbigt eftersom jag inte har en aning om vad jag håller på med. Men jag kommer iaf ha saker att visa på utsällningen nästa vecka! Nej nu ska jag försöka hitta ett onlinespel att fördriva tiden med innan jag ska lägga mig

8 feb

Kategori: Allmänt

Det där med uppdateringar ja...
Jag verkar ha kommit ur min lilla svacka i måleriet, mentalt vet jag väl inte riktigt hur det är men skolan känns lite lättare iaf :) Vet inte om det har något med ett videoklipp vi fick se på i måndags,tisdags? mycket släppte efter det och det känns bra :) Längtar hem till Simon nu bara typ 16 dagar kvar! Sen har en annan tanke dygt upp i huvudet igen och jag ska nog inte säga vad det är för då försvinner den väl lika fort. Men förändringar är något jag behöver så det blir nog bra :D Kort uppdatering men bättre än inget! Det är ju ändå inte så många som läser så :)