MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

18 juni

Kategori: Allmänt

Är ju ett bra tag sen man skrev här och då så gott som ingen är in och läser här längre så gör det ju inget om jag skriver bara för att få skriva av sig. Kan ju kanske börja med att säga att jag blivit dumpad, eller ja det tog slut iaf. Var väl nästan så att man väntade på det.. eller ja jag kände väl också att det inte skulle hålla men hoppas kan man ju alltid, han var ju ändå jäävligt snygg. Men det krävs ju lite mer än utseende. Vi funkade helt enkelt inte tillsammans. Så de senaste eh två och en halv dag som det nu gått har varit rätt tunga, hämtade alla mina grejer från hans lägenhet igår och det var då ledsenheten kom, grät mer eller mindre hela dagen. Orkade inte äta något heller. Jag känner att jag inte vill träffa honom på ett tag heller för det kommmer bara kännas konstigt och ja vara jobbigt mest troligt. Det är jobbigt att se hans bekanta på jobbet också. Extra svårt då man inte vet om han har berättat det eller inte. Men han har ju ändrat status på fb iaf så ja det är väl kanske lite obvious, vem vet.
 
Åh jag är så sugen på att tattuera mig nu också, fast även om jag har ett extremt sug på det just nu så lär jag ju inte få en tid förän september eller oktober kanske, men ja boka in en tid kanske inte skadar!

Jag har varit sjukt rastlös hela kvällen, städat, diskat, rökt en massa cigg (det har jag hört att man får göra när man inte mår så där tipp topp) tog en lång dusch och ja försökte lugna mig lite. Men jag tror bannemig jag måste lägga mig i sängen för jag måste upp och jobba imorgon också. Men snart är det helg och midsommar och då blir det tjejmiddag och fest! :D Kommer säkert bli hur bra som helst!