MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Mys och en fisketur

Kategori: Allmänt

Har det hur mysigt som helst hemma hos Simon, skönt att äntligen få vara med honom under en veckas tid <3
Dock börjar min mage fucka sig igen. Det känns som ömma krampanfall i allt man kallar mage. Som sura vridningar i magen som inte vill mig något bra alls. Det är nästan så att man vill gråta när magvärken kommer. Det är iaf andra dagen på raken som jag känner av det och det är vid samma tidpunkt också, så mysko!
Men utöver det så är det relativt bra förutom att min svacka sakta men säkert travar längre och längre ner i djupet, när jag är hos Simon så känns det lite bättre för jag får annat att tänka på under en period. Och snart ska jag väl följa med mor och far på en liten resa under typ en och en halv vecka.
Nog nu! Time for food :3

Helt förstört

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Bara att vänta och se vad som händer...

1-8

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag har väl skrivit rätt mycket i den andra bloggen på senaste. Nu när man är ledig så blir det att man får mer tid att tänka på det där jobbiga man lyckas tränga undan när jag jobbade.. Bara fem veckor kvar. Får väl se hur det går. Det får räcka för tillfället i den här bloggen.

Sick Puppies

Kategori: Funderingar

Random't band.
Åh jag är så less på att inte kunna sova om nätterna, det är jobbigt att gå och lägga sig för det bara vrider sig i huvudet, sen varknar jag mellan halv fem/fem och kan inte somna om på en timme eller två. Visst jag har ju klivit upp vid den tiden varje veckodag i ett halvår men man kan väl bara vakna till och sen kunna somna om efter fem-tio minuter.. Jag vet heller inte om det beror på min depression (som iofs har minskat(?) men...) Nedstämdheten och mina tusen-tankar spökar ALLTID när jag ska sova, oavsett hur bra dagen och kvällen har varit. Värsta tillfället på hela dygnet, så otroligt jobbigt och sova som är så skönt!
Hur som helst, försöker peppa till skolan i höst, räknar på hur mycket pengar det kommer gå åt, funderar på vad jag ska ta med mig ner och är glad över att faktiskt ha ett fast datum då jag flyttar! Åh! Flytta bort från dom här hemska skogarna/byarna/samhällerna/städerna. Bort från norrland! Jag kommer flytta längre ner än vad Gävle ligger. Ska bli så jävla skönt. Förhoppningsvis försvinner alla jobbiga äckeltankar som jag alltid har i huvudet just för att jag bor kvar här, jag blir påmind om allt bara av att vara hemma eller åka inom Strömsunds kommun typ.
Nej nu är det bara fem veckor kvar. Trettiosex dagar kvar (Y)

SMK

Kategori: Allmänt

Helt fantastiskt! Jag fick hem mina böcker idag! Dom verkar ju så bra att jag knappt vet vilken jag ska börja med! En är en Mindfulnessbok som kan hjälpa mig ur min återkommande nedstämdhet och lite annat (<3) och den andra boken heter "Cirkeln" och verkar också väldigt bra! Tjock är den också! (I mina mått eftersom jag ytterst sällan läser böcker) Nu har jag lite böcker att ha i en bokhylla när jag flyttar hemifrån hehe. Så idag är jag på bättre humör, varit på kurs hela dagen så jag har inte behövt jobba i fabriken idag, väldigt skönt fast det bara är tre arbetsdagar kvar, om jag inte tar ledigt på fredagen pga Dunder men.. Blir det ingen fest så jobbar jag nog fredagen också. Åh Det här är en skön sista vecka ändå känner jag! 
Nej det blir internet och datorn ett tag till sen ska böckerna utforskas!