MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Simning del 1

Kategori: Process simning!

Jag tror helt seriöst att jag ska ska starta en simgrupp. Jag har skickat ett mail till Linda Mårtensson (idrottslärare) och frågat om hon kan hjälpa mig. Annars får jag skicka brev/mail till nån annan och se om det händer nåt.

Om jag får en tid som jag kan ha ett träningspass på så kommer jag sätta upp lappar på skolan och se om det är någon som är intresserade sen verkligen sätta igång och börja träna mig själv och andra Åh! Simma <3

Imorgon tror jag att jag ska gå till sportringen och team sportia och kolla vad dom har för simutstyrsel :D

Jag är så pepp! Konditionssim imorgon =D

Passion: Simning

Kategori: Allmänt

ÅÅh jag känner mig verkligen jätte pepp på att ta simningen seriöst. Jag vill åka till stan och kolla vad som har för simutstyrsel där och så klart kolla här i Ström också. Jag vill köpa en baddräkt, simmössa och simglasögon :D

Sen jag kom hem har jag funderat på om man kanske ska kolla hur intresset för en lite mer seriös simträning är på skolan. Kanske kan höra efter om man kan starta en grupp och göra lite roliga simövningar och så. Kanske göra små tävlingar som allmänheten kan titta på och kanske betala nån liten summa för inträde... ÅÅH jag blir så sugen på att göra det! Simtäning för ungdomar! Åh hurra! Ska spåna vidare på det här jag! :D

Backspegel

Kategori: Allmänt

Solen, de gul-oranga träden, den blå himlen, de små molnen på himlen, den gråa asfalten.
Allt blir fint i en backspegel <3

Igår var ingen bra dag, min dag såg väldigt mrkgrå ut.
Idag är det bra. Kan det bero på några i klassen? (vi var sex av 14 idag)
Snart är det fredag <33

Backabacka!

Kategori: Allmänt

Den här helgen har bestått av, gott sällskap, god mat och cigarrer.
Ja, jag är jätte glad över att ha fått provröka en cigarr hemma, med mina föräldrars tillåtande! :D Väldigt intressant iaf (A)

Krille är ju som sagt hemma och det är jätte mysigt, det känns som när man var lite yngre och han bodde hemma. Jag tycker ibland om den här familjekänslan, t.o.m. lite mer än vad jag tycker om när det bara är pappa och jag hemma :)
Idag har jag försöka plugga matte och försökt tagit det lite lugnt men ja mamma är ju hemma så det finns inga lugna stunder, hon tjatar om saker jag redan vet om och saker som jag vetatt jag ska göra.. Hon tror typ att ja är 6 och inte vet vad jag ska göra efter att jag klivit upp på morgonen..
Aja..

Helgen har varit jätte trevligt och bra men jag saknar min Simon en hel del fast än vi sågs i helgen som var <33

Det börjar dra ihop sig

Kategori: Allmänt

Ja, man kanske borde börja kolla på boende i Stockholm ganska snart, det är ju snart november så (A)

Vad händer annars..
Ja, urinvägsinfektionen kommer från och till igen.. Jag som trodde det var över..
Nu börjar man få hemläxa när man inte riktigt hinner med på lektionerna.
Krille är hemma :D det är ju bra. Kommer förhoppningsvis träffa honom i helgen :)
Har fått en tid hos en läkare så jag får veta vad jag kan äta :P

Kommer inte på om det hänt så mycket mer. Ja..

Hemma idag

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jobbigt när man känner att det skulle vara jobbigt om man gick på skolan eller att man tror att det blir värre om man gör det.. Men man vet intehelt säkert, det kan gå över om någon timme och då känns det onödigt att man stanna hemma.. Men ja, vad ska man göra? Jag tycker inte om när det blir så här .___.

Får se om jag ringer sjukan eller hur jag gör..

Massa funderingar..

Kategori: Funderingar

Jag har funderat ett tag på om jag ska köpa en ny mobil, och i så fall hur den ska se ut och så.. Det vsar sig att det finns INGEN snygg mobil DD: Jag vill inte ha en med tuschscreen på och inte en "vanlig" heller (d.v.s. en rakt uppochner vanlig mobil) Luckmobil finns typ inte längre, inte en sån där man kan vrida upp som jag har som andra handsalternativ. Och när jag väl hittar en snygg mobil så har den lite dålig kamerna som min sonyericsson k700i... Då blev jag ledsen..

Sen idag fundera jag på om jag ska köpa en digitalkamera, en man kan ta kort på sig själv med utan att man ska se mongo ut för att jag håller i den med båda händerna annars blir det så skakigt..

Vad mer har jag funderat på?
Jo, om hon faktiskt bryr sig att jag försöker hjälpa och tipsa om saker.. Känns så meningslöst..

Jag har funderat på hur nära vän hon tycker att jag är med henne. Om hon fortfarande vill ha kvar mig som vän. Hon har sagt att hon vet vilka som är hennes nära vänner och att dom vet det också.. Jag vet iaf inte och skulle jätte gärna vilja veta.

Vad mer? Hmm....
Nä jag kommer inte på nåt mer.

Jävla urinvägsinfektion..

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jaha, ja då var man hemma pga urinvägsinfektion igen.. Det är så jobbigt eftersom jag får problem i fyra timmar, sover lite sen känner jag ingenting.. Men jag är iaf glad att Simon skjutsade hem mig igår och sov över så att jag inte var helt ensam i morse <3

Ja, nu är det bara att vänta och se om det går över av sig själv eller om jag måste boka tid på sjukan.. Jag hatar at vänta ._.

Oj!

Kategori: Allmänt

Jag ser att mina inlägg som man kan se , har försvunnit (inte från bloggen) så det kanske är dax att skriva nåt.
Idag hade vi programdag och vi höll på att leka och hade faktiskt jätte kul :) vi fick beröm från lärarna att det var den trevligaste programdagen dom hade varit med på xD sen vet jag inte om man ska lyssna på dom.

Iaf, imorgon har jag sovmorgon och då hade jag tänkt jobba med mitt PA på bilden <3 det ska bli så kul! Och eftersom vi slutar halv två imorgon så kommer Simon hämta mig <3 Som jag har saknat honom! Inte träffat honom alls på två veckor <3 Massa mys väntar :ö