MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

19 apr

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Har hamnat i en liten svacka igen. Det känns väldigt pinsamt att erkänna så här för jag vill egentligen inte att någon ska veta det. Men jag ska lyckas ta mig ur den! Den här veckan har vi haft modellmåleri och lite eget arbete (vad jag har hört). Jag har tusen tankar snurrandes i huvudet som gör livet lite tuffare känns det som, utbildningstankar, vart jag vill bo, vad jag vill jobba med, hur jag kommer klara av att bli mer vuxen, livet generellt, grejen med att träffa andra, vad är värt att lägga pengar på med mera. Allting är så skrämmande och ger mig en ångestkänsla som gör att jag bara vill krypa in i ett hörn och aldrig bli stor. Det är så svårt att bli vuxen, att ta bestlut, att vara ensam.
Så småningom kommer jag nog ur den här svackan och tar mig i kragen men det blir nog inte idag tror jag. Men idag ska jag nog försöka bli lite mer levande, hoppas jag på. Aja så öppen som jag vågar vara vid tillfället!

17 apr

Kategori: Allmänt

Hehe var ett tag sen nu! Jag har funderat ett tag på att uppdatera men inte kommit på ett bra sätt att formulera mig på så jag provar nu istället.
Förra helgen var det påsk och då drog jag inte hem utan åkte istället till Bollnäs och till Bälla! Helt fantastiskt måste jag säga! Kändes väldigt bra att vara där i hela tio dagar. Vad vi egentligen gjorde, ja vi åt oss väldigt mätta iaf, tog lite spännande bilder, hade vår egna lilla fest i hennes lägenhet höhö och ja gjorde lite mer saker också och det mesta var iaf helt fantastiskt! 
Är tillbaka på skolan nu och jag har blivit sjuk, börjar ju verkligen bra. Får hoppas jag blir frisk snart.
Jag har även sökt till skolor också, lyckades även klämma in några timmarna innan sista anmälningsdagen. Turismprogrammet, museologiprogrammet, små kurser i de senare och språkkurser lite var stans i landet. Hoppas man kommer in på något iaf. Har sökt 11 "olika" saker/ställen. Nu är det bara att vänta och se typ.
Nej det får räcka, jag får skärpa mig lite och få fart på den här bloggen igen :)