MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

The End

Kategori: Allmänt

Äntligen börja det hända lite mer känns det som. Kommer få kontakt med en ny person som kanske kan hjälpa mig framåt. Hoppas det går bra och fort för som sagt, många tankar är ju aldrig bra. Annars så rullar väl livet på trots tråkiga motgångar. Men det blir nog kanske löst inom en snar framtid :)
Mer kryptisk kan jag nog inte bli just nu men så får det vara just nu.

Kent - Stoppa mig Juni (Lilla Ego)

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Det har verkligen hänt mycket sen sist och det har bara varit skitsaker.
Jag har pratat supermycket med mamma och pappa om det och det har väl hjälpt,
ska få prata om det men någon annan också (Y)
Igår och imorse så har jag läst gamla minnen och tänkt alldeles för mycket tillbaka.
Texten kanske kan beskriva bättre hur jag kände mig då.
...
Det är tårar
Kan man gråta som en karl?
Snälla du förlåt mig
Jag glömde vem Jag var
Snälla sluta lyssna
Glöm allt jag sa
Jag mår bra
Du måste lämna mig ifred

Jag behöver ingen hjälp
Vill du hjälpa hjälp dig själv
Jag behöver ingen hjälp
så lämna mig ifred
Lämna mig ifred

Fick veta en sak om mig själv som jag inte kom ihåg, när jag läste imorse. Det känns som att det förändrar saken lite.. Aja.
Får se vad den här helgen har att bjuda på <3

Praktik!

Kategori: Allmänt

Ja jag har som sagt börjat praktisera på SCF Betong.. nånting i Ström. Har gjort min första vecka och jag trivs, jag tycker om att slå på saker, skita ner mig och få blåmärken.. Träningsvärk är något jag också har, kanske en liten chans att få "bygga" muskler utan att direkt träna (Y) Dock kanske det inte är så kul att kliva upp kvart i sex på morgonen för att vara där klockan sju. Inte få förtjust i hur rasterna är heller, en halv timme klockan nio, en kvart klockan elva och en kvart till klockan ett.. Jag hinner inte äta upp min lunch på en kvar D: Men ja jag lär mig väl :P Sen slutar jag vid fyra, är ju rätt trött när man kommer hem om man säger så. Ser på tv tills det blir mat, äta, prata med pappa om dagen, diska sen känner man sig för att gå och lägga sig. Det finns ju ändå inte så mycket att göra när man är hemma så, försöker lägga mig nio halv tio men det är inte alltid jag lyckas ändå, konstigt nog haha. Men ja, jag tycker det funkar och det är skönt att ha något att göra, jag funderade ju ändå på om jag skulle gå bygg eller estet men ja estet blev det och det är jag nog glad för haha!

Ja jag vet inte vad mer jag kan uppdatera er om. På den känslomässiga nivån får jag inte skriva här, folk blir upprörda över det så.. Rätt mesigt tycker jag. Eftersom jag har grymt svårt att uttrycka mig och sätta ord på tankar när jag ska prata med någon så tycker jag att det är skönt att skriva ner det jag känner men ja folk verkar ha något emot det. Det tycker dock inte jag är så kul. Men men..

Det får duga för tillfället.
<3