MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Tearjerker

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Helgen och påsken firades hos familjen Jonsson plus att jag och Simon firade tre år tillsammans den 21'a <3
Fuskade lite och åt en halv chokladbit och nu verkar det hända en massa saker med min kropp. Jag tror faktiskt att mitt urinvägsproblem är lite kopplat till min mjölkallergi så jag har mest troligt fått urinvägsinfektion och jag kissar blod, min mage verkar också lite upprorisk men det är nog den lilla del mjölk jag fíck i mig i lördags (Y)
Måste ju säga att det är otroligt skönt att vara på jobbet och känna hur det bränner och man får ont i magen och blir illamående, känner hur tårarna bryter sig igenom och man vill bara gå under ett tag.
Det här med att kissa blod har jag bara gjort en eller två ånger innan men det var efter att jag kollat urinvägen och blåsan hos läkaren (köra in en kamera och kolla om allt ser bra ut.. kissa blod i några dagar om jag inte minns fel) men det är första gången jag kissa blod bara av mig själv så att säga. Och ni som har har urinvägsinfektioner förut vet att det inte är skönt, tänk er då att det gör så fruktansvärt ont att alla muskler där nere automatiskt spänner sig så mycket att man faktiskt känner det. Omöjligt att kissa! Nej usch tycker inte om att få urinvägsinfektioner :c
Tur jag ska till sjukan senare idag!

Pendulum

Kategori: Irritationer

Jag är på rätt dåligt humör, något jag har en tendens att bli när jag är ledig. Det här är ändå rätt intressant eftersom det verkar vara något som periodvis kommer tillbaka. Jag blir nästan lite folkilsk och vill inte vara upp i folk och ibland vill jag inte på något sätt vara i kontakt med folk. Det är jobbigt och ansträngande. Det känns som att jag har skrivit om det där någon gång förut men det tål att nämnas igen tycker jag. Mina föräldrar tycker bara att jag är lite konstigt när jag blir sur över inget och speciellt på helgerna. Dom tror att det ska gå över, vilket det sällan gör.
Rätt svårt att komma på nya saker man inte redan skrivit om, oftast brukar jag återkomma till saker som hänt och bara omformulera det. Nä det kanske inte är rätt tid att uppdatera här. Jag har ju ändå bättra mig på uppdaterandet.. Anywho!

Placebo/Prodigy

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Tankar är något som alltid finns, bra som dåliga. Jag har nog alltid tänkt tillbaka på saker som har hänt och är kvar i en bubbla av tankar om varför det blev som det blev. Med tiden förträngs vissa tankar som man haft. Det tråkiga är dock att man vet inte hur lång tid det kommer ta innan man förtränger vissa tankar eller händelser. Och vilka tankar kommer ersätta de gamla tankarna? Jag har fastnat i en bubbla jag varit i sen andra året på gymnasiet, en jobbig bubbla jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig ur, tankesättet har förändrats på tre-fyra år men det är fortfarande jobbiga och ansträngande tankegångar. Men ändå kan jag inte låta bli att känna igen känslan av den här bubblan i andra bubblor och känna mig som den människa jag alltid uppfattat mig själv.
Nog om det! Ni som känner mig vet att jag har svårt att ringa och att jag gå på samtal, förutom att prata om saker så har jag även en "KBT-behandling" skulle jag vilja kalla det. Att man utsätter sig för det som är jobbigt för att bli bättre på det typ. T ex så måste jag ringa samtal för att bli av med min telefonfobi. Så idag fick jag i hemläxa att ringa ett samtal varje dag fram tills att vi ses igen. Men jag ska inte träffa henne nästa vecka utan veckan efter det. Så jag är väldigt nervös över den här läxan. Orolig för hur det kommer att gå. Men ja, det märks nog!

Cycling Trivialities

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Fantastiske José får vara med mig idag. Har får vara med mig i min deppighet och hålla mig lugn när jag blir irriterad på allt och alla. Jag tror jag börjar hamna i en sån där fantastisk svacka igen. En svacka där meningslösheten, oron, ledsamheten kommer fram och vad jag vet så är det början. Men det kan hinna ändra sig, det är ju ändå dag ett och en halv av deppighet så. Blev rekommenderad ett varm bad av en kompis och det är något jag ska ta, i hopp om att bli av med lite meningslöshet och irritation. 

Ord, ord som ska beskriva. Dem är inte alltid så lätt att hitta i vissa sammanhang. Ord som ska beskriva hur man mår, vilken känsla man får. Det är oerhört svårt när man ska, när man måste beskriva hur det är man känner. Men jag jobbar på det. Hitta dessa ord som ska hjälpa mig till det som anses vara med normalt.
Ibland vill jag inte vara normal, ibland vill jag bara vara den jag oftast är. Den person jag är mest van, bekväm i att vara. Ensamheten, gråten, oron, meningslösheten, irritationen, tankarna. Dom har så gått som alltid funnits där. Att veta att det är en del av det man måste bearbeta gör mig lite rädd. Kommer jag tappa bort mig själv?
Nej som sagt José får vara min man idag, tyvärr Simon <3 Mina känslor idag känner jag inte för att dela någon på den personliga nivån.

Meningslösheten

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

"En känlsa av
meningslöshet återkommer
med ett lugn att man
inte måste, det går bra
att bara sitta upp/ligga ner
och göra absolut ingenting
alls. Ingen tv, ingen dator,
ingen musik, ingen telefon,
ingen tid, inga tankar,
inga känslor, ingen kropslig ansträngning.
Bara meningslösheten"

Långt inlägg om bloggar

Kategori: Funderingar

Alltid när jag sitter i bilen på morgonen på väg till jobbet kommer jag oftast på något jag skulle vilja skriva här, dock är det inte lika lätt att komma på vad det var när man kommit hem.
På tala om morgon så måste jag säga att vid sex tiden när jag sitter i bilen har jag av en konstig anledning vår/sommar känslor endast för att himlen kan vara sådär rosa/orange fin. Det får mig att tänka på när man åkte till skolan en fin vår/sommardag. Konstigt men känslomässigt mysigt :)

Måste också säga att jag fascineras av vissa människor och deras bloggar. Jag vet att min blogg inte direkt är en höjdarblogg att läsa, har nog aldrig varit det heller men det var så befriande på ett sett att skriva ner tankar och funderingar, jobbiga saker för andra att läsa. Jag beundrar dom som fortfarande skriver om sina verkliga tankar, jobbiga situationer. Jag gjorde det en gång i tiden men känner att jag inte längre kan göra det bara för att man börjar bli vuxen och ALLA tydligen kan läsa om det man skriva. Jag forstår väl att alla kan läsa ens blogg men jag menar om man söker jobb kan ju företagets ansvarige (eller vem det nu är) läsa om det man skriver och gå efter det när dom ska anställa. Visst det kanske är mycket snack också men för att vara på den säkra sidan... Sen har jag fått höra av folk att man inte borde skriva om jobbiga saker i en blogg för folk blir oroliga. Och det vore ju dumt?
Okej jag vill väl inte att någon ska oroa sig i onödan men jag menar, det är ju ändå så verkligheten ser ut. Vissa mår sämre än andra, vissa kan inte handera vissa saker lika bra som andra eller att dom blir uttsatta för saker andra inte ens kan drömma om.. Typ.
Jag tycker det är hur skönt som helst när jag läser bloggar där dom skriver om att livet inte är perfekt, även om många av deras inlägg är kryptiska så är det skönt att veta att man inte är ensam. Att få ångest, att gråta när man egentligen ska sova, få ont i kroppen för att man mår dåligt. Jag kan känna en lättnad just för att jag för en gångs skull kan relatera till det. Många andra bloggar handlar om saker jag långt ifrån kan relatera till och såna bloggar är inte intressanta att läsa heller.

Det får räcka så länge