MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

23 dec

Kategori: Allmänt

Snart är det jul!

21 dec

Kategori: Funderingar

Alltså jag hatar att städa eller rättare sagt, jag hatar att finstäda för det är så mycket som ska göras på samma dag och allt ska helst göras samtidigt. Idag ställde jag klockan på halv nio och har försökt att städa mer eller mindre hela dagen. Från att ligga i sängen hela dagarna och lyckas ta mig ur sängen lagomt tills pappa kommer hem till att ställa klockan och faktiskt kliva upp och göra någonting verkligen hela tiden tar enormt mycket på min energi och kraft så nu är jag så himla sur och vill slå sönder något kasta något i väggen och så vidare.. Jag klarar inte av såna stora förändringar så snabbt. Och jag är inte klar än D: Jag måste dammsuga nedervåningen också. Usch.. Fast ja jag vet inte om det bara är för att man blir lat av att inge göra något om dagarna och va deprimerad. Det känns jobbigt att det nu känns som att jag skyller på depresson när jag inte orkar göra något eller när jag inte gjort saker jag blivit tillsagd att göra. Jag vet inte längre om det bara är det att jag är lat och att jag faktiskt kan ta och börja göra saker igen.. Svårt att veta det där! Aja.. irritationen börjar lägga sig iaf.

18 dec

Kategori: Funderingar

Tänka sig att det av någon mystisk anledning känns som att det är mitt fel, som att jag är the bad guy... Jag är iaf villig att förklara saker och ting men ja vill man inte ha en förklaring eller någonting så visst. Men men allt det som händer med just den grejen suger så himla mycket. Ont gör det också fast jag inte vill att det ska göra det. Liksom det har ju ändå snart gått ett år så. Hur som helst! Det var något mer jag hade tänkt skriva här när jag ändå var i farten! Ja jag har nyårsplaner som jag tror kommer bli rätt så bra! Drar ifrån Ström iaf sen får man väl se om det blir någon skillnad.

Just nu sitter jag och slår in julklappar och det gör mig ändå lite glad, får mig att skingra tankarna en aning så ja det är ju bra, sov/låg kvar i sängen till halv två idag.. Rätt otroligt att jag inte ens var hungrig när jag väl drog mig ur sängen men men! Mat i magen ska ju påstås vara något bra så! Snart kommer pappa hem så får väl ta och gå ner och se om laxen hunnit tina eller inte!

16 dec

Kategori: Funderingar

Hej och hå! En uppdatering till samma vecka! Rätt otroligt. Bloggar från mobilen då jag försöker hålla mig från datorn så mycket jag kan. Hur som helst så kände jag för att skriva lite här, jag har rensat bland mina kontakter i min mobil, bland vänner på Facebook och på bdb.. Borde dock kolla igenom Facebook en gång till med det väsentliga är iaf rensat. Folk som jag inte har någon kontakt med och ja andra av olika anledningar. Jag suger på att hantera känslor men kan ju kanske hjälpas på traven om man inte har saker som distraherar en. Aja lite halvkryptisk (och förvirrande) får man vara ibland. Måste komma vidare i livet fast i allt kaos är det som att pölsa i djupsnö. Livet alltså.. Blogga med mobilen gör jag nog inte igen iaf!

14 dec

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Kan väl skriva det jag skrev i min tumblr för också för det är passande och ja lägligt känns det som.
 

When you feel down and like crap, the smallest things can make your day the worst day ever. A thousand feelings and thoughts spins like a hurricane in your mind and you get confused. I hate when things end up like chaos in my head, it feels like I become a zombie and I can’t get anything done. All I want to do is sleep, sleep everything away but sometime I can’t do that. I have to deal with my own created chaos.. Yes I am depressed, I feel down, some days I can’t ever get out of bed, I talk to a psychologist once a week and probably have to do so for at least a year. But I have to try to get better! 
So today is my birthday and I hope that I don’t come across one of those small things that can ruin this day! <3

Hugs!

Kände för att översätta det också men ja :P

När du känner dig nere och dåligt kan den mista lilla grejen göra din dag den sämsta någonsing. Tusen känslor och tankar snurrar som en orkan i ditt huvud och du blir förvirrad. Jag hatar när det blir kaos i min hjärna, det känns som att jag blir en zombie och jag får ingenting gjort. Allt jag vill göra är att sova, sova bort allt men jag kan inte alltid göra det. Jag måste hantera det kaos jag själv har skapat. Ja jag är deprimerad, jag känner mig nere och vissa dagar orkar jag inte ens kliva upp ur sängen. Jag pratar med en psykolog en gång i veckan och måste antagligen göra det i ett år framöver. Men jag måste försöka bli bättre!
Så idag är det min födelsedag och jag hoppas att jag inte stöter på en sån där liten grej som kan förstöra dagen!<3

Kramar!