MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Allmänt

Jag har känt mig på party humör ett tag nu. Det kanske är dax igen efter två år utan att varit ute nåt. Jo jag känner mig lite.. utanför ibland. Det är faktiskti kul att gå ut en sväng kanske dricka nåt
Så vi får se om det blir något sånt i helgen =D det vore bra!
Nej nu ska jag nog ta och lägga mig :P godnatt <3

Ett jävla ältande!

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Varning: Här står det samma saker som jag skrivit i mina tidigare "jobbiga" inlägg!

Åter igen har jag samma sak att säga. Jag tycker inte om tankar. Ikväll är det åter igen för många av dom.
Jag vet att det kan inte vara så spännande att läsa om samma sak om och om igen. Jag skriver bara om samma sak.

Jag önskar att det fanns en maskin som tog bort "cancer" tankarna. Jag kallas dom så för att jag får ont i hela kroppen, en klump i halsen (osv, osv) av dom. Jag vet verkligen inte vem jag ska prata med för jag vet redan svaren jag kommer få. Så just nu är bloggen min "ända" utväg.

Jag vill inte ha maj månad av en orsak. Jag vill inte tänka den ända onda tanke som är i mitt huvud, som har med maj att göra. Det har också med barn att göra. Det gör ont i min kropp att skriva om det. Det är väl därför jag inte prata så mycket med någon om det här. Jag känner mig helt förstörd pga det här. Jag vill bara kunna glömma, glömma för evigt. Glömma bort allt som hänt. Allt som jag faktiskt kommer ihåg. Det är så jobbigt att min hjärna gör så att jag ständigt påminns om det. Minsta lilla på påminns jag. Det är väl två som vet vad jag prata om.. Typ.
Jag hatar min hjärna som aldrig kan göra som jag vill, som aldrig vill glömma, som aldrig vill sluta påminnas..

Jävla tårar.. Bara att känna hur det lite lätt strömmar till i tårkanalen, fast utan att det faktiskt börjar rinna längst kanten av ögonen är jobbigt, tänk er själv.  Kan ingen bara rensa mitt sinne, mina tankar en sil.

Ibland funderar jag på att prata med någon vuxen, men hur ska jag klara av det när jag inte ens kan prata med mina närmaste.. Hatar tonårsproblem/humörsvängningar/känslor för det är ju bara det de är. "Det är något alla gå i genom". Om alla går i genom det här så vill jag veta hur dom klarar det. För ibland känns det inte som om jag kommer klara av det alls.

Förlåt men.. Lämnad åt ensamheten. Det gör ont. Jag vill bara springa in på mitt rum och gråta tills det inte finns någon vätska kvar i min kropp, skrika ut all panik, all sorg... eller vad det nu är för nåt. Men jag kan inte, jag klarar inte ens av att göra det.
Jag vet att man inte ska hålla sina känlsor inom sig men ibland känns det som att jag inte kan visa mina ledsna känslor. Jag har en klump i halsen, den smått bränner nu. Mitt huvud är full med massa jobbiga tankar. Tankar som jag haft i typ två, tre år eller nåt sånt? Det verkar aldrig försvinna när det väl har startat..
Aja nu har jag iaf skrivit av mig lite. godnatt

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag känner mig rätt nere när jag tänker efter. Så mycket som gör mig förvirrad och tom.
Jag vet inte längre vart jag har mina kompisar, hur nära jag verkligen står dom. Har jag verkligen glidit bort från dom?
Jag saknar att vara omgiven av vänner som ständigt prata om någonting spännande. Jag upplever inte samma sak nu som jag gjorde innan jag får till Thailand. Ska det verkligen vara så svårt att komma in i klassen igen efter tre veckor? Jag känner av det ännu mer nu efter tre veckors ledighet från klassen.
Jag måste tyvärr säga att jag saknar att klassen inte är lika tajt som den en gång var. Jag hata att endel verkar hata andra i klassen. Visst kan det hända att någon tror att jag också gör det men just nu vill jag bara att allt ska vara som förut. Jag saknar alla gemensamma skratt jag saknar alla roliga konversationer som man hade i ettan.
Fan. Jag tycker inte om förändringar. Jag tycker inte om när jag inte vet vart jag har mina vänner. Jag är rädd för att säga vad jag känner/tycker. Jag är rädd för att ingen ska bry sig eller inte lyssnar. Även om jag är omgiven av vänner just nu så känner jag mig ändå så ensam. Det är jobbigt.

Jag tror det finns tre till fyra olika sorters vänskaper(?.)
Den ena är dom riktiga vännerna som man kan prata om allt och ingenting med. Roliga och tråkiga saker.
Sen har man dom som man inte riktigt vet om dom är ens vänner eller om dom bara är sociala.
"Plåster kompisarna" dom som man bara prata med på skolan, dom man umgås med en gång per år. Dom man måste tänka efter vad man säger till, dom man inte kan lita på.
Vet inte om man kan nämna dom gamla kompisarna, dom man knappt prata med men vet vilka dom är hur hur dom var..


En sak jag inte förstår. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag inte ville höra om någon var gravid eller om någon hade fått barn nyligen. Idag fick vi veta att våran naturkunskaps lärare ska få barn i September. Jag reagera nästan ingenting på det. Jag trodde att snart kommer gråten, snart kommer jag känna "cancer(?)" klumpen i hela kroppen.. Jag kände inget speciellt,  jag var varken glad eller ledsen. Det ända som var, var att jag inte ville höra på när alla andra sa grattis till henne. Det var det ända jobbiga.
Detta satte även igång min hjärna som börja tänka på en massa jobbiga saker som inte kändes så jobbiga just då. Nu känns det tungt och förvirrande.
Jag förstår inte varför jag bara blir upprörd när jag vet att han ska bli pappa snart. Jag trodde att när jag fick veta att andra skulle bli föräldrar så skulle jag bli upprörd på dom också men inte det.
Jag blir så ledsen när tänker på det. Det är snart Maj, jag vill inte ha Maj.. Det ända jag kommer tänka på är bara jobbigt. Ååh, jag vill bara gråta, jag vill skita i  alla andra och vara ledsen. Jag vill gräva ner mig i det jobbigaste i mitt liv just nu. Jag känner mig så förvirrad när det gäller allt.

Jag vill fly igen, fly från allt och alla. Jag orkar inte tänka längre. Precis allt är jobbigt att tänka på .__.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag var min sista dag på ICA, jag glömde bort att tcka för mig och säga hejdå men det går nog inget (AA)
Jag är faktiskt lite glad att jag inte ska vara där någon fler vecka, men jag blir bara påmind om att jag har massa saker att göra i skolan. Samhälle och KUHI bl a DD:

Imorgon åker jag, pappa och Marie (min brors tjej, för de som inte visste) till Sundsvall, sen på lördag morgon åker vi ner till Stockholm.. Får se om jag får tid till att plugga.

LALALA jag är törsttiiig !!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Oj, idag är det näst sista dagen jag är på ICA för på fredag ska jag till Stockholm.
Idag har iaf varit rätt tråkigt, inte haft så mycket att göra.. Nu när jag tänker efter var det rätt kul att fylla på glass i frysen, jag hade på mig mina lurviga tumvantar då :ö hihi
Jag fick träffa Simons mormor en snabbis också .P lite kul. Jag måste säga att förra veckan var mycket skönare, bara jobba i typ fyra timmar plus lunch. Nu är det lite längre dagar och man gör inte lika mycket :/

Kanske kommer någon uppdatering sen

Massa dagar

Kategori: Allmänt

I helgen hände inte så mycket, sov mest tror jag :O
Jag var och klippte mig i går (måndag) det är jätte blondt(?) och jag har fått en form av lugg. Det känns bra och det är snyggt (tycker jag :ö ) Resten av tiden jag var inne i stöm fick jag titta på när treorna tränade sin musikal. Tyvärr måste jag säga att den var inge speciell. Iofs så har jag inte sett den på jätte länge! så jag minns inte så mycket av den. Jag tycker att det inte gör något att jag missa den iaf .

Idag fick jag träffa chefen och hans fru? för första gången. Det var lite hemskt måste jag säga för dom jag jobba med förra veckan var inte där och dom hade jag ju lärt känna. Nu var det nästan som att börja om från början, att våga gå fram och prata med dom och så. Huvva säger jag bara! Jag tycker inte om att vara så skygg(?) och blyg. Jag fick fjärilar i magen när jag skulle gå till ICA idag D: så ska det inte behöva vara D:
Aja efter ett tag så gick det faktiskt bra fast jag fick jobba rätt länge, nio till tre (A) jag har fått slutat tidigare eller börja senare annars xD Men jag ska väl inte klaga.. Fast jag har rätt ont i kroppen och i fötterna igen xD

Ikväll kanske jag ska plugga, se på lejonkungen (filmen) eller så ska simon få hjälpa mig att prova på wow xDD haha

Dag 4-5

Kategori: Allmänt

Har väl inte hänt något mer än vanligt, packat upp varor och så. Idag fick jag hjälpa en tant som hjälper till med skidtävning(nånting) som ska vara här i Rossön snart, hon hade gjort en jätte beställning på saker så jag fick hjälpa henne :) Hon sa att jag var fin (AA) Hon höll på att prata om att hon (och nån till) inte visste vem jag var (vilket är förstårligt) men sen när hon fick veta lite så prata hon på en massa =D en trevlig tant måste jag säga :3

Ja igår hände det väl inte så mycket.. Jag kommer iaf inte ihåg om det hände något speciellt.

Ikväll ska Simon och ja se på massa film och äta massa söt-saker :3 Det är helg nu och det känns så bra =D=D

På tala om sötsaker. Jag åt polly och yogurt(?) igår kväll och när jag borsta tänderna hade jag en svart/röd/brun? fläck i min mun, det kändes som om jag hade bitit mig i kinden men att det inte hade gått hål men efter at jag borsta tänderna och gjort en massa annat för försvann den där äckliga fläcken.. Jag har ingen aning om vad det var :O

Praktikdag 2 och 3

Kategori: Allmänt

Igår kom det en massa varor som man var tvungen att packa upp och ställa ut på hyllorna. Känner mig rätt bra eftersom jag inte varit och granskat på varenda hylla och lyckades rätt bra iaf : )
Det ända som jag inte tyckte om med igår var att jag fick ont i händerna och fick små paper cuts på fingertopparna.

Jag har tyvärr upptäckt hur lat jag är, jag har träningsvärk i benen och lite i ryggen redan efter två dagar! Jag kanske måste börja röra mig lite mer :$ jag kommer orka röra på mig jätte mycket efter de här två veckorna xD

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, rätta till varor på hyllor, gjort mackor och hämta läsk och ställa ut på hyllor sen fick jag sluta =D
Så nu sitter jag hemma hos simon och gör typ ingenting xD lyssnar på konstig musik och skriver med bälla =D vi diskuterar hår just nu :ö

Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska göra fram till halv fem då simon kommer hem. Det är rätt långt dit, klockan är kvart i ett nu så.
Aja får väl se om jag uppdaterar något mer sen

Praktikdag 1

Kategori: Allmänt

Dagen börja redan kvart i sex för min del, packa ihop det sista sen var det att fara iväg till Rossön.
Lite smått nervös att vara på ICA men ändå positiv till det. Jag fick göra rätt så mycket ändå, fixa med varor, baka, pakitera(?) kött, fixa mer varor och ja självklart ströva omkring. Fanns inte så himla mycket att göra och tydligen har jag sovmorgon imorgon till halv elva och det tackar man ju inte nej till (AA)
Åh i morse skulle jag sopa av bron och så, då kom det fram en gubbe som hjälpte mig. Kändes lite konstigt men ja det var ju snällt .P Det var även en gumma från fråga vart jag var ifrån eftersom hon inte kände igen mig hihihi.
Nej nu tror jag att jag ska ta och sova lite innan simon kommer hem LD

Slut på Lov

Kategori: Allmänt

Kom hem från Simon för någon timme sen. Varit hemma hos honom i underbara fem dagar :) Inte behövt tänka på nånting (fast det har jag gjort ändå). Hände väl inte så mycket där, handla, fixa lite ute, sett en massa filmer och bara myst :ö
Har fortfarande ingen aning om vart jag ska vara på min praktikjag har ju "en plats" i Rossön på ICA där men pappa kanske skulle ringa någon i Hammerdal som håller på med design(?) men ja jag är väl inte såå förtjust i att vara där.. Men vi får väl se.
Vore skönt att vara hemmifrån i två veckor till (A) jag gillar inte att vara hemma så mycket.
Ja får se om jag skriver nåt mer sen

*

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag känner mig illa till mods, jag får ont i kroppen, känner gråten komma smygandes, jag mår illa, vill bara försvinna och låtsas som ingenting. Men jag kan inte! Jag förstår inte varför jag känner så här.
Jag hatar barn, jag tycker inte om folk som ska bli föräldrar, dessa känslor kommer krypapande då. Jag känner en stor äcklig klump i min hals som vägrar försvinna, mina ögon vill tåras..
Jag skiter i att folk säger att bäbisar är underbara och att dom inte alls så hemsk som jag tycker att dom är.
Jag vet att några som läser min blogg har nära som precis fått barn, men jag måste få känna så här, inget kommer ändra alla känslor jag har i min kropp när jag tänker på barn eller när folk nämner barn.
Förlåt.
Jag borde inte ens tänka på det. Men dum som jag är så kan jag inte låta bli att se efter och efteråt känns det som om jag har en stor cancerboll från halsen ner till magen, det värker i kroppen och jag vill bara gråta tills jag dör. Jag ångrar mig så starkt efteråt. Jag vill inte längre. Jag vill så jävla långt bort just nu. Jag vill inte längre, jag orkar inte. Jag orkar ingenting just nu..
Jag måste sova..

Sundsvall

Kategori: Funderingar

Är i Sundsvall i helgen.. Det är väl så där, efter två nätter är jag less och vill hem.
Nu till veckan är det ju lov och det är nog behövligt. Jag funderar på att köpa min brors gamla bärbara men ja vi får väl se hur det bli, det vore skönt med en bärbar ibland.
De två veckorna efter lovet är det tänkt att jag ska ha praktik men jag vet inte vart jag ska vara och mina föräldrar är inte så glada över att jag inte har ordnat eller vet vart jag kan tänka mig att vara.. Blä, jag skulle vilja vara hemma eller i bild salen och bara måla/rita men det får man ju inte för man är ju inte på ett riktigt företag och då får man inten erfarenhet. JAG ÄR SOCIALT SKADAD OCH VILL INTE VARA HOS NÅGON FRÄMMANDE MÄNNISKA OCH PRATA! DD:
Men ja vi får väl se hur det går. Nu vill jag bara hem och vara med Simon som jag inte varit i kontakt med på.. snart tre dagar. Hans mobil hatar mig och jag vill inte installera(?) msn på mammas jobb-dator. Det är lite jobbigt.
Aja det är ju nåt  man får leva med.