MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

*

Kategori: Allmänt

Jag har haft känningar i jag vet inte hur många dagar. Dock har det gått över efter fyra-fem timmar (som vanligt). Det som är positivt är att det är inte så fruktansvärt jobbigt men jag är fortfarande rädd för att kissa när jag har känningar och låter helst bli vilket inte är så bra.

I alla fall. Idag blev jag väldigt farsinerad(?) av istappar. Eller ja, jag blev väl mest glad och lycklig som ett litet barn när jag såg dom :P Fast vad blir jag inte lycklig och glad över?

10 månder :D

Kategori: Allmänt

Den här dagen kanske inte började så bra. Under hela natten hade jag känningar av urinvägsinfektion, och sen på morgonkvisten när vi (jag och Simon) vaknade blev det inte direkt bättre. Kände att jag ville ändå inte åka hem bara för det, de kunde ju gå  över om ett tag.. Men ja, de gick över iaf och det är jag glad för.
Händer väl inget mer än vanligt idag, vi ska se på Underworld 3 som jag är lite förväntansfull över att se, har ju sett de andra två (ettan är än så länge bäst). Vi ska även se på Van Helsing fast den har vi båda sett några gånger förut men ändå (AA)
FÅr väl se om jag uppdaterar om nåt mer som hänt i helgen eller hur det blir

Älskar dig Simon <3

"Fobi"? (plus stavfel)

Kategori: Funderingar

Jag har vissa problem som är ganska störnade, det stör min vardag.
Jag har svårt att åka buss, speciellt att åka buss ensam och vet att bussen inte garanterat kommer stanna. Simon tycker det är jätte jobbigt att jag inte kan åka buss själv till honom men jag känner någon form av panik bara jag prata om det. Jag skulle ju kunna klara av det hur lätt som helst men det är bara det att ta första steget så man kommer förbi det där väggen som jag har byggt upp.
En annan sak är att prata, jag har jätte svårt att formulera mig när jag ska förklara något eller prata om nåt jag varit med om/sett. Mamma försöker få mig att jobba på det och frågar vad jag menar fast än hon smått vet vad jag prata om. Det är jobbigt eftersom jag får panik, ger upp och börjar prata om något annat.

Jag vill verkligen lära mig att handera mina små panik attacker(?) jag får när någon nämner det.

Jag vill ha mod, mod till att göra saker som jag vill göra. T ex jag vill kunna stå ensam och redovisa bra inför en klass utan att få ångest. Jag vill kunna stå på en scen och sjunga, iaf en gång och säga "det har jag gjort, det  har jag vågat göra". Visst, jag har redan stått på scen men det är inte samma sak, då är man inte sig själv för oftast har jag en bestämd roll med manus..

Jag får hemska flashbacks(?) från senaste öppen scen. Varje gång jag ska sova så tänker jag på att jag minns inte vad det var jag skulle säga, jag fick panik och blev smått rädd men ja jag kom tillbaka på rätt spår iaf. Men det är jobbigt att behöva tänka på varje gång man ska sova..
Jag.. Har... Dåligt... Självförtroendeeeee DDDD:
Jag vill inte ha det, det är bara jobbigt och ivägen.


Fredagar är rätt lätt ändå. Dagen börjar med bild då man bara sitter och pratar och kladdar på ett papper, sen ARL som jag har nu då jag sitter och skriver mer i min blogg än vad jag gör på våran uppgift. Svenska är inte så svårt., ibland pratar vi bort hela lektionen om saker som till en början inte ens rör svenskan. Lunch, inte allt för ansträngande. Sen bild i två timmar och 45 minuter eller nåt sånt, som sagt, man prata bara bort den lektionen.. eller nästan iaf sen är klockan kvart över tre.

Jag ska till Simon i helgen :) fira 10 månader där <3 Får se hur mycket "fira" det blir. Kommer nog bli som en vanlig helg

"Spackelbarn.. sluta gråt!"

Kategori: Irritationer

Åh jag bara måste skriva ett inlägg angående dumma föräldrar och tjatande barn.
Igår såg jag ett program på trean.. Kommer inte ihåg precis vad det hetter men det handlade om två 17 åriga tjejer som ville sknhetsoperera(?) sig, den ena ville fettsuga sig och den andra ville skaffa större bröst. De hade tjatat på sina föräldrar jätte mycket. Familjerna var från Storbritannien(?) och ungdommarna fick åka till USA där det fanns kirurger som gjorde sknhetsoprationer på ungdommar under 18 år. HUR CP I HUVUDET ÄR INTE DOM? KROPPEN HAR INTE ENS UTVECKLAT KLART DÅ!!
Iaf, tjejerna fick träffa tjejer som skulle göra samma sak som UK(?) tjejerna ville. Det var bara äckligt att se.
Det slutate med att ena tjejen fick större bröst (hon ville ha D-kupa, hon hade egentligen inga bröst för att hon var så fruktansvärt smal, men hon ändrade till en C-kupa) Eftersom hon var så smal så var det ända man såg på henne de där enorma brösten som inte passa henne. Hon sa att hon kände sig som en kvinna eller nåt sånt. Hon såg bara ut som en bimbo pga hennes kläder, urringat som bara den åååh jag blev så arg på hennes fräldrar som gick med på det! "Hej, mitt barn är 17 år och om ett år kan hon själv bestämma sig om hon vill operera sig men nej vi bestämmer att hon får göra det nu istället" DET ÄR HELT STÖRT!
Den andra tjejen som skule fettsuga sig fick för det första inte för kirurgen (de skulle godkännas av honom men dom var psykiskt beredd på det eller nåt) så hon skulle försöka mer hemma genom att ändra kosten och börja träna och hon sa sen att det faktiskt hjälpte att ändra kosten och så.. Jag var så arg på dom människorna efteråt.

Föräldrar och andra vuxna som inte tänker efter och ungdommar som också är dumma i huvudet borde läxas upp!
En annan gång såg jag nåt liknande program på trean och då handlade det om 10 åringar med ätstörningar, då fick man höra att t ex mamman sa till hennes dotter att hon var tjock!  LIKSOM, VAA!! VAD ÄR DU FÖR MAMMA EGENTLIGEN?! Jag hoppas att ditt barn av näringsbrist eller blir mobbad! DÅ ÄR DET DITT FEL! 

När föräldrar går med på extrema saker, så som det jag nämnt hoppas jag faktiskt att det händer något tragiskt med deras barn, att de måste läggas in på sjukhus och mår jätte dåligt! Jag tycker det är otroligt fel att vuxna änniskor tycker det är okej att deras tonåringar förstorar brösten eller börjar kolla på innehållsförteckningar på mat och bestämmer sig att "nej det här kan inte jag äta, jag kommer bli fet om jag äter den här pastan" eller liknande..

Jag är arg och kommer för alltid hata folk som tycker att det inte är något fel på det.

Jag tycker inte om unga människor som skaffar barn, faktiskt. Jag tycker det är så fruktansvärt fel att skaffa barn när man är under 27 år. Man har ingen säker ekonomi och barn kostar (tror jag) nån miljon. Man tar dö på sin ungdom, man kan inte göra det ens kompisar gör (om inte de också har barn). Det finns något negativt med alla åldrar.
Jag vill helst inte ha barn, jag mår bara dåligt när jag tänker på barn. Visst, jag har väl mina anledningar till det.
Jag vill helst inte veta om någon ska bli mamma eller pappa och är unga och inte har ett fast jobb och boskap.

Alla Hjärtans helg

Kategori: Allmänt

Jag tycker hela helgen har varit både romantiskt och mysig. Helgen tillbringades så klart med Simon (och en del av min familj, när jag kände för det)
Det blev väl en hel del tv tittande (både tråkiga/bra serier och filmer) under helgen men det fanns även stunder då man gjorde annat.
De jag tyckte om med helgen var väl bl a bubbelbadet med Simon. Levande ljus på badkarskanten och vid handfatet, ligga och bara ta det lugnt och inte behöva tänka på nåt speciellt. Att ge och få massage, samtidigt som man lyssna på kent och ha levande ljus på bordet var också mysigt. Och ja, jag tycker om ljus. Man blir lugn av det, lite iaf.
Vi var även ute i helgen. Eftersom min bror och hans tjej kom hem i helgen så ville dom att vi skulle ut och grilla korv nere vid sjön och det ledde till att skotern och våran fina hemgjorda skoterpulka kom fram. Så vi fick köra upp och ner några gånger för att få ner allt och alla. Blev väl en massa bus i snön och en snö ängel när vi kom ner, självklart korvgrillning och dricka, mmmm jag tycker om dricka med socker i (känner suget).
Efter några timmar ute i kylan var det skönt med en varm och skön dusch. Dock somnade vi i min säng när vi låg i varandra armar och hörde på kent's lugna låtar.

Jag kommer inte ihåg vad som hände mer i helgen. För hoppningsvis var det jag inte kommer ihåg så märkvärdigt(?)

Öppen scen

Kategori: Funderingar

Åh så fruktansvärt nervös D: har aldrig skakat eller haft sån hjärtklappning förut när det gäller att framföra nåt men ja det gick bra, jag sprang inte och grät eller nåt iaf xD Tappa bort mig jätte mycket första framträdandet som var för ettorna och treorna, men ja det gick bra och jag vågade sjunga och "dansa" xD lite läskigt dock (A) Vet inte om det hade hjälpt att haft nån genrep till, typ kört igenom den utan manus nångång också men ja det gick som det gick och folk skrattatde och det är ju bra :)

Vet inte om jag längtar så mycket tills nästa Öppen scen, vet inte om vi kan vara bättre än vad vi har varit. Eller så får vi göra vårt bästa och hoppas att folk på skolan aldrig vill att vi ska sluta hålla i öppen scen =D

Jag förstår mig inte på vissa människor och ibland är jag glad att jag inte är som de .P

Ska se på TV nu =D (H)

BzzT

Kategori: Irritationer

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan störa mig på dom.
Att se dom JÄMT tillsammans gör mig smått irriterad, för varje gång jag ser dom är hon oftast ledsen (har hon verkligen så hemska humörsvängningar som bara syns nu och inte innan?) eller så går dom från halva lektionen och bara försvinner. De är som plåster :O Jag tror inte hon kan "klara sig" utan sin pojkvän. Tänk om de gör slut, då har hon en vän som hon umgås med (om de inte är vänner efteråt) och hennes vän inte alltid på skolan heller.
Ja, jag känner för att skriva av mig angående det här.
Jag förstår bara inte VARFÖR jag stör mig så fruktasvärt mycket. Jag borde kunna släppa det som hände gör jätte länge sen.
Är det de att jag vill förstå eller är det bara det att det ÄR fruktansvärt itrritersamt? Aja


Helgen har varit en bra (som vanligt)
I lördags var jag och Simon tvungen att skotta och ja det var jobbigt, jag har träningsvärk i mina armar (Y) vi var även "tvungen" att gå till ICA.. ansträngande och kallt.
Bolt var iaf inte en så bra film, jag trodde den skulle vara jätte rolig och söt och så men.. Nej den var bara konstig.

Den här veckan kommer det hända en hel del saker (skrivit det innan).
Nästa helg är det alla hjärtans dag och helgen efter det är det den 21. Den 27 hoppas jag att jag ska se Danko Jones <3, får se hur det blir.

Vet inte vad jag ska skriva mer c:

Stripped

Kategori: Funderingar

Jag har verkligen ingen aning om vad det beror på. Jag önskar att jag kunde få göra mitt allergi test imorgon istället för nästa vecka, om det nu är så att jag är allergisk och att mina problem beror på det.. Hoppas.
I tisdags stanna jag hemma för att jag ville inte att det skulle bli värre men det gick över efter några timmars sömn, idag kände jag av det igen men bestämde mig för att åka på skolan ändå och det gick över efter några timmar.
Jag hoppas att jag inte får ont i helgen för det skulle förstöra så mycket.
GAH, jag längtar tills nästa vecka så jag får det överstökat och förhoppningsvis svar. Jag vill veta om jag är allergisk mot (vad jag tror) mjölk, socker, medlet som gör godis surt, nåt i polly, läsk.. Jobbigt om jag måste sluta med mjölk och godis D: det är typ de jag äter.. iaf jag äter/dricker det varje dag .P

Aja nog om jobbiga saker. Jag längtar tills imorgon då jag får träffa simon =DD Det kommer förgylla(?) min dag lite extra :ö

lalalaa

Kategori: Allmänt

Nästa vecka är en spännande och händelserik vecka, på tisdag ska jag till stan och prata lite, på onsdag ska jag till tandläkaren och borra D: på torsdag tror jag det är öppen scen och på fredag ska jag... på sjukan och hoppas få göra ett allergitest =D ooh!

Jag längar tills det blir fredag för då ska jag äntligen få träffa simon igen <3 men gillar man någon får an sakna den när man inte träffat denne på.. två dagar xD
ååh jag är på något konstigt humör.. igen D: Det känns inte särskilt bra eftersom jag inte vet vad det är jag känner D: aja, jag får hoppas det går över

Static-x - I want to fucking break it =D jag blir glad av den

Det gör ont

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Att låta bli att skriva med någon man bryr sig om är skit jobbigt, speciellt när personen i fråga inte varit online på sisådär... 2 månader eller nåt. Det gör ont i mig. Jag borde inte bry mig och mitt val är rätt men det är fruktavsvärt svårt. Tanken kan inte låta bli att komma till mig åter och åter igen. En tanke som inte ska finnas, en omöjlig tanke..
Det blir heller inte bättre när det känns som om allt påminner en, påminner mig om mitt val, mina tankegångar. Men av någon konstig anledning vill jag inte släppa tanken.. Det gör så ont att tänka på. Fan ._.
Jag är rätt dum som tänker tillbaka, tillbaka till en tid då "ingenting" annat fanns, då man bara fanns.
Det är ju så bra att jag lyssnar på Kent - Innan allting tar slut

Min helg har varit bra. Jag tror inte Simon vill se på någon mer zombie film med mig iaf med tanke på vad som hände i lördags natt xDD Jag vågade inte lämna mitt rum och fick konstiga tankar .P
Hände väl inte så mycket mer spännande men ja. Längtar iaf tills vi är med varandra igen <3