MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Dunder II

Kategori: Allmänt

Igår var väldigt trevligt, fick gå ut med Marie och hennes vänner och det var annorlunda och nytt. Sen när man drog ner till området vid elva så träffa man mycket folk som man kanske inte i vanliga fall hade gått fram och prata med, nån dans blev det också haha! Nej det var nog den bästa utekvällen på väldigt länge iaf :D Hoppas det kommer fler såna kvällar (Y)
Längtar tills imorogn när jag ska klippa mig! Vi har även fått besök från Stockholm idag och någon gång mitt i veckan ska jag mor och far till Gävle för att sedan åka vidare till Stockholm en vecka (Y) Sen blir det att träffa simon igen iih! <3 Nej det får räcka för ikväll!

Dunder

Kategori: Allmänt

Ja igår tog jag en rejäl cykeltur till Weronica och var med henne hela dagen, väldigt trevligt! Sen på kvällen gick hon jag och Ellinor och kollade på Mustasch. Måste erkänna att Ralf är rätt snygg ;P Ja efter typ tusen myggbett så fick jag skjuts hem av weronicas mamma. Ikväll har jag dock inte gått ut, inge kul när man inte har något sällskap men men det var nog lika bra eftersom jag har huvudvärk nu och känningar av urinvägsinfetion (Y) Får väl se hur morgondagen blir. Antagligen densamma som idag. Mamma och pappa har semester nu och Krille och Marie är här under dunderhelgen. Vad mer kan man uppdatera världen om?
Ja jag ska klippa mig på måndag (Y) sen vet jag inte vad som händer.
En kort uppdatering

Sommar

Kategori: Allmänt

Ja kanske en liten uppdatering.. Det händer faktiskt inte så mycket om dagarna, är med Simon, sover mest hela dagarna och tar det lugnt.. Fjällsjömarknan i helgen, får väl se om man löser in sig. Sen nästa helg tror jag det är Dundermarknaden i Ström.. Jag känner att jag har noll koll på läget de senaste veckorna men det kan vara skönt det med. Jag har kikat på om man kanske ska åka på Gatufesten i Sundsvall istället för at gå på Yran, Gatufesten är ju ändå mycket billigare men längre bort... Aja vi får väl se det aksnek inte blir av alls.