MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Nerbruten

Kategori: Allmänt

Intressant att se att det faktiskt är folk (eller någon) som läser min blogg fast jag inte uppdaterat på länge. Det är faktiskt mer än vad det har varit. Eller ja. från att det har varit en-två någon gång ibland till tre-fem, någon gång ibland. Jag vet absolut att min blogg är nog den mest ointressanta som finns men ja. Antagligen försvinner den när jag har lust och ork att ta bort den.
Hur som helst. Samtalen har gått bra dock har det blivit en miss som gör att jag måste byta.. Ja byta.. Får väl se när jag får kontakt med dom. Annars så funderar jag lite på att börja plugga vilket jag gjort ett tag, söka kan man ju alltid göra. Det får räcka så länge.

Nytt liv?

Kategori: Allmänt

Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist. Så vad är det som händer i mitt liv iaf de senaste två månaderna. Ja jag praktiserar fortfarande, och mellan gångerna så blir jag sjuk. Antagligen har mitt fantastiska immunförsvar försvunnit när jag under ett helt halvår bara satt hemma (Y) Hur som helst, idag sitter jag iaf hemma med feber, huvudvärk, förkylning och en massa andra konstiga sjuksymtom. Praktiken rullar på och jag tycker faktiskt att det går rätt så bra. Samtalen började förrförra veckan och det kändes också bra, synd bara att jag hade typ 40 graders feber i fredags då jag skulle dit igen men imorgon hoppas jag att jag kan åka dit :)
Annars händer det inte så mycket. Funderar på hur man på bästa sätt kan börja om sitt liv och lägga det gamla bakom sig. Får se hur det går med det. Men först ska jag försöka få upp mitt självförtroende som ligger på botten och dammar.
Det får räcka för tillfället