MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

*

Kategori: Funderingar

I helgen har jag haft tid att fundera lite, jag vet inte om det är bra eller dåligt.. Funderat en massa om olika val jag har gjort, bra och dåliga val. Jag längtar till somarlovet men ändå inte. Jag är som sagt fruktansvärt skol-less och vill bara vara ledig och så men jag vill inte vara ensam = fundera en massa under dessa lediga dagar.
Men ja, det kanske är bra att tänka mycket, så man vet vad man tycker om vissa saker... Men de flesta som känner mig vet att när jag tänker är det sällan bra saker, att jag sällan får ut något bra utan det.
Aja vi får se hur allting går

Fredag

Kategori: Allmänt

Har ARL nu, sitter och läser om el.. det sista jag har kvar att göra.
Jag vet inte riktigt vad jag känner idag, det ska iaf bli skönt att åka bil idag, ska som sagt till Sundsvall idag.
Jag tycker om att åka, saker. Sitta i en bil och bara titta på landsvägen eller kolla på "sidomiljön", eller åka tåg, det är också skönt, de på hur miljön förändras medans man åker. Lyssna på bra "åka iväg musik".

När jag blir äldre ska jag ut och resa mycket, se världen :ö det är nog en bra dröm. <3

Skit

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Crap, crap, crap, crap, crap..
Lyssnar på Tiger Lou <3

Orkar inte skriva de få konstiga tankar som finns i mitt huvud just nu..

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Funderingar

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Jag vet inte vart jag har mina vänner längre, ingen har direkt frågat mig hur det har varit den senaste tiden och tagit förgivet att dom vetat vad det handlat om.
Visst jag har också förändrats lite, det gör alla med tiden men det känns som om det har gått så fort att jag inte hinner bli van.
Aja mår väl lite bättre nu, och jag tror jag ska sluta upp med att prata med folk så fort jag känner små-vibbar av nåt.
Kan förstå om folk tycker det är jobbigt.

Jag har inget perspektiv på hur många dagar kvar på skolan det verkligen är, för jag har tusen rester att göra men jag är verkligen för lat för att göra något vilket är jätte synd. Tror jag ska stänga av min mobil och sluta logga in på msn och massa andra grejer och försöka sätta lite fart.. Men jag känner ändå att jag behöver lite lugn och ro just nu, hämta mig lite.

Ge mig ensamheten, lugn och ro och självklart underbar lugn musik <3

Helg

Kategori: Allmänt

Jag är faktiskt rätt glad att jag har tillbringat min långa helg med Simon, jag har inte tänkt lika mycket nu när jag gjort saker varje dag. Jag har faktiskt varit glad och haft det jätte kul. Men ja, alla tankar ligger fortfarande kvar fast bakom allt glatt, så efter den här helgen kommer nog alla känslor tillbaka vilket kommer vara jätte jobbigt. Och nu har jag ännu en ensam tanke som slog mig igår kväll. Något jag inte har tänkt på på jätte länge.


Första skoldagen gick faktiskt rätt bra. Åkte inte till Junsele med livskunskaps-gruppen för att jag ville vara med på badet. Aja, några tankar har slagit mig idag men dom är nog snart borta, hoppas jag..
Helgen var som sagt underbar och kunde nog inte bli bättre. Det var precis vad jag behövde efter allt jobbigt.

*

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag vill kunna sluta tänka, alltid vara glad.
Kan behöva lite hjälp känns det som, för jag är så förvirrad och jag vill inte säga fel saker. Jag vill inte förstöra något underbart. Jag hoppas att det ska vara en fas, något som går över men jag är tveksam och det är så jobbigt och det tär inte bara på mig.. Jag vill bara att det ska vara över! Känner mig så kluven. Det är jobbigt när man säger endel saker och det känns fel inom mig. Jag vill inte att det ska kännas fel eller konstigt på något vis!

Skolkade typ alla lektioner idag. Jag orkade inte gå på lekonerna och det är jobbigt att vara tillsammans med klassen. Jag vet att det bara är tre veckor kvar och att jag borde stå ut men jag gör inte det. Det är jobbigt att se dom, får fortfarande ont i magen av att vara tillsammans med dom.
Jag vet inte vem jag ska prata med om mina problem nu heller för alla är så lycklig och jag vill inte tynga ner någon med mina problem. Bajs..

Massa massa massa tankar

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Somnade väl halv tre i natt. Massa tankar, massa hemska ord.. Nej fy jag vill inte att det ska vara sant.. Jag kommer inte klara av det.. ;__;

Mitt huvud har varit någon helt annanstans idag.. Mest troligt resten av veckan också.
Jag ska vara precis som alla andra och klaga på folk i min blogg utan att säga det direkt till dom för jag har hört att det är den nya coola grejjen!
Nej fy, det är allt för mycket skit snack i folks bloggar. Om dom står för sin åsikt, varför inte säga det till personen? Jag försöker iaf vara så ärlig jag bara kan vara.

Och åter igen, jag klarar verkligen inte av min klass.. Plus att det är tusen andra saker som också händer i mitt liv just nu som gör mig OTROLIGT känslig! Idag har jag t ex gråtit tre gånger vid tre olika tillfällen. Jag grät igår, i torsdags och i tisdags också och för mig är det inte särskilt vanligt.
Har svårt att veta vad det är jag är ledsen för också eftersom jag tycker det är så mycket.

Öppen scen

Kategori: Irritationer

Jag är så glad at det är över!
Och jag är så less på våran klass, nästan så jag inte vill gå på de lektioner jag har med dom (vilket är typ alla) Det säger väl rätt mycket.. Men seriöst, jag vill inte ha eos längre, man blir bara mer och mer sur för varje gång. Aja vi får väl se hur det blir imorgon.

Take me away
Trubbel.. Ja det kommer nog bli det. åh, jag vill inte göra musikalen. Det kommer bli skit alltihop. Om det var något jag längtade till så var det musikalen, jag vill sjunga men nej inte med min klass. Det kommer bli någon skit musikal och alla kommer bråka och skrika på varandra. Jag blir så ledsen och vill inte umgås med någon i min klass längre.
Jag längtar tills det blir sommarlov, inte märka eller lyssna på allt jävla skit. Jag tror jag ska ta bort alla mina konton och inte läsa några bloggar och försöka börja om från början. Men det kommer jag nog inte klara av. Ååh ta mig här ifrån, långt här ifrån. Jag måste träffa lite nytt folk!

Samtal

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Min bror ringde mig strax innan han tog flyget till huvudstaden för att sedan ta nästa flyg. Och det var ju jätte snällt att han ringde och så men det blev så fruktansvärt jobbigt, jag var tvungen att ringa simon för att få tröst. Det var verkligen jätte jobbigt. Jag grät ganska länge. När jag inte grät längre och tänkte gå tillbaka till min lektion så kom tårarna ännu en gång. Det var lite jobbigt. Men jag samlade mig och gick dit men jag kunde verkligen inte gå in. Bad simon hämta fia så jag iaf kunde berätta för henne vad som händer och så.  Nej usch, jag vill helst inte tänka på det just nu.

Helgen

Kategori: Allmänt

Igår var sista gången jag fick träffa krille innan han åker iväg. Nästa gång vi eventuellt ses är i sommar, nångång vid dunder.
Jag frågade även pappa igår om jag fick åka på Placebo men han tyckte det var för långt men nästa gång sa han att han kunde ställa upp så vi får väl se.
Ja, helgen har varit rätt givande, jag var in till stan och köpte lite prylar bland annat ett par jeans. Jag har nog ALDRIG provat så många byxor i mitt liv. Gick nog igenom 15 par eller nåt sånt (med hjälp av anställda) Men ja nu har jag ett par snygga byxor. Var också kollade på min kusin när hon och alla(?) på Dawes hade framträdande eller vad man ska säga. Dom var duktiga.

Ja jag vet inte vad mer jag ska skriva.. Nästa helg kommer jag äntligen få vara med Simon :D inte varit med honom på typ två helgen. Aja

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag vill vara stark, jag vill inte att någon som lägger en ytlig kommentar ska komma åt mig på det sättet. Jag försöker stå på mig och låtsas som ingenting, men de gånger någon säger något dåligt eller negativt om/till mig kan jag stå på mig ett tag men i slutänden gråter jag. Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit innan jag ska till att sova. Ibland skyller jag på hormonerna men ibland vet jag inte vad jag ska tro. DURR. Jag vill kunna vara stöddig och stå upp för mig själv men jag suger åt mig att som en svamp. De positiva finns ibland inte, inte i min värld. Ibland tror jag att jag behöver mycket mer positiva kommentarer för att det ska jämna ut sig med de få negativa. Ååh, lär mig vara stark

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Som jag sagt någon gång förut så tycker jag inte om att drömma om saker jag hellst vill glömma.
T ex igår, jag somnade innan middagen vilket resulterade till att jag kommer ihåg drömmen.
Att se honom tillsammans med henne och barnvagnen fick mig bara att må dåligt, gick därifrån och hamna i ett hus under jorden som liknade vårat andra hus. Massa bråk och tjafs och det slutade att någon förlamade mig och brände ihjäl mig. Ja men det känns ju bra!
Bilden av dom är fortfarande kvar i mitt huvud.. Jag funderar fortfarande om du nångång tänker på mig? Om du saknar mig som du sa att du skulle göra.. Det känns som om det knappt går en dag utan att jag känner mig nere. Det är så mycket som händer nu och jag saknar dig. Jag vill berätta vad det är som pågår men jag kan inte. Jag ska vara duktig och försöka glömma, glömma allt bra, glömma alla tårar, glömma alla hatiska känslor, glömma bort.
Att det ska vara så jävla svårt! Jag skrev med dig i knappt ett år, jag kan inte glömma dig. Men ingen var som dig, ingen kan vara sig dig heller.

Jag vill bara kunna glömma allt nu
Jag gillar när tjejer/killar lägger ut bilder på sig själva/sina tjejer som visar lite väl mycket hud=bröst också kommenterar någon t ex bröst! också blir dom jätte arga! Jag menar, det är ju sant, det är ju det man ser och det är det man tittar på och egentligen vet dom om det  också.  Jag förstår inte varför dom blir så arg/irriterade? Den som tagit bilden vill antagligen att man ska titta på deras bröst så varför hettar dom så himla mycket?  Sen är det bara kul att jävlas och/eller se reaktionen om man kommenterar något sånt där.

Frihet (lång sammansatt text)

Kategori: Funderingar

Lukten på min sol-varma hud påminner om något. Något jag kände för några år sen. Jag gillar den samtidigt som jag får en känsla av att behöva tänkta efter. Vår, sommarlov. Jag får en bild av att mitt rum inte har någon yttervägg och att jag ligger i min säng som är vänd mot solen, lukten av in varma hud fyller atmosfären. Jag är borta i drömmarnas värld, den värld jag så gärna vill till. Dom akustiska ljuden av en gitarr och en ljuv sommar röst ekar i min håla till rum. Jag ställer mig upp och börjar ströva omkring i mitt rum som är mycket större fast ändå mindre. Jag låter min kropp falla bakåt och jag landar i mjukt gräs. Högt, grönt gräs, en klarblå himmel med en vit sol är det jag ser omkring mig. En nässelfjäril svamlar förbi mina ögon. Jag sätter mig upp och böjer mina knän upp min halsen, lägger mina sol-varma armar om mina ben. Tittar ut över den klargröna ängen jag ligger på. Fåglar flyger långt där borta. Äntligen känner jag mig fri.
Jag tar ett grästrå och lägger det mellan mina tummar och blåser. Ett ilande ljud är vad jag framkallar men jag kan inte låta bli att gilla det. Fyller mina lungor med den friska luften en andra gång och tar i allt jag har och blåser. Ett högt och ilande ljud uppstår igen. Jag kastar strået upp i luften och kastar mig bakåt i det gröna gräset. Ligger med utsträckta ben och utsträckta armar. Min vita sommriga klänning svalkar i sommar värmen fast jag ligger ner. Jag börjar tänka tillbaka, försöker skaka bort dom. Jag måste springa, springa tills jag inte orkar mer. Springa till tankarna inte lnägre finns kvar. Ställer mig upp och börjar gå bortåt. Jag har ingen aning om vart jag är på väg. Samtidigt som jag går lägger jag mina händer övanför det höga gräset så det kittlas i handflatorna. Jag ser en liten sjö bakom en dal i gräset och börjar springa dit. Jag kan känna hur svalkande vattnet är och nästan snubblar på mina egna fötter. Det finns en liten brygga vid vattenbrynet, den ser liten och gammal ut. Sandbotten, Inte typisk svensk sanbotten utan helt perfekt. Börjar gå ut på den lilla bryggan och sätter mig längst ut, mina nakna fötter når precis vattnen så jag kan inte rå för att börja dingla med dom. Trollsländor flyger längst vattenytan. Jag lägger mig ner och tittar upp mot den blå himlen. Lugn och frid.

Humorgalan

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Alltså jag klarar inte av att titta på galor som handlar om att samla in pengar till barn i fattiga länder. Jag börjar bara gråta, inget för-stadie, typ gråten i halsen eller svider i ögonen utan jag får ett minne från min moster sen vill jag bara gråta på en gång, ingen förvarning eller nåt.
Jag kan ta ett exempel, en av barnen berättar om hur dens mamma som dog 06 eller 07 berättade att den inte skulle sluta skolan och skulle lyssna på farmorn/mormorn. Jag började tänka på hur det måste ha varit för mina kusiner när deras mamma dog. Hur det var i sjukhusrummet när hon gick bort.. Jag kommer aldrig glömma bort det. Ååh jag saknar henne.

En annan grej dom pratade om på den där galan som jag inte kollade på hela tiden. Mikael Persbrandt var och träffade ett barn från Afganistan. Hans pappa hade trampat på en landmina och jag kommer inte ihåg vad som hände med hans mamma. Min bror ska snart iväg. Även fast jag tror det kommer vara lugnt och säkert och att det kanske inte kommer hända nåt men.. Ååh jag är lite små orolig..

Bajs för galor