MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

31 dec

Kategori: Allmänt

Ja nyårsafton idag! Kom att tänka på att man kanske kan föra en väldigt kort sammanfattning av det här året (kommer säker inte låta så positivt men).
2011 började med praktik, ångestattacker och mina första samtal. Och så såg det väl ut fram till våren kanske? Då blev det väl mindre panik och ångestattacker. Fick en anställning fram till semestern och mina samtal lika så, saker började kännas lite ljusare. Hade sökt skola och kom in på alla, valde att gå nere i Värmland på Kyrkerud för att få en chans att börja om från början! Mina samtal fick ett drastiskt slut och min mage började oroa sig för allt. Hur som helst så började jag skolan i slutet på augusti och jag skaffade mig väldigt bra vänner. Magen hade sina upp-och-ner-gångar men jag fortsatte ändå, fick magkatarr och försökte leva som vanligt ändå. Ja ungefär så har väl mitt år sett ut. Vet inte hur mer ingående jag ska vara, har ju ändå skrivit här rätt mycket så. Aja det får nog räcka :) 
Gott nytt år på er hehe.

28 dec

Kategori: Allmänt

Igår klippte jag håret och sen på kvällen drog jag till Simon! Väldigt trevligt och efterlängtat båda grejerna! Fick fler presenter när jag kom hit och sen hälsade vi på Simons kompisar. Idag jobbar han och det är inte så lätt att hitta på saker att göra men jag är här och det är jag glad för ^^ Får väl se vad som väntar ikväll.

26 dec

Kategori: Allmänt

Kom hem helskinnad trots en försening på två timmar med sista tåget men hem kom jag! I fredags var jag till sjukan och lämna lite blodprov sen drog jag, Bälla och Simon till Östersund, det blev ingen piercing för min del men fredagen innan jag åker tillbaka till Årjäng blir det nog. Vad mer har hänt? Ja julaftonen som blev lite annorlunda, Jag och Simon hämtade upp bälla sen drog vi hem till Sanna och blev bjuden på fika hos henne några timmar :)
I julklapp fick jag en massa bra-att-ha-saker och jag är väldigt nöjd! har dock inte fått allt från Simon och hans familj än. Igår var jag ut med Bälla på krogen, intressant kväll må jag säga. Sen har jag väl inte hunnit planera så mycket mer, blir väl att klippa mig imorgon och åka till Rossön om det går för sig! Aja uppdaterar väl något mer senare!

21 dec - IMORGON!

Kategori: Allmänt

Dagen började med två maskiner tvätt! Var helt ensam på frukosten. Tog det ganska lugnt ett tag och sen började jag plocka undan lite saker på mitt rum. Går tillbaka till tvättstugan och upptäcker att tvättmaskinen har tuggat lite på mina kläder.. HURRA! Aja.. Städat, tvättat och packat och grejat mest hela dagen. Fick äta lunch ensam också. Några mattanter var iofs där och pratade lite med mig. Sen kom det två till från skolan som också skulle äta middag. Tre elever och alla lärare som var kvar på skolan åt lunch. Packade två väskor fulla med grejjer och sen vid tretiden cyklade jag in till Årjäng för att handla mat/färdkost. Var sällskap med en av dom som är kvar och tittade på när hon bakade innan jag gjorde min mat. Sen duschade jag och fixade håret. Nu försöker jag bara komma ihåg allt jag ska fixa innan jag lämnar skolan! Om jag kliver upp en och en halv timme innan så borde jag hinna packa klart och få med mig allt. Jag är lite nervös nu måste jag medge men åh så kul det kommer bli att få åka hem :D Nej nu ska jag nog sluta skriva här och ja kanske se ett CSI avsnitt innan jag lägger mig hihihi! Vi hörs när jag kommit hem :D

20 dec - 3 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Fast..Nej egentligen inte, det är två dagar kvar! Min huvudräkning suger D: Hur som helst!
Man kan säga att det inte var så många på skolan idag men det var trevligt ändå. Pratade och ungicks med mina klasskompisar som inte bor på skolan och jag har lyckats fixa skjuts på torsdag från en av dom :)Det har inte hänt så mycket mer än det, ritade/målade tillsammans och fikade på eftermiddagen. Efter skolan gick jag till mitt rum och började planera vad som ska med, i vilka väskor dom ska i och ja funderar på om jag ska tvätta redan nu eller vänta tills imorgon. Aja, jag har flera timmar på mig att fundera på.
Jag önskar ibland att jag hade mer intressanta saker att skriva om än vad jag gör om dagarna. Inte så mycket tankar och känslor i dom här inläggen, inte om man jämför med innan jag började på Kyrkerud. Det känns ibland som att jag inte hinner ha känslor här utan att jag bara lever och kör min grej här! Fast det kan ju vara bra det också,slippa fundera och analysera allt i onödan.
Men jag längtar hem och det kommer bli så skönt att få vara hemma i två och en halv vecka :D Ska bara se till att jag hinner med att jag vill göra och sen bara ta det lugnt! Sjukhus och besök i stan på fredag med Bälla, sen jul och utgång på söndag om det vill sig. Sen får vi se vad som händer! Träffa folk är ju alltid trevligt :)

19 dec - 4 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Den här dagen har gått så fort och det har känts så bra :D Våran lärare var sjuk idag och min tavla var inlåst i skissrummet så jag målade ett till vykort inne på textilen innan kaffet. Efter kaffet så har jag bara hållt på och målat på min talva hela dagen, förutom lunchen och middagen så har jag suttit där hela dagen och jag är så gott som klar och det känns väldigt bra må jag säga! :D Och nu är klockan tio över sex och jag ska bara sitta på mitt rum och ta det lugnt.  Hoppas att resten av veckan kommer gå lika fort :D Hemlängtan till tusen!

18 dec - 5 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Kan inte låta bli att räkna ner nu! Inte alls många dagar kvar! Idag har jag ändå varit rätt duktig, vaknade och åt min sista hårdbrödmacka innan jag cyklade in till Årjäng för att handla något att äta. Jag passade även på att posta ett paket till Sanni. När jag kom hem igen så tog jag en dusch och sen dess har jag tittat på serier! Klockan är nu 17:00 och jag funderar på om jag ska ta och äta min middag nu eller lite senare. Vet dock inte hur den här kvällen kommer sluta men det är iaf skola imorogn så tiden kommer kanske gå fortare då! :D Får väl se om jag uppdaterar någonting ikväll.

17 dec

Kategori: Allmänt

Alltså, idag har jag inte gjort mycket. Jag trodde jag skulle vara väldigt effektiv idag men nej!. Vaknade sju, sjukt hungrig. Somnade efter att ha knaprat i mig en riskaka. Vaknade sen igen innan tolv och gjorde iordning mina sista nudlar. Satt vid datorn i några timmar. Diskade undan saker på mitt rum och samlade ihop min tvätt. Hämtade lite grejer från målarsalen och slog in lite paket. Såg på serier, kramade Isabelle hejdå, såg på mer serier innan jag skulle till köket för att göra middag. Upptäckte att mina ägg var stulna men fick äta mat tillsammans med Miriam som också var i köket då. Åt middag framför en film och sen efter disken så gick vi ut till textilen där jag hoppades att jag kunde trycka, upptäcker att jag saknar en grej och lusten att trycka försvann lika fort! Hämtade yttligare några grejer från målerisalen. Nu har jag suttit och målat med akvarell inne på mitt rum fram till nu.
Kanske verkar som att jag har gjort saker men tanken med den här dagen var att jag skulle tvätta kläder och sängkläder, städa och dammsuga mitt rum, dammtorka hyllor etc och börja packa ner saker jag inte behöver använda förän jag ska hem. Inget av det blev gjort idag för min hjärna tycker det känns onödigt eftersom jag kommer ju ändå vara kvar här i 5dagar till och det kommer bli stäkigt och det kommer bli tvätt.
Aja jag har ju tisdag eftermiddag och hela onsdagen på mig att städa och fixa. Inte så många kvar här då så :P
Inte så länge tills jag åker hem heller :D Det gör mig väldigt glad!

16 dec

Kategori: Allmänt

En dag mindre! Hadeont i magen halva morgonen och vid halv elva åkte Sanni hem, glömde sig hemnykel som jag ska posta till henne. Skoldagen gick väldigt fort eftersom vi bara pratade om vad vi höll på med. Efter skolan satt jag på Isabelles rum fram till sent på kvällen. Eftersom hon inte kommer komma tillbaka hit något mer och vi bor längst ifrån varandra så passade vi på! (hon höll på att packa och jag höll henne sällskap) Emma åkte vid halv sex och jag och Isabelle var med varandra, såg på film tills hennes pojkvän kom och då åt vi pizza (Y) Såg klart på filmer. Jag blev lite upprörd på folk på skolan och kunde inte lägga mig direkt efter det. Aja orkar inte förklara det som händer här just nu. Klockan är mycket och för min mages skull så borde jag gå och lägga mig.

15 dec

Kategori: Allmänt

Idag har varit en rätt seg dag känns det som, alla har nog varit rätt sega :P Det var tänkt att vi skulle städa undan allt i målarsalen men det tror jag knappt någon har gjort, vi tog ner våran ful-utställning idag också för att vi imorgon ska ställa ut det vi gjort som eget arbete com en avrundning inför julen. Och det är typ det vi har gjort från halv nio till tre.. Inte så mycket action dvs. Jag följde med Emma till textilen för jag tänkte att vi kunde trycka snygga tröjor tillsammans men eftersom hennes mallar bara passar till hennes ram så tryckte hon och jag blev lite trött av att sitta och titta så efter middagen gick jag till mitt rum och jag har suttit här sen dess. Somnade på min säng för ett tag sen. Får väl se vad jag hinner hitta på mer innan jag lägger mig.

14 dec

Kategori: Allmänt

IDAG FYLLER JAG 20ÅR! :DD Och det har varit en bra dag :3 Intressant föreläsning av glas och keramik´s gästlärare och krokin var också rätt spännande förutom att min mage inte alls var min vän då men efter lite mat i magen så blev den bättre. Fortsatte måla på min tavla som börjar bli rätt bra! Sen gick jag och hämtade min post som jag hade fått idag! Två kort och ett paket :D Ett kort från mamma och pappa och ett kort från Simons föräldrar :D Också kom mitt paket som jag beställde förra veckan idag :D Lycka! Sen köpte jag ett stort stafli igår som jag hämtade idag så det känns bra!
Efter att jag hämtade posten och haft möte med köket och vaktmästaren angående kyl och frys så cyklade jag Sanni och Emma in till Årjäng och jag handlade så klart på systemet för första gången :DD Hihi nervöst som fan men det gick bra :3 Vi missade middagen men det gjorde ingenting, åt en god middag som jag gjorde istället! Sen har det typ inte hänt så mycket mer, varit med Emma och Sanni typ. Jag är iaf nöjd med dagen!
Nu vill jag bara åka hem! Ska bara förbereda mig, packa väskor och städa här och tömma kyl och frys.

13 dec

Kategori: Allmänt

Lucia idag! Började dagen med att kliva upp tjugo i sju och packa simmarväskan! Följde med några personer från skolan till simhallen och simmade typ i tjugo minter. Efter att vi kom tillbaka till skolan och jag hade ätit frukost gjorde jag mig i ordning för dagen och luciafirandet som vi i kören skulle stå för! Fixade våra togakläder (eftersom ingen hade luciakläder) och sjöng upp innan vi gick ner till matsalen där verkligen ALLA satt och väntade på oss, lika nervöst som alltid. Jag tror nästan att jag var mer nervös den här gången eftersom våran kör bara består av sju personer (Y) Hur som helst så fick vi oss lite luciafika innan vi gick till lektionen! Min målning som jag hållt på med i några veckor nu börjar ta form och det känns så bra! Kommer nog hinna klart med innan jag åker hem :D Sen fick vi världens godaste julbord idag! Eller ja det var bra och fint ordnat men jag är så kinkig när det gäller mat men jag blev väldigt mätt iaf! :D Sen blev det en väldigt lugn eftermiddag, var med kompisar typ hela eftermiddagen och kvällen, bakade också en till typ av kakor. Nu har jag sju brukar med kakor som står svalt i mitt fönster hehe! Aja nu ska jag nog lägga mig!

12 dec

Kategori: Allmänt

Idag pratade vi om hur vi ville ha det på vårterminen eller ja lite förslag iaf. Den har jag försökt måla resten av skoltiden, jag ledsnar så fort och det går väldigt långsamt framåt! Men jag kommer kanske hinna klart det det innan jag åker hem. Efter skolan så började jag och Sanni baka lite, vi förberedde bondkaksdegen och sen medan den låg i frysen (jag vet att man inte behöver ha den där men) så började vi göra knäck, med mandel i! Så efter maten och körövningen vi hade så fixade jag det sista och sen gräddade(?) jag dom! Dom blev superbra! Nöjd tjej!
Jag kommer få ett paket när jag fyller år, min beställning jag gjorde typ i torsdags kommer om två dagar! :DD Kul! Ja annars har det väl inte hänt så mycket! Och imorgon är det lucia och vi har framträdande med kören! Hihi godnatt!

11 dec

Kategori: Allmänt

Det blev iaf att jag var med Emma och Isabelle och sen vi tre på morgonen så följde vi och några till med Ludmila när hon skulle gå till bussen som gick fem över fyra. Det var en väldigt trevlig men kall tur!
Idag vaknade jag halv tolv fast jag somnade fem och efter lite mat i magen så började jag baka! Så idag har jag bakat från tolv till halv fyra-fyra. Drömmar, kokostoppar och lite knäck! Ska väl fortsätta mer till veckan och nästa helg! Känns som att jag måste börja planera inför hemfärd också, med buss från årjäng som än inte är bokad och vad som är värt att ta med mig till ett vinterland! Men det hinns nog med, det är ju ändå en och en halv vecka kvar!

10 dec

Kategori: Allmänt

Vaknade med en jobbig magvärk som jag ofta verkar göra på helgerna men det gick över efter ett tag. Hade tänkt baka idag men det blev inte alls av. Var in till Årjäng och köpte plåtburkar, hämtade ut min biljett och handlade en massa bakgrejer men när jag väl kom tillbaka till skolan så försökte jag komma igång för att baka men det blev aldrig av och jag fick lite beslutsångest över vilken jag eventuellt skulle börja med och sen blev jag bara nedstämd och ville ingenting. Gick in på mitt rum och tittade på serier och nyss så gjorde jag mat och åt det. Får väl se vad jag orkar göra ikväll. Sista helgen med alla kompisar här. Men jag vet inte vad jag är sugen på att göra.

9 dec

Kategori: Allmänt

Min namnsdag idag!
Jobbade med fler vykort idag på förmiddagen, efter lunchen hade vi körövning igen och det gick väl bra.Målade lite till inne på Sannis rum. Åt middag och efter det blev jag sugen på att måla i målarsalen så för, vad jag tror är första gången gick jag själv dit och satt här helt själv i några timmar! Jobbar med en massa oljemålningar som jag inte riktigt vad det blir av, uppdaterat min konstblogg och nu funderar jag ut olika recept som jag eventuellt ska baka tills jag kommer hem. Mycket man vill dock finns inte timmarna till! Aja ska väl kolla på lite mer recept sen ska jag nog sova! Upp tidigt imorgon och planera bak eller fortsatt målning! Får väl se vad som händer. Trött i huvudet känner jag mig, väldigt disträ på något sätt. Aja sömn!

8 dec

Kategori: Allmänt

Det blev ingen mer uppdatering igår. Men ja kroki och målade på eftermiddagen, kommer dock inte ihåg allt som hände på kvällen. Jag vet att jag kollade på kläder iaf för jag vill banne mig köpa en massa saker nu! Och hitta två plagg som jag sett på bild men inte hittat!
Hur som helst, idag har jag bara hållt på att måla en massa och jag har börjat ledsnat på det jag håller på, funderat på att börja på en tredje men jag behöver en bild för att kunna börja. Strax innan vi slutade idag så gick jag in på mitt rum och började med två julkort! Kommer väl kanske bilder på det senare! tränade med kören efter maten och nu ska jag fortsätta att leta kläder på internet!

7 dec

Kategori: Funderingar

Det har inte hunnit gå så mycket av dagen men vi fick sluta tidigt på en lektion så tänkte passa på att uppdatera här istället. Som ni kanske har märkt så har jag väldigt mycket tankar om min mage och jag måste få skriva av mig lite då och då. Vissa dagar har jag faktiskt inte alls ont i magen men ibland händer det att magvärken kommer tillbaka, det är andra tillfället jag äter piller för att det ska bli bra (läkaren jag först träffade bedömde det som magkatarr och eftersom symtomen är densamma är det nog fortfarande det). Andra problem med min magvärk/magkatarr förutom att det gör ont och har sig så har jag svårt att somna, jag vaknar flera gånger under natten och är det helg så vaknar jag väldigt tidigt på morgonen också. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, får hålla tummarna att den här kuren kan fixa så jag slipper få såna här problem igen. 
Andra, lite roliga tankar jag har är väl att det närmar sig jul med stormsteg! Jag längtar hem och hoppas att min mage kan lugna ner sig och bli normal igen på nästan tre veckor! Så jag vill köpa en massa paket och slå in julklappar, jag vill baka massa julbakelser/kakor, jag längtar hem till en julig gran i vardagsrummet och god mat! Längtar hem till en underbar pojkvän! Sen får man väl se vad det är som mer händer när jag är hemma. Det får räcka så länge Nu ska jag ner och fika och inte tänka på min jobbiga mage!

6 dec

Kategori: Allmänt

Idag var vi iväg till Karlstad och Kristinehamn (tror jag skrev fel i förra inlägget hehe) och det var faktiskt väldigt intressant! Hade nästan hoppats på att vi hade mer tid på vissa ställen men det har varit en bra dag iaf. Hade ont i magen och lite panik över min mage när vi åkte till Karlstad men det gick bra sen när vi kom fram. Jag fattar inte riktigt varför min mage blir så där när jag åker bil/buss/tåg, jag har ju ändå älskat att åka den typ av färdmedel förut. Aja får väl se om det blir bättre eller om det är något jag måste lära bort mig. Längtan efter snö slog mig idag också när vi kom tillbaka till Årjäng så hade det snöat väldigt mycket här och det låg e liten filt av snö på marken och jag blev jätteglad! Första snön kom idag! Kommer inte ligga kvar men ändå! Jag längtar hem väldigt mycket måste jag säga! :D Inte många dagar kvar nu! :D Och om typ en vecka fyller jag år hehe!

5 dec

Kategori: Allmänt

Två och en halv vecka kvar till hemfärd! Inte allt lång tid kvar! Blev inte att jag ringde sjukan idag men jag fick skjuts dit av en av mina kurskamrater som också skulle dit så det löste sig iaf. Blev samma medicin som förra gången och det blir nog bra :P Sen gick jag tillbaka lite drygt tre km på tretio minuter och då fick jag väldigt lugnt också! Vad mer har hänt, ja vi pratade på förmiddagen hur vi låg till typ och sen började vi måla lite smått. Imorgon ska vi till Karlstad och Kristinehamn för att gå på utställningar, dock lyckades jag inte ringa till fiket och kolla om dom hade mat jag kunde äta men det löser sig nog tror jag! 
Jag har funderat rätt mycket på när jag ska pierca mig, om jag ska göra det den 23 eller om jag ska vänta ett tag till. Jag vill bara ha det gjort liksom! Sen är jag rätt sugen på att köpa saker via nätet, dock vet jag inte vad för att jag har knappt suttit vid datorn något :P Ja nu ikväll har jag nog tid!

4 dec

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag också av magont men det gick över efter ett tag så jag lyckades somna om (nödvändig information, jag vet). Väldigt lugn start på dagen iaf så senare vid typ ett-två idag kom jag, Sanni och Emma på att vi skulle baka muffins och mer lussebullar idag. Jag och Sanni cyklade in och handlade lite saker som vi inte hade på skolan så började vi att baka ungefär vid fyra, började med lussebullarna och medan det jäste så började vi med vad som skulle bli chokladmuffins men det blev typ kladdkaka i storform (Y) Sliskigt och gott! Vi kommer nog baka mycket mer saker också! Ja så det är väl typ det som vi har gjort idag. Imorgon är det så klart skola igen och jag vet inte om jag borde ringa sjukan eller inte, känns ju bättre i magen idag än igår.. Aja vi får se!

3 dec

Kategori: Allmänt

Idag har det iaf funnits internet! Vaknade tidigt av att min mage var lite upprorisk och inte ville lugna sig (antagligen magkatarren, eller vad det är, som är tillbaka) Iaf så cyklade jag och Jakob in till Årjäng i regnvädret och handlade lite "nödvändiga" saker, min mage vart mer upprorisk. Kunde ju kanske bero på att jag inte ätit frukost innan vi drog iväg. Hur som helst! Jag tog en dusch sen när vi kom tillbaka ät frukost och började titta på ett CSI-avsnitt innan det knackade på dörren, Sanni ville ha sällskap med sin frukost. Senare gick jag,Sanni och Emma ner till keramiken och gjorde saker i lera. Okej det har väl inte hänt så mycket intressant här, vi gjorde middag och åt den nere i matsalen för att det är mysigt där sen ja, tog det lugnt på våra rum innan vi bestämde oss för att hitta på någonting igen. Det slutade med att vi hamnade framför tv'n och tittade på den till sent! Min mage är väldigt upprorisk mot mig idag så jag vet inte hur jag ska beté mig nu när jag borde lägga mig ner i sängen och sova för det känns så konstigt och oroligt i min mage.. Aja jag vet vad jag ska göra på måndag iaf!

1-2 dec

Kategori: Allmänt

Igår hade vi inget internet så det blev ingen uppdatering. Det var iaf första december och det gör mig glad! Målade så gott som hela dagen på skolan, fick huvudvärk och ont i ögonen av alla ångor som blir av oljefärg och alla grejer man har till. Började på en till talva igår eftersom jag ledsnade på den jag hållt på med ett tag. 
Vi fick pizza till middag igår, hur gott som helst må jag säga :D sen var det lite körträning inför lucia som vi tränat på ett tag, sen ville jag se julkalendern vilket jag gjorde. Åt av mina lussebullar, julknäckebröd och min fösta pepparkaka från min kalender! Myys! Tittade lite på CSI på datorn efter det innan det knackade på dörren och Isabelle och Emma frågade om jag ville se Lejon Kungen med dom i fotosalen (stor duk+projektor och bra högtalare) Väldigt trevlig kväll!

Och eftersom internet försvann igår också under hela dagen så hann jag inte uppdatera klart här :c
Internet verkar försvinna här lite hipp som happ känns det som och då har man verkligen ingenting att göra på skolan.. Nästan.
Eftersom jag nu skriver den 3 dec så blir det så bakvänt men jag försöker iaf. Igår innan lunchen bestämde Emma jag och Sanni oss för att panta burkar som elever på skolan är "duktiga" nog att slänga i soporna så efter lunch så la vi alla burkar vi kunde hitta i säckar och påsar. Eftersom det blev två stora sopsäckar plus tre/fyra vanliga påsar så funderade vi på om det fanns nåon på skolan med bil men det var lite snålt med det så vi fick cykla in och det gick bra. Väl inne så krånglade maskinen väldigt mycket men till sist fick vi våra 186 kronor (en veckas konsumering (Y)) som vi delade på tre. Så handlade vi våran mat och grejer, cyklade vidare till ÖoB för att handla lite grejer där men mitt kort slutade fungera där och eftersom vi inte hade något internet här på skolan så kunde jag inte kolla om jag hade slut på pengar.. Hur som helst. Vi var inne i årjäng från kanske ett-tiden till fyra halv fem. Träffade på Jakob på en pizzeria, pratade lite med honom sen blev det matlagning för hela slanten när vi kom till skolan igen! Senare på kvällen blev det filmtittning, en thailändsk-skräckfilm och sen en annan film sm heter Mirrormask som var väldigt bra tycker jag! Ja sen vart klockan tolv och iaf jag gick och la mig! Sen får räcka som uppdatering just nu, hoppas bara inte internet försvinner idag igen.