MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

1-2 dec

Kategori: Allmänt

Igår hade vi inget internet så det blev ingen uppdatering. Det var iaf första december och det gör mig glad! Målade så gott som hela dagen på skolan, fick huvudvärk och ont i ögonen av alla ångor som blir av oljefärg och alla grejer man har till. Började på en till talva igår eftersom jag ledsnade på den jag hållt på med ett tag. 
Vi fick pizza till middag igår, hur gott som helst må jag säga :D sen var det lite körträning inför lucia som vi tränat på ett tag, sen ville jag se julkalendern vilket jag gjorde. Åt av mina lussebullar, julknäckebröd och min fösta pepparkaka från min kalender! Myys! Tittade lite på CSI på datorn efter det innan det knackade på dörren och Isabelle och Emma frågade om jag ville se Lejon Kungen med dom i fotosalen (stor duk+projektor och bra högtalare) Väldigt trevlig kväll!

Och eftersom internet försvann igår också under hela dagen så hann jag inte uppdatera klart här :c
Internet verkar försvinna här lite hipp som happ känns det som och då har man verkligen ingenting att göra på skolan.. Nästan.
Eftersom jag nu skriver den 3 dec så blir det så bakvänt men jag försöker iaf. Igår innan lunchen bestämde Emma jag och Sanni oss för att panta burkar som elever på skolan är "duktiga" nog att slänga i soporna så efter lunch så la vi alla burkar vi kunde hitta i säckar och påsar. Eftersom det blev två stora sopsäckar plus tre/fyra vanliga påsar så funderade vi på om det fanns nåon på skolan med bil men det var lite snålt med det så vi fick cykla in och det gick bra. Väl inne så krånglade maskinen väldigt mycket men till sist fick vi våra 186 kronor (en veckas konsumering (Y)) som vi delade på tre. Så handlade vi våran mat och grejer, cyklade vidare till ÖoB för att handla lite grejer där men mitt kort slutade fungera där och eftersom vi inte hade något internet här på skolan så kunde jag inte kolla om jag hade slut på pengar.. Hur som helst. Vi var inne i årjäng från kanske ett-tiden till fyra halv fem. Träffade på Jakob på en pizzeria, pratade lite med honom sen blev det matlagning för hela slanten när vi kom till skolan igen! Senare på kvällen blev det filmtittning, en thailändsk-skräckfilm och sen en annan film sm heter Mirrormask som var väldigt bra tycker jag! Ja sen vart klockan tolv och iaf jag gick och la mig! Sen får räcka som uppdatering just nu, hoppas bara inte internet försvinner idag igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: