MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Influensan

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Ja, jag har ju varit på konsert i Stockholm i helgen. Helt underbart! Jag förtjänar massor med vuxenpoäng haha

Nu till det jobbiga.. Sen i söndags (dagen då jag skulle hem till strömsund) har jag haft feber och ont i halsen. Det har blivit värre sen dess. när jag ringde sjukvårdsrådgivningen(?) så visade det sig att alla mina symtom är precis som svininfluensan..
Jag är jätte sjuk och orkar inte göra någonting men är för varm för att kunna sova. Ont i kroppen har jag också.. Får se om jag orkar skriva något mer sen..

Like a rollercoaster

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

"Helvetet är tillbaka". Mina tankar är verkligen överallt och jag har varit skit deppig hela dagen. Jag har försökt dragit mig undan för att vara lite ensam utan att störas av vissa..
Nu när jag kom hem fundera jag på om det är skolan som gör att jag mår dåligt, för nu finns det nästan inga tankar kvar.
Jag kände att jag ville skriva av mig en massa men det känns som om det inte finns någonting kvar..

De senaste tre dagarna har iaf inte varit särskilt bra. Tänkt och funderat allt för mycket. Varit svartsjuk över ingenting och inte alls mått bra. Det känns inge bra när känslorna bara överrumplar(?) mig.

Nej alla tankar är verkligen helt borta.. Det får räcka så här för tillfället
Ja svartsjuk är jag, jämförmig med helt andra individer(?) gör jag också. Det gör mig ledsen. Jag ska inte intressera mig i hur andra vill leva sina liv tillsammans med andra.
Ibland önskar jag att jag vor som alla andra, jag vill ibland vara normal.

Det känns som om jag har så mycket i mitt bagage(?) sompåverkar mig så mycket.. Endel saker förstår jag mig inte ens på vilket förvirrar mig..

Under en rättlång tid har jag börjar fundera påom jag borde prata med typ en psykolog.. Men jag vet inte vem, hur när eller nåt..Känns ju dumt att nämna sånt här till mamma eller pappa. Dom tycker nog att jag ska prata med dom istället.. Men när jag inte ens vet vad som är fel eller vad det beror på att jag mår så här så underlättar det inte att prata med dom.
Jag kan inte ens prata med mina vänne romdet här, det är ingen  som förstår så hur kan dom då hjälpa? Plus att jag ältar(?) saker så mycket att det blir ett problem.

Det känns som att jag har traslat in mig i ett fiskenät och nu börjar det bli trångt och det börjar göra ont. Jag vet inte hur jag sta göra för att ta mig ur det och jag kan verkligen inte sluta röra på mig..

**

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Mår kanske inte så där toppen bra.. Behöver bara lära mig att vara ifred.

Det gör ont. Ont i kroppen och ont i själen. Jag är rätt säker på vad det beror på.. Jag har gett upp, gett upp att göra någonting åt det. För vem bryr sig? Helt ärligt.
Det känns iaf inte som att någon bryr sig.  Ja jag är väldigt självisk.. Jag vill bara inte känna mig ensam
Låt en storm ta bort mina tankar, jag vill bara vara normal.

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Irritationer

Varje gång jag åker till skolan kan jag ha ett ganska neutrallt humör men så fort jag kliver in så fost jag ser eller hör endel så blir jag automatiskt väldigt irriterad och lite små arg. Jag vill verkligen inte träffa vissa personer och jag vet inte varför..
Jag vet att ni som faktiskt läser min blogg kanske inte vill läsa om saker jag klagar på och så men jag måste få det ur mig. (Det känns som om jag har skrivit det jätte många gånger förut..)
Ibland känns det som att jag måste söka hjälp för att jag känner mig så konstig när det gäller det här. Jag har kommit från till att jag är avundsjuk ._.
Måste säga att jag verkligen längtar mig ifrån skolan!


NÄSTA FREDAG ÅKER SANNA OCH JAG TILL STOCKHOLM!! <3