MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

29 jan

Kategori: Funderingar

Jag har verkligen inte varit på humör för att skriva vad som har hänt under dagarna här på skolan. Så det därför ni, tre-fyra personer som verkar orka läsa, inte har fått någt att läsa på några dagar. Mitt liv känns lite kaos vid tillfället, tankar kring framtiden bråkar med mig, känslor kring livet plus att jag måste vara aktiv i skolan och göra mitt egna schema där också. Också ska jag kolla upp en eventuell praktikplats. Så det är mycket som jag tänker på, dock har nog skolan hamnat i kläm allt för mycket den här veckan men förhoppningsvis så kanske det blir ändring på det nästa vecka, får ta mig i kragen och släppa alla andra tankar! Skärpning! Aja annars då, var och handlade lite kläder i fredags vilket gjorde mig på bättre humör så det är ju bra :P

25 jan

Kategori: Allmänt

Var sjuk igår också men idag gick jag banne mig på lektion! Vet inte om jag fick så mycket gjort men jag har köpt nya akvareller iaf! Och haft det trevligt och underhållande med mina kompisar! Bra dag!
En bra dag som helt klart blev mycket bättre efter att jag ramlat in i en otroligt spännande blogg! Även fast jag inte skrivit så mycket här om mina framtidsplaner och så, men jag vill gärna lära mig ett eller flera språk och resa utomlands och ja kanske till och med leva i ett annat land än Sverige. Och efter en massa krångel med att få en broschyr om språk-kurser utomlands (väntar fortfarande) så blir jag bara mer peppad av att titta på hennes bilder och läsa om det hon har att säga! Helt fantasktiskt! Jag vill också våga ta steget och bara dra härifrån! Åh! :D

23 jan

Kategori: Allmänt

Jag har varit dålig på att skiva här ett tag, dels för att det händer inte SÅÅ mycket här (även fast den här helgen har varit intressant) men jag har verkligen inte känt mig på topp rent mentalt plus att jag har blivit sjuk och så. Kortfattat hur helgen har varit, jag och Sanni var dom enda som var kvar på skolan av vårt tjejgäng så vi försökte komma på saker att göra under helgen. Det blev en hel del filmtittande, men även pulk-åkande efter att snön kom i lördags, en galen cykeltur på snö och is. Något som jag känner att jag behövde. Idag kände jag att jag inte klarade av att vara på skolan, kände mig seg och huvudvärk och nej, så jag har sovit mest av hela dagen, skönt och behövligt tror jag. Tyvärr tror jag inte att jag ska skriva om vad jag känner och tycker i den här bloggen, har ju en annan som jag skriver sånt i och det är nog lika bra (lösenskyddad och allt) Så ja, det får nog räcka för idag.

20 jan

Kategori: Allmänt

Idag var ännu en väldigt konstig, intressant och bra dag på många vis. Dock började den väl inte så bra, hur konstig i magen som helst och trodde jag var tvungen att gå från lektion men det gör över och det känns ju bra! Har hat det väldigt trevligt med Sanni idag! Det har väl mest varit vi som umgåtts idag med tanke på att både Emma och Malin åkte härifrån idag. Men det har gått hur bra som helst! Roligt på många olika nivåer hehe.
Kom att tänka på vårt äckliga kök! Jag hittade en liten larv på våran spis idag! Plus en uppsväld och möglig juice i kylen! Jag och Sanni gjorde mat i köket på övervåningen för den känns iaf freshare(?)! Fundrar på att storstäda vårat kök, får väl se hur det blir med det. Ja tror jag fördriva lite tid med att se på serier, får väl se om man hittar på något med Sanni senare!

19 jan

Kategori: Allmänt

Ja den här veckan har gått väldigt fort måste jag säga! Även fast det känns som att jag inte har gjort så mycket just idag så har dagen gått fort och jag och Sanni har haft det väldigt kul på lektion iaf. Efter skolan så hade vi rätt kul också. Hängde lite med Emma, Malin och Sanni efter middagen också. Så trevligt att umgås med folk efter skoltid. Haft bra och intressanta samtalsämnen som behövde komma fram kände jag iaf! Bra med såna vänner man kan snacka med allt om :3 Bra dag helt enkelt! Får se var morgondagen har att erbjuda!

18 jan

Kategori: Allmänt

Ja så var det onsdag igen. Konsthistoria om fantastiska renssansen, rokokon och där omkring! Sen hade vi kroki som vanligt, lite less på det efter förra veckan men ja det gick bra. Snackade med mattanterna om min mat känner mig nästan lite hemsk som trodde att dom inte kunde om det där, visade sig att hon har utbildning på det dör och hållt på med det i typ 30 år. Efter lunchen så hade vi äntligen Helene igen! Så nu har vi snackat lite om hur det kommer se ut framöver och så och det känns väldigt bra. Har även fått höra om mer ledighet den här terminen och det känns väldigt bra :D Ja så efter att jag slutade skolan så har jag suttit på mitt rum och tagit det lugnt medan mina kompisar drog till Årjäng för att handla lite grejer. Får väl se vad för spännande som händer ikväll!

17 jan

Kategori: Allmänt

Idag var på ett sätt bättre än igår, lektionsmässigt var den otroligt seg eftersom jag inte vet vad jag ska göra som projekt. Men efter skolan var bättre och jag var med mina kompisar mest hela kvällen och det är bra tycker jag :D Vet inte vad mer jag ska skriva så det får räcka :)

16 jan

Kategori: Funderingar

Vad finns det att berätta om den här dagen då tro? Vi hade ingen lärare så fick jobba lite eget. Gjorde egna arbetsplatser och så. Målade lite vykort, kommer väl bilder på det och så fort jag laddat kameran. Var med Sanni, emma och Malin innan middagen och efter maten så satt jag på mitt rum och såg på serier. Efter en konstig dröm i natt då har hjärnan gått på högvarv ikväll men det fixar nog några timmars sömn.

15 jan

Kategori: Allmänt

Ja söndag, sov ganska länge sen åt jag frukost tillsammans med Sanni och Emma. Såg på serier ett bra tag innan jag passade på att duscha. Träffade på Sanni och Emma ett tag och umgicks med dom innan det blev middag. Sen blev det rumshäng fram tills nu typ. Mer än så hände inte idag typ. Helg nummer ett av vårterminen är gjord iaf. Måste kolla på skolor och massa annat innan det är försent! Får skriva det på en lapp tror jag. Aja ska nog lägga mig snart.

13-14jan

Kategori: Allmänt

Igår blev det ingen uppdatering för att det blev fest och ja, då blir det ingenting :P
Igår så blev jag någoluna klar med modellteckningen, bilder kommer väl. Efter skolan drog vi in till stan för att handla lite onödigheter, tog det lugnt ett tag innan jag upptäckte att jag inte tinat min kyckling som jag tänkte ha till middag. Gjorde mat i typ en och en halv timme och sen gjorde jag mig i ordning för kvällen, trevlig och ovanlig fest må jag säga! Mådde dock inte så bra imorse men det gick över efter ett tag. Annars idag så har det inte hänt så mycket, sett på film varit med Emma och den nya tjejen Malin, väntat på att Sanni skulle komma. Var med Sanni och Emma och sen såg vi på film fram tills nu typ. Skön bakisdag typ hehe! Mer sömn skulle vara skönt :P

12 jan

Kategori: Allmänt

Heja heja! Jag ska komma igång med att blogga igen!
Dock händer det inte så mycket på skolan just nu så, men ändå, hellre något inlägg än inget alls eller? Näst sista dagen av modellteckningen. Jag längtar faktiskt för det är banne mig hur jobbigt som helst att rita av en naken modell i timmari flera dagar! Sen nästa vecka börjar vi på ett eget projekt så det kommer bli intressant att se vad det kommer bli. Fått yttligare information om hur stökigt och äckligt det är å vårt pentry så vi har städat och plocka undan sopkorgar så det inte kan bli äckligt (förhoppningsvis!). Sen har jag väl bara varit med kompisar och suttit och snackat typ. Sett på lite serier nu ikväll.

10-11 jan

Kategori: Allmänt

Ja det börjar ju bra haha! Missade att skriva igår men det händer verkligen inte mycket igår, gick i skolan, satt vid datorn åt middag och umgicks med Emma och sen tittade jag på serier och läste lite bok innan jag gick och la mig. Idag var väl rätt lika förutom att vi såg på film på morgonen och sen hade vanlig kroki efter det. Filmen var faktiskt väldigt intressant, handlade om Louise Bourgeois som var en gammal och speciell kvinna. Ja vad mer finns det att berätta om dagen. Ja efter skolan så cyklade jag och Emma in till Årjäng och handlade mat tills helgen. Mat är gott och jag vill ha mycket av det! Synd att det kostar bara. Jag är lite fundersam på om dom i köket vet vad jag är allergisk mot för ibland inbillar jag mig att jag får i mig mjölksaker för i måndags hade dom köpt laktosfria produkter till mig och det tål ju inte jag så.. Aja! Får väl fråga dom någon gång. Får väl se vad jag spenderar den här kvällen med.

9 jan

Kategori: Allmänt

Ja just det jag borde kanske skriva här igen nu när jag är tillbaka på skolan!
Jag var väldigt nervös över min resdag igår. Men igår anlände jag till skolan ungefär halv tolv på kvällen! Tror jag inte vill ta någon sån resdag igen, så himla sent. Hur som helst så överlevde jag natten och morgonen! Var inte allt för trött men det kommer väl antar jag. Den här veckan kommer vi ha modellteckning, vilket betyder att vi kommer ha en nakenmodell som vi ska få rita av. Just idag fick vi börja med några krokier och sen ta fram stora skivor och ta golvpapp för att kunna rita väldigt stort! Så vi kommer arbeta med två olika ställningar och träna oss på! Helt okej faktiskt. Efter skolan passade jag på att packa upp mina saker och plocka undran alla mina julgrejer jag haft på rummet! Ska nog ta och elda lite ljus för fy vad kallt det känns att vara här!

5 jan

Kategori: Allmänt

Hemma i Strand dom sista dagarna. Händer inte alls speciellt mycket om dagarna, vaknar, äter frukost, klär på mig, tittar på tv äter middag och ja inte så mycket mer än det. Rätt skönt men det blir nog bra att åka tillbaka också. Lite orolig över resan och hoppas att jag inte behöver bo på hotell för att sista bussen redan har åkt iväg.. Får väl se vad som händer. Sen vet jag inte om jag ska pierca mig eller inte, i så fall måste jag nog göra det imorgon me suget på att göra det har försvunnit.. Känns ju lite surt men jag har ju tid att fundera på det ett tag till :P Vet inte vad mer jag ska skriva så det får räcka så länge.