MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

29 jun

Kategori: Allmänt

På måndag ska jag börja med min intensivkurs! Känns lite pirrigt och lite läskigt, ska passa på att övningsköra lite hemma först. Annars så har just den här dagen varit väldigt bra, fått snacka och smått reda ut saker med en viss person och det gör mig väldigt glad! Får se om det blir mer snack med den personen eller inte. Så ja den närmsta veckorna väntar intenvsivkurs sen får man väl se vad som händer!
Får se om jag uppdaterar något mer innan dess eller inte, hej så länge :3

25 jun

Kategori: Allmänt

Ja sommarlov, mycket har hänt sen sist som vanligt! Midsommar är väl det som har hänt haha! Fått besök från Sundsvall och haft det otroligt trevligt. Dagarna innan passade jag på att baka bullar och en tårta som jag tål :D Mina tankar är lite överallt och jag har börjat gå på samtal igen, försöka ta tag i telefonfobin och min ständiga oro och mitt dåliga försök att ha kontroll över saker. Nästa vecka ska jag börja intensivkurs för körkort och det kommer också bli väldigt spännande och väldigt nervöst! Vad mer då? Jag har kommit ut som bisexuell till min familj och min hjärna blir delvis mer förvirrad men det går nog över snart :)
Ska eventuellt åka utomlands i sommar med min kusin, kolla på museum i Paris om allt går för sig och det är verkligen något att se fram emot :D Hmmm ja det får väl räcka för tillfället

16 jun

Kategori: Funderingar

Ja jag har som sagt slutat skolan och jag har flyttat hem och ungefär två veckor efter att jag har kommit hem så är jag tillbaka i det där tillståndet som jag alltid hamnar i när jag är hemma. Så fort det blir lite lign och ro så smäller det bara till. Nu känner jag varför det skulle vara bra att ha körkort! Kunna ta mig härifrån när jag vill, fast jag är lite efter sisådär minst två år. Aja håller tummarna för att det blir en intensivkurs i sommar! Hoppas jag inte blir för knäpp i huvudet efter den här sommaren!
Uppdaterar rätt mycket saker på tumlr, därför det inte händer så mycket här.