MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

27 mars

Kategori: Allmänt

Vi har grafik den här veckan och början på den här veckan var bara så konstig men ja det har varit okej ändå!
Nästa vecka är det påsk och vi börjar vårat lov på torsdag och då åker jag till Bälla i Bollnäs! Ska vara där i typ tio dagar och det kommer bli så himla bra! :D Beställde biljetter idag och lyckades krångla till det som fan men som tur är har jag en snäll mamma som fixade det åt mig! Så det kommer bli så himla braa!
Annars så försöker jag hitta lusten till att leta efter skolor att söka till i höst! Om man bara visste vad man ville. Just idag har jag kollat på nybörjar kurser i kinesiska och japanska på internet men jag är ändå osäker på om det är de jag verkligen vill. Får se hur det går, kommer nog uppdatera mer om det när jag kommer fram till något... Kanske haha!

22 mars

Kategori: Allmänt

Ja det är ju torsdag idag men den här veckan har vi fått vara ute i textilsalen tillsammans med Keramik och glaslinjen. Vi har fått prova på screentryck och det har väl gått bra antar jag, jobbigt förarbete men det funkar väl antar jag. Bilder ska jag försöka få upp så fårt jag tagit bilder!
Vad har annars hänt då? Inte mycket alls skulle jag vilja påstå, våren är här och det ska tydligen bli fint väder hela helgen och det kanske blir till att grilla.
Jag ska nog fortsätta se på CSI och sen sova tror jag. Tvätta min piercing och sen se på serier tror jag, det blir nog bra!

15 mars

Kategori: Funderingar

Det händer egentligen inte så mycket om dagarna så det känns konstigt att skriva om vad som händer. Kanske kan skriva mer om vad jag funderar på. Det är ju vårtermin nu och det gör att jag helt klart tittar på vad jag ska göra efter det här halvåret. Jag stressar upp mig själv genom att tänka på allt samtidigt men jag försöker ta en sak i taget och sätta upp nya mål att sikta mot. Förut hade jag planer på att ta mig utomlands och skaffa mig ett jobb på ett museum. Nu har dock tankarna ändrats lite, jag vill plugga antingen kinesiska eller japanska utomlands och sitter och kolla på olika internetsidor som ha möjligheten att ta mig iväg dit. När eller om jag hittar ett ställe jag vill åka till så ska jag väl försöka skaffa lite snabba pengar så jag kan dra iväg. och sen dra iväg ganska snart. Min tanke är att Kina och antar Japan också kommer bli väldigt aktuellt för västvärlden och företag här. Och om man kan språket är det kanske mer möjligt att få jobb! Det är iaf min tanke, sen hur det faktiskt bli är ju en helt annan sak. Man måste ha mål helt enkelt :) Annars har jag en annan plan att kolla på tekniska/industriella utbildningar och söka något sånt att gå för att det verkar kul. Eller gå någon turistutbildning och jobba med språk och turism men ja får se vad som händer som sagt! Så mycket tankar i huvudet haha! Vet inte om det är bra eller dåligt men ja. Det får räcka!

13 Mars

Kategori: Allmänt

Ja photoshop den här dagen också, har haft sina ups and downs om man säger så, våran kontaktlärare Helene kom förbi på ett besök och hade lite samtal med oss. Hon och jag pratade lite om framtiden och vad jag vill och tänker och så. Nu ska jag bara försöka ta tag i det och göra något åt det :P Annars har denna dag också varit bra, solig, fin och allt det där. Ska fortsätta kolla efter utbildningar och sånt.

12 mars

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka på skolan efter två veckor hemma. Skönt måste jag säga, soligt och fint är det också. Idag började vi med photoshop på mac-datorer (så meningsfullt när man knappt kommer använda sig av det senare) men vi får låna ritplattor och det gör mig lite glad, ska bara komma på något att göra också hehe. Cyklade in med Sanni och handlade lite onödigt, så som kräm, glass och nacho(?)chips Men det var trevligt och vädret är som sagt väldigt fint här! Ska träffa Emma snart och det blir nog också fint ^^

8 mars

Kategori: Funderingar

Sitter och funderar på vad jag ska bli när jag blir lite äldre, eller så kan man säga så funderar jag på vad jag ska söka för skola/utbildning till hösten. Något tekniskt/industri/byggrelaterat eller dra iväg på en språkresa utomlands? Jag vill så gärna dra ut i världen och se mig omkring men det kostar ju pengar. Sådet känns jättesvårt att välja vad jag ska göra, jag skulle kunna söka allt eftersom jag antagligen inte kommer in på så mycket. Men ja. Varit hemma i snart två veckor. På lördag drar jag iväg tillbaka till Årjäng och det kommer väl bli skönt antar jag, skönt att träffa kompisarna igen och så :)  Det får räcka för tillfället