MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Allmänt

Ja det här med att blogga.. Jag är väl inte så där super bra på det men. Kommer barapå konstiga saker att skriva och det skriver jag på andra ställen men ja.. Jag ska försöka bättra mig, iaf för tillfället :ö

Jag tycker om att lyssna på spännande musik när det regna, det får mig bara att vilja ta en promenad. På tala om att vara ute i regnet så var jag ju ut igår i en väldigt fin utstyrsel och hade anmält trevligt.. Eller ja tills ölbrännbollen var slut för ingen visste vart vi skulle ta vägen så då ville jag bara hem men hade ingen skjuts just vid det tillfället.
Iaf när jag och pojken väl var på väg hem till honom så såg vi typ tusen små grodor på vägen C: han stannade bilden famför en liten groda vilket gjorde mig glad och småfull som jag var så klev jag ut bilen och tog ett kort och klappa den :ö lillgrodan! :D sen när vi närmade oss hans hus ännu mer så såg vi två harar och det gjorde mig super glad! Jag fattar inte hur mycket djur det finns i området som han bor, väldigt spännande måste jag säga :ö
Jag tycker om kaniner/harar <3

Sista veckorna

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Nej jag vill verkligen inte bli vuxen, denna dumma värld jag kommer bli utsparkad till. Och nej jag har inget sommarjobb eller nåt jobb/skola att gå till till hösten.. Nej fy jag vill hellre gå ett år till på skolan tills jag vet vad jag ska göra så jag kan börja med det direkt efter skolan. Blä! Självkänslan har bara sjunkit lite .__. Just att min fobi för telefoner och prata med främlingar IRL känns inte som att de kommer bli bättre efter skolan..

Måste komma ihåg att ta med mig alla läxböcker och det till utlandet annars blir det nog inte så kul..  Nej blä jag vill ingenting just nu.. Ska förhoppningsvis bli skönt att resa utomlands.