MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Allmänt

Idag är en solig vinterdag och jag myser smått i minnen. Inte minnen från någon annan vinter utan minnen från ett sommarlov för väldigt länge sen.
Jag vet inte om jag borde tänka tillbaka så mycket men vissa väder och vissa låtar gör att man inte kan låta bli.
Jag måste medge att jag saknar det för just de här minnena är inte dåliga på något sätt, känns det som. Åh jag tror jag bara ska luta mig tillbaka och låta minnena flöda lite <3

Balen

Kategori: Allmänt

Jag har så många tankar kring balen! Klänningen är ju redan klar med allt det andra som man kan göra/köpa :3
Jag har funderat på om jag ska ha nåt litet gulligt paraply (inte ett riktigt paraply utan en med spets på som inte riktigt fungerar om det regnar), har även funderat på att ha någonting i håret också, typ...
(se bild) Kanske inte just en hatt men det där andra, "nätet"? och nånting till typ :3


Vad mer har jag funderat på? Jo lösögonfransar (som de flesta nog har), stora fylliga lösögonfransar :3 Sen har jag en fundering när det gäller håret, man kanske ska ha lite dreads i? Jag ska prata med min frisör imorgon och se vad hon säger, jag har tagit bilder på klänningen så hon iaf vet det.

Åh jag vill ha balen nu!

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Irritationer

Jag måste få ur mig att jag vill verkligen inte göra musikalen. Det är den mest tråkiga musikal någonsin och musik är "fel" och jag är så less. Och stämningen i klassen blir inte direkt bättre. Jag har den känslan att "den andra gruppen" och tvåorna tycker det är skit kul med musikal och "den andra gruppen" är bara less.
Nej fy för musikalen!

Ja det var väl de jag ville säga.

Barndomsminnen

Kategori: Allmänt

Jag skriver med en gammal kompis/klasskompis som jag inte skrivit med på några år. Hon flyttade hårifrån typ i fyran-femman till stan. Jag tycker det är jätte kul att skriva med någon man känt för väldigt länge sen, prata minnen och hur saker och ting är nu :D

Åh en massa banrdomsminnen dyker upp! Hur vi lekte kurragömma i hennes stora hus, när vi lekte powerpuffpinglorna(?), sov över hos varandra, var och bada på utebadet och gjorde en massa bus! Vi spelade blockflöjt tillsammans och åh! Jag saknar den tiden så mycket! Jag räknade oss som bästa vänner, hon var iaf min bästa vän :)

Om ändå allt kunde vara som då.

Tiger Lou

Kategori: Allmänt

Jag vet att det var länge sen jag skrev någonting här men ja, mina tankar är alldeles för djupa för att orka skriva dom här. Antingen är det hatiska tankar, saknads tankar, tomma taknar o.s.v. Ingen jag känner ska behöva läsa de.

Ja det var nog bara de lilla jag hade att säga.