MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Man kanske ska göra som alla andra och sammanfatta detta år lite kort… Jag vet inte ens vart jag ska börja, året började nästan med en ny frisyr, kort på ena sidan och långt på den andra. Jag måste kolla på bdb för att komma ihåg sakerna som hände i år. Jag höll i mina första simträningar. Det var sista halvåret på gymnasiet vilket resulterade i studentfesten, väldigt trevligt måste jag säga! Också hade vi musikal, jag som länge tyckte pest och pina till det men trälade mig igenom den också och det kändes faktiskt väldigt bra veckodagarna vi hade föreställning. Jag gjorde klart mina målningar på projektarbetet, mer eller mindre nöjd över det också. Jag kan sammanfatta första halvåret på ett känslomässigt vis också. Jag var nergrävd i mig själv och mina tankar större delen av hela året faktiskt precis som året innan det. Försökte tillbringa mer tid med mig själv för att inte dra med några i min omgivning i min negativa spiral. ”Sommarlovet”/arbetslösheten tillbringades mestadels hemma och jag hade augusti i början på oktober vilket kan säga att jag inte gjorde så mycket, inget sommarjobb och tillbringade inte så mycket tid tillsammans med några kompisar. Började praktisera på ett ställe i ström och det slutade med att jag bröt ihop och tog äntligen beslutet att ta kontakt med professionella personer eftersom jag inte mått så bra under en längre tid, mer eller mindre. Nu mot slutet på året så känns saker och ting lite bättre och jag har börjat på en ny praktikplats och det känns bra fast jag inte får så mycket fritid över till någonting.

Kan ju erkänna att jag ångrar rätt mycket som har hänt (inte bara under året utan även längre tillbaka). Men att be om ursäkt kommer inte förändra någonting men jag kan säga det ändå. Förlåt för att det blev som det blev.

Jag vet inte vad jag förväntar mig av det nya året, att jag hittar något bra att göra om dagarna när min praktik är slut, må bättre än vad jag gör (Om nej jag vill inte prata med någon i familjen om det här, ni vet hur svårt jag har att prata om det och det mesta vet ni om ändå).

Men ja Gott nytt år på er!

Annat för mig?

Kategori: Funderingar

Det är mycket som har hänt sen sist, jag har fyllt år, börjat praktisera och firat jul med familjen bland annat. Praktiken går bra och jag börjar lära mig saker, måste säga att spikpistoler är det roligaste som finns! :D
Julen var också bra, min bror och hans flickvän kom till oss och tog med sig lillvaplen, otroligt söt och rolig fast han inte är rumsren. Julen var väl som vanligt, väldigt kall också men bra! Vad mer finns det att säga? Det är snart nyår och jag vet inte riktigt vart jag ska fira den, det märks väl.
Jag kom att tänka på en sak, vad är det för skillnad på svartsjuka och typ förebild/se-upp-till-någon? Skulle man inte kunna säga att det är lite samma sak, att man vill ha det som den personen har det eller nåt.. Det är ju inte alltid man kan vara som en person man ser upp till, tycker jag iaf.. Eller ja det kanske beror på om man ser det som samma sak? Jag vet inte ._.
Aja, börjar praktisera på måndag igen i tre dagar sen ledighet i två (lite mjukstart). Sen är det som vanligt igen, synd bara att det är så dryga dagar, åker hemifrån kvart i sex och kommer hem tidigast halv fem (Y) Men ja man vänjer sig väl antar jag!

Classic Christmas Songs

Kategori: Allmänt

Myser med lite julmusik och kylan ute. Det är -20 ute och jag har inte varit så duktig på att elda men det blir varmare iaf. Igår hade en kompis ordnat ett överraskningskalas till mig, eftersom ingen någonsin har gjort något sånt där åt mig så blev det extra spännande! Det blev iaf en perfekt tjejkväll med lite spel och sånt sen en sväng ut på Folkets hus. En väldigt bra kväll måste jag säga!
Idag är det den 12 december och en old friend fyller år idag så grattis! Om två dagar har jag även min födelsedag. Även fast jag kommer praktisera den dagen så längtar jag till tusen för jag tycker om paket hihihi!

Sjuk=bra?

Kategori: Allmänt

Det finns ändå några fördelar med att vara sjuk fast det kan vara jobbigt och besväligt. Man kan sova hur mycket man vill på ett dygn utan att någon blir arg på en är ett plus. En annan sak som jag har märkt är att min hjärna fungerar som den ska nu, den tänker så där lagomt fort så det känns ju bra. En nackdel som jag känner nu är att jag är käsnlig för både ljud och ljus så jag får mer ont i huvudet när jag sitter här och jag kan inte lyssna på musik för då får jag ont i dom. Men ja då kan man ju sova fort det en stund.
Just nu provar jag på det är med varmt vatten och honung.. lite bättre än te men jag tror jag tog lite för mycket honung men jag vet inte. Men jag tycker fortfarande inte om att dricka varmt..
Jag är ensam i helgen så jag får fixa mat själv och elda när det behövs, känns faktiskt jobbigt när man är sjuk men det får jag ta! Imorgon blir det kalas och jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre än vad jag gör nu annars blir det kanske en tidig kväll för mig... Och det vill vi ju inte! Inte när det är typ första gången någon annan har ordnat något till min födelsedag :P Men ja vi får se hur det blir, jag håller iaf tummarna.

Lite intressant att jag har mer vettiga saker att skriva om här när jag är sjuk än när jag är frisk.. Jag kan iaf tänka mig att min blogg är rätt tråkig att läsa med tanke på att mina inlägg brukar vara väldigt... tråkiga och konstiga. Men men!
Jag ska börja praktisera på måndag (är det iaf tänkt). Blir spännande eftersom pappa har tagit hem ritningar och dom ser faktiskt rätt krångliga ut men det löser sig nog, jag kan ju inte vara bäst på något jag aldrig hållt på med :P
Äh det får räcka för idag!

Hide and seek

Kategori: Funderingar

Tänkt att man kan vara inrutad i rutiner och tankesätt under en längre tid fast än man inte gör något om dagarna. Det är lite jobbigt och synd att man inte kan bryta det när man har slutat skolan för det är det jag har fastnat i. Att läsa om andras liv, andras liv som inte har något med sitt egna att göra kan få mig att tänka lite anorlunda iaf för ett litet tag. Läsa om någon man känner fast som inte har nästan någon koppling till sig själv eller ens kompisar. Det är nog bra att få lite andra synvinklar ibland.
De senaste veckorna har jag bara suttit hemma framför datorn eller tv och tittat och läst om saker, väldigt enformigt och väldigt tråkigt. Dock känns det som om jag inte kan göra så mycket, jag har inget körkort så jag kan inte ta mig ifrån huset om dagarna. Jag är inte heller sugen på att ta körkort heller eftersom jag inte har det bästa självförtroendet för att känna att jag kommer klara det. Vad mer kan man göra om dagarna som man känner att man kan göra nästa dag, och nästa dag och nästa dag... Nej jag sover länge om dagarna för att inte behöva känna meningslösheten komma krypandes, det är det jag gör för att få mina dagar att gå, sova, sitta vid datorn/tvn, simmar nästan varannan dag...
Hur som helst, till något lite roligare (enligt mig iaf). Jag fyller år om typ en vecka, det känns bra eftersom jag tycker om paket och har fått höra att jag faktiskt ska få någonting. Det blir tydligen pre-party-aktigt på lördag men mer vet jag inte och jag är jätte nyfiken på vad som kommer hända. Spännande, spännande!

Så åter till whatever.