MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Simning del 5

Kategori: Process simning!

Idag var en spännande och intressant dag för idag var jag på en livräddar-i-vattnet-utbildning!
Det var som tur var inte så många i gruppen. Det som var mest intressant  var hur mycket man måste tänka på om man ska bli badvakt eller ansvara för en simgrupp (som jag ska göra).
Skrev en massa anteckningar som jag hoppas blir användbara, jag hoppas jag inte glömde skriva något viktigt som jag måste kunna.
Ja, teorin var först och även HLR på land. Vid halv ett blev det lunch på Saga, mysigt! Vid halv två hoppade typ alla i vattnet och fick testa komma ner på botten och dom som inte klara av de på en gång fick testa andra alternativ att frsöka komma ner. Hämta saker på botten och så och hämta en docka från botten, Mattias Mårtensson ställde också upp på att bli räddad från botten, med viktbälte blev han ganska mycket tyngre än dockar och mycket mer svår att hantera i vattnet eftersom han har armar och ben. Tyvärr prövade jag inte att försöka ta upp honom från botten.

Idag har som sagt varit en mycket intressant dag, önskar jag kunde göra det mer och fler gånger. Jag börjar bli lite små pepp igen! Vill att det ska hända saker ganska snart :D

*

Kategori: Allmänt

Tänkte bara säga att den här dagen var inte så bra..
När klockan var ca tio halv elva så fick jag jätte ont i magen, och det hjälpte inte att gå på toa.. Det blev värre och blandades med urinvägsinfektion.. Åh hurra!

Snälla Per skjutsade hem mig. Stort jätte tack till honom! När jag kom hem blandade jag tranbär och letade efter nån film, det fick bli Hitta Nemo. Det var länge sen och jag kände för en barnfilm. Bytte kläder till en mysig morgonrock och pyjamasbyxor <3 Go saften och mys i soffan.. Detär dock inte bättre än, tror inte det blir något simning ikväll iaf. Kanske borde ringa sjukan om en tid, tror jag kissar blod... Aja så dag har väl inte varit en så kul dag så att säga..

Nej nu tror jag att jag ska byta batterier till tangentbordet xDD

Simning del 4

Kategori: Process simning!

Ja nu är affischerna uppe och jag har anmält mig till livräddarutbildningen, nu gäller det bara att vänta :P

(Tänkte lägga in en bild men det gick inte)


Jag måste säga att jag är väldigt nervös, tänkt att jag ska först på utbildning och gå igenom teori och sen antagligen dyka och rädda en docka och göra HLR. Sen kommer jag kanske ha en liten simgrupp som jag ska ... simma med? eller göra roliga övningar? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, vad ska jag göra för övningar?  Vad tycker folk är roligt att göra? Blir spännande att se vad jag planerar lite längre fram :P

Jag borde kanske läsa lite i alla häften och kanske få lite insperation eller så kanske jag borde plugga svenska..

Drömmar

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Varför drömmer man om personer man ska glömma? Det gör det så mycket svårare. Jag börjar bara sakan igen och hopppas fotfarande på att det "ska bli som förut"..

Idag har inte direkt varit någon bra dag för min dag började kvart i fem. Urinvägsinfektion som är på G igen? Ja jag vet inte, jag hoppas bara att det går över <3

Det är oktober, "bröstcancer månaden" månaden då min moster gick bort. Jag har fortfarande en massa tankar kvar, tankar jag hoppas aldrig försvinner <33

Nej nåt lite mer positivt. Jag tror jag ska gå och simma ikväll. Får hoppas att jag inte är för lat ikväll också.. Nej jag SKA gå och simma ikväll! :) Mamma har köpt simglasögon och simmössor åt mig, får se hur dom ser ut på fredag då hon kommer hem. Måste anmäla mig till utbildningen! och planera lite inför nåt som kanske kommer <3

Så jävla arg

Kategori: Irritationer

Jag kasta mobilen i väggen, även min lilla lipsyl(?).. Jag gjorde säkert märken i väggen med den där jävla helvetes dammsugaren! Jag är så fruktansvärt arg! Åh jag vill slåss så jävla hårt! JAG HATAR ATT DAMMSUGA!! Jag ska aldrig i mitt liv köpa en dammsugare! Jag ska aldrig i mitt liv dammsuga! Jag hatar det så jävla mycket AAAARRRRGG!! Det hemska är att jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag hatar den! Jag ser rött när jag ser den! ÅÅH ARRRH!

Jag var tänkt åka och simma oavsett sälskap men jag blev för lat och stanna hemma.. Jag tänkte stanna hemma och plugga istället.. men nej då vill pappa att jag ska dammsuga istället! Åh jag är så arg! Jag vill bara bort härifrån!

DÖD ÅT DAMMSUGAREEE!

Simning del 3

Kategori: Process simning!

Nu vet jag vilka dagar jag kan använda mig av, nu gäller det för mig att göra en snygg affisch så folk påskolan blir intresserade. Sen måste jag planera ännu mera xD

Jag måste komma på en fin presentation som jag kan säga inför dom som nu vill vara med :P Jag måste köpa en massa saker och gå utbildning! Måste kanske anmäla mig först.
Åh så mycket att tänka på, hoppas bara folk vill vara med (A) ååh nervös :P

Everything is back on track

Kategori: Irritationer

Om det ändå var en bra sak..
Visst, jag börjar se framåt, framtiden.. Det är ju bra.
Dock är min irritation tillbaka, inte fullt lika bra.
Jag måste verkligen försöka aktivera mig med nåt, känna att jag kan gå ifrån när jag känner att det blir för mycket..
Fan för att det ska vara så kallt ute .___. Nu kan jag inte ta moppen till och från skolan.

Jag tror jag är så äckligt avundsjuk så att det finns inte! Önskar jag kunde sätta ord på varför (vilket jag kan i mitt huvud men...) Precis allt stör mig. Nej jag ska fan gå min väg nästa gång..

En annan sak jag tycker är väldigt jobbigt är när man får höra saker från andra istället för från den det som sa det först.. Speciellt när det är från en nära kompis.. (Ingen förstå men.. Skit samma)
Och det här med kompisar.. Nej, jag tror inte det finns längre.. Det är bara en "skolgrej" nåt som sällan finns när man känner att man behöver.. Men jag får faktiskt skylla mig själv!

Vad mer känner jag för att klaga över?
Nej det får räcka för tillfället.
Tänkte att Kent kanske kan lugna mig.. Låten "Nålens Öga" får mig att tänka på cancer, på döden, på min moster. Jag vet inte varför men det känns om om den påminner om allt som hände.

Det är skönt att tänka tillbaka, det är skönt att man faktiskt kommer ihåg allt. Mörkret ute, all tysthet, hissarna, gardinerna.. Ååh det är så mycket jag kommer ihåg! <3

Varfar känns det dumt att säga at man vill tilbaka? Tillbaka till det oskyldiga livet...
Nej, jag ska nu ha mina tankar för mig själv..

Simning del 2

Kategori: Process simning!

I torsdags skickade jag ett mail till Anette Bergqvist angående simningen, än har jag inte fått något svar. Medans jag ivrigt väntar jag har börjat skissa på en plan om hur jag skulle vilja ha det :D Jag är väldigt peppad men även riktigt nervös eftersom jag aldrig varit en "ledare" (H) förut. Känns lite jobbigt att bestämma över andra om vad man ska göra och så.. Tänk om dom inte tycker om mitt upplägg D:

Aja, nu kan jag inte göra annat än att vänta :)