MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Blått

Kategori: Funderingar

Bussen kom inte förän fem i åtta idag och vid den tiden hade jag precis gått tillbaka hem för att ta moppeden.. Irriterande måste jag säga.
Jag hade min blåa slinga i idag, känns lite ovant och pillar på den hela tiden.
Skolan är faktiskt rätt okej så länge man "ignorerar" vissa.. Annars skulle det vara sluta som förra året. Och alla vet vad som hände då :O Får se hur det blir med musikalen om jag känner för att vara med.

Jag tycker inte om när drömmar påminner mig om saker jag försöker/har glömt. Nu kan jag inte släppa tanken och saken blir ju inte bättre att jag tycker en på skolan liknar honom .__.
Jag får göra mitt bästa och försöka tänka på nåt annat... Får se hur det går

Dag två

Kategori: Allmänt

Okej, idag var rätt okej men det var väl för at jag bara tillbringade på snä lektioner med klassen..

I helgen vad jag hos Simon och mös. Vi gick ut mitt i natten när det regnade ute, det var mysigt eftersom jag aldrig gått ut i regnet utan regnkläder/paraply :3
Jag kände i helgen att allt känns rätt igen <3 Det känns verkligen bra efter att ha tvekat en massa innan sommarlovet. Åh jag känner mig smått nykär igen :D
Vi kollade även på film under helgen, okej bra filmer men dom var rätt lång (A) Jag tyckte om den här helgen <33

Finns väl inte så mycket mer att säga.. Puss :ö

Första skoldagen..

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Ja, jag kan nog säga redan nu att det här året kommer bli precis som vår terminen förra året. Mer tårar och mer skolk, skulle jag tro..
Kände redan när jag klev i i bildsalen att ingenting har förändrats till det bättre och nu känner jag ångesten krypa in i mig igen. Jag grät när jag kom hem.. Det kommer bli ett sånt jobbigt år. Jag vet inte vart jag har mina kompisar och jag vet absolut inte hur jag ska beté(?) mig på lektionerna vi kommer ha de här året..

Usch! Jag vill inte börja skolan! Jag vill inte umgås med någon! Jag vill inte ha lektioner... Åh! Alla mina känslor har garanterat kommit tillbaka .___. Jag vill bara gråta! D':

 Det är väl de jag kan säga om min första skoldag..

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Funderingar

Idag har jag sparat bilder från ett år tillbaka som ligger på min bdb. Det tog några timmar.

Några minnen kom även upp, det är mycket som har hänt, speciellt mellan nian och första året i gymnasiet.
En sak som jag tänkt på från och till under en väldigt lång tid kom upp idag igen. Som tur är känner jag inte likadant som jag gjorde då. Nu är det bara saknad av en bra vän.

Det är lite tråkigt hur man förändras, hur andra förändras. Oftast är det saker som inte går att ändra tillbaka heller. Jag tycker fortfarande är dumt att han skaffade sig ett barn men förut blev jag bara arg på honom för det. Nu tycker jag bara det är synd för nu kan man knappt skriva med honom.

På ett sätt är det bra att mitt sinne har förändrats som det har gjort. Jag kan hantera saker mycket lättare än förut. Jag är som sagt inte lika känslomässig som jag varit förut.
Förändringar är bra men de är fruktansvärt läskigt innan man vänjer sig.


På torsdag ska jag til frisören och färga håret och klippa mig :D Det kommer bli spännande eftersom jag inte varit svarthårig på ett år typ :) Kanske kommer vara med simon efter torsdag och fram till söndag :) Sen är det skola.
Tiden går så fort ^^

Frustrerad! :@

Kategori: Irritationer

ÅÅh jag blir så arg på sjukan och deras "regler".
Jag får inte åka dit och göra en undersökning bara för att det är första dagen. Jag har haft urinvägsinfektion i över ett år (dock länge sen sist) och jag kan känna skillnad påurinvägsinfektion och irritation. Vaknar man mitt i natten (fem) och det svider när man kissa och sen måste man upp hela tiden och kissa. Det finns inget speciellt man kan göra. Och dricka citronsaft varje gång man känner så här funkar inte i längden.
Nej jag blir så arg på dom som jobbar på sjukan som säger att jag måste vänta fast dom kan se att jag haft besvär ofta och t.o.m. varit på större undersökningar i Östersund!
HUVVA!

Bara för att skriva nåt

Kategori: Funderingar

Eftersom jag är en sån person som mest skriver om känslor i min blogg så blir det inte så mycket skrivet just nu. Mina jobbiga känslor har i princip försvunnit och det känns som sagt skit konstigt.
Så fort jag tänker tillbaka på nåt som betytt nåt för mig så har den betydelsen nästan försvunnit. Ibland kan det vara jätte jobbigt, speciellt när jag har haft den tanken eller känslan i över två år.

Saker jag har tänkt på sen 7-8:an fram tills den 25 juni.
Mycket tankar kring döden kom väl i samma veva som min moster dog i cancer.
Min uppfattning kring killar var väl sisådär, jag sårade mig själv mer än gjorde mig glad..
Hur det här med kompisar fungerar, eftersom jag aldrig umgicks(?) med kompisar så mycket under mina första 12 år så var det här med vänner något helt nytt för mig. Jag tyckte det var väldigt svårt att förstå mig på hur olika man var beroende på om man var på skolan eller som "privat person".
Allt det här gjorde att jag hade svårt att lita på personer samtidigt som jag kunde säga saker som man annars skulle hållt tyst om.
Vad mer har jag tyckt varit jobbigt under de år som gått..
Mina föräldrar som har varit otroligt överbeskyddande och inte så förstående mot mig, jag har aldrig kunna prata om nåt med dom under två tre års tid (dock en förändring nu)..

Jag vet inte om det här är någon förklaring till varför jag varit som jag vart. Dock så känner jag att ett kapitel har stängts i mitt liv och det känns oerhört konstigt och fel. Jag kommer sakna allt som varit fast jag känner att jag måste blicka framåt..
Aja det är väl sånt som händer

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Kanske dax att skriva lite här igen.
Jag har haft min lilla semester nu. Jag har varit i Sundsvall och shoppat en hel del, sen åkte vi till lyckslele på spa. Hel okej måste jag säga!
I fredags åkte jag till Simon för att vara här när han fyllde 20. Han fick några presenter av mig :ö

Annars har det inte hänt så mycket. Åkter mest troligt upp till Gäddede på fredag och är med Emelie :D Det kommer bli kul :D

-------------------------------
Fortfarande orolig över Krille faktiskt. Hade en mardröm som fick mig att tänka på honom och hur det är där nere.. Jag drömde att en buss sprängdes och att en pojke sprang därifrån, sen träffade pojken en man som sa att det är inte över än, det kommer mer. Pojken ringde sin bror men det var upptaget. Lite jobbigt när jag vaknade. Aja jag Hoppas det inte har hänt något <3