MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Everything counts

Kategori: Allmänt

Åh! Jag har fått hem en jättefin klocka som jag har beställt :D Jag brukar inte beställa saker men när jag hinna den typ av klocka jag länge tittar efter så var jag bara tvungen! :D
De flesta som läser min blogg vet hur den ser ut (bdb och fb) och visst är den fin! :D
Kort uppdatering men ändå :D

Det är vad mina tankar mest består av *mkt txt*

Kategori: Funderingar

Idag hade jag tagit på mig en blå klänning med stora blommor på. Solen skiner med sina värmande strålar utanför fönstret. För en gångs skull hade jag bestämt mig för att försöka läsa klart den där boken jag börjat läsa för flera år sedan. Jag gick ut på altanen och öppnade en av glassdörrarna för att känna vinden blåsa in. Sittandes på golvet började jag läsa och mitt i det hela började jag konstigt nog känna igen mig i den och det gjorde mig frustrerad när det slutade göra det. När jag tittar ut mot gräset kan jag inte låta bli att lägga undan boken och gå ut i det gröna mjuka gräset. Funderandes på vad jag egentligen håller på med sätter jag mig ner och känner på det gräs jag alldeles för långe sen tog på. Det drar mig tillbaka till dåtiden, den tid jag vet att jag ska glömma för alltid eftersom det aldrig kommer att förändras. Jag är helt fast i mina tankar, fast än jag har rest på mig och börjar gå igen.  Med bestämda steg går jag mot brevlådan, går i det stickiga och hårda gruset som ledet mot brevlådan bara för at känna smärtan under mina fötter. Man måste väl straffa sig själv när man tänker på saker man inte får tänka på. I min skugga ser jag hur mina ben lyser igenom klänningstyget när jag går, jag känner hur vinden tar tag i tyget medan jag närmar mig brevlådan. När jag går tillbaka finns inga tankar kvar i mitt huvud, jag lägger posten på altangolvet och fortsätter gå i det sköna gräset. Jag sätter mig ner flera gånger och stryker gräset med min ena hand, känner hur gräset lägger sig mellan mina fingrar. Tankarna är tillbaka igen, så fort går det mellan tom i huvudet och att orkanen dyker upp. Även om tankarna den här gången inte är dåliga, de är nästan som tomma papper som snurrar omkring i mitt huvud och tar upp min tankeplats. Pappersarken fylls sakta men säkert med text, bilder, frekvenser som jag helst vill glömma. Jag inser att jag aldrig har mått helt bra, att det alltid har funnits någonting jag har varit arg, ledsen, besviken, sårad… Men de sista åren har haft fler ljusa stunder än åren innan. Det är vad mina tankar mest består av, återblickar på det gråa och mörka och sen se hur okej det egentligen var och om igen.

The Chemicals Between Us

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tårar, tårar, tårar.. Igår var ingen kul kväll. Mina föräldrar börja bli gamla och kliver upp flera gånger om nätterna så jag fick gråta tyst istället, jätte tyst *kväva ljuden*.
Eftersom det verkar vara en sån period i månaden så var jag ledsen över så mycket.. Tänkte tillbaka till etta, det bästa året av alla (första året av gymnasiet alltså) Allt var så lekande underbart på alla nivåer sen kommer jag och förstör allt. Okej, jag förstörde inte allt men nästan, det kändes som det iaf.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för att fördjupa det hela men... Han, den absolut underbaraste personen på hela jorden (just då) fanns i mitt liv, lekande underbart (fin-konstigt-mysigt uttryck) och allt var så bra som det kunde bli! Jag fick känna mig som de flesta tjejer borde få känna sig, mycket mer än tillräcklig.
Den bästa klassen jag någonsin träffat, (just då) många underbara människor som helt plötsligt trädde fram i mitt liv, helt perfekt efter en rätt mörk högstadieperiod. Jag fick känna mig önskad och accepterad precis som alla personer borde få känna sig. Sen de andra åren ska vi inte gå in på.
Den ända som fick mig att klara mig igenom de sista åren var nog ändå min pojkvän, annars hade jag nog sjunkit till botten och vem vet hur det hade slutat.. Jag vet att man egentligen inte ska se tillbaka på saker och ting men igår blev en sån natt och en del tankar är fortfarande kvar..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Många av mina nätter ser ut så här, iaf de senaste fyra, fem. Nej som sagt, jag tycker inte om att vara ensam.. Jag borde verkligen se till att skaffa mig en sysselsättning.

Randomness*

Kategori: Funderingar

Jag har drömt så mycket om min gamla klass vilket får mig att tänka tillbaka på ettan. Det var lätt det bästa året för då var alla sams och de flesta klarade av att vara med varandra. Små flashbacks får man över saker som hänt. Men ja.. Det är över och förbi för väldigt länge sen! Synd att man inte kan ändra det som hänt. Det hade sett så mycket bättre ut då. Ibland ångrar jag mig så mycket över det som hände men det kanske jag bara tycker för att jag nu ser på det hela från en helt annan vy. Jag och pojken läg i sängen i morse och pratade gamla minnen. Fler mysminnen kom tillbaka och jag saknar det, faktiskt <3
Får se hur duktig jag är på att hålla kontakten med gamla klasskompisar.. Så många tankar och funderingar.