MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Alice in videoland

Kategori: Allmänt

Samtalen är igång igen och det känns faktiskt väldigt bra!
Rätt intressant när man får fylla i papper med olika frågeställningar som man visa vilken riktigt man ligger, eller om man har någon psykisk.. ja sjukdom/störning (låter kanske knäppt men..).
De flesta papper jag har fyllt i har visat att jag är deprimerad och har ångest, (inget supernytt men) även att jag tydligen har lite tvångstankar. Inte tvångstankar som i att jag måste göra vissa saker på ett visst sätt utan att jag bl a är extra försiktig när jag ska göra saker för att vara säker på att göra rätt.
Får väl se hur det hela kommer sluta ^^

Vad mer kan jag uppdatera om? Jag har fått fast anställning fram till påsk, sen får vi se om det blir förlängning på det. Jag ska försöka hitta utbildningar i helgen för att ev. söka till veckan. Framtidsplaner är nog att få jobba utomland, kanske på ett museum i Frankrike eller Italien.. Eller något annat kulturellt land :3

Järnspöken

Kategori: Allmänt

Här sitter jag igen, hemma från jobbet och så fort jag skriver det så kommer ångesten krypandes.. Men det var inte det var jag var tänkt att skriva. Och bara därför glömde jag bort vad det var jag skulle skriva. Något om nostalgi skulle jag tro.

Nostalgi som känns så bra att tänka på, skolan, första året på gymnasiet. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit det, känns som rätt många faktiskt… Men nej jag tror inte jag ska göra det, det kommer bli precis som alla andra gånger, säger hur fantastiskt det och hur det inte längre är det och hur jävla mycket skit det har blivit. Men på ett sätt känns det inte så längre. Inte riktigt på samma vis. När jag tänker tillbaka så ser jag bara soliga dagar och alla var fantastiskt bra vänner med varandra. Den tanken är fortfarande kvar i mitt huvud. Att det fortfarande är så fantastiskt, att alla fortfarande är vänner fast vi inte ses som vi gjorde när vi gick i skolan. Tror det är alla dessa soliga dagar som gör att den tanken är i mitt huvud.

Kommer ihåg när vi åkte till ett ställe, över en helg. Fantastiskt väder och alla hade det så himla trevligt. Det är den bilden jag fortfarande kvar. Och det känns bra.

Tankar som finns i min ”må-bra-bubbla” en bubbla som jag allt för sällan befinner mig, på gott och ont. Verkligheten är bara så jobbig och ångestladdad. Kan inte förstå hur många i min ålder är så lugna med hela situationen som många av oss befinner sig i (arbetslös/första jobbet/fortsätta plugga). Men ja många säger väl inte allt på internet heller och en del känner väl inte att saker är jobbiga heller.

Skulle vara intressant att veta vilka det är som läser min blogg. Även fast ni är ett fåtal så vore det intressant. Ni får väl vara hur anonyma ni vill men nåt kan ni väl skriva?

Prinsessan av Peking

Kategori: Allmänt


Gammal bild
Allt är bara så fucked up! Tänk om allt bara kunde bli bra och som förut. Fan..

Rolling in the deep

Kategori: Funderingar

Humdidum.. Massa tankar om framtiden i mitt huvud. Min praktik slutar på fredag nästa vecka och det känns skönt, om jag visste att jag inte fick jobb. Samtidigt så borde jag väl önska att jag fick jobb, mer pengar och ja det är väl det man vill ha antar jag. Om jag får jobb så kanske jag får jobba där till semester.. Då har jag kanske tjänat ihop en massa pengar så man kanske kan börja plugga till hösten. Aja, skol-letande får bli i helgen!
Måste. Börja. Umgås. Med. Kompisar. Igen. Jag får ta tag i det där, ta kontakt med folk man inte pratat med på.. snart ett år! Usch, det är lite gruvsamt, speciellt när man inte vet vad man ska prata om eller vad dom tycker om en nu (för jag vet att folk tycker en massa hemska saker om en, speciellt när man inte har så bra kontakt längre) Nä men en sak i taget tills vidare.