MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

"I want to break free!..."

Kategori: Funderingar

Ja, det där med skolor. Det är fint att jag helt plötsligt börjar fundera på hur saker och ting kommer gå. Visst, skolan kommer nog gå hur bra som helst när jag väl har börjat. Dock kom jag att tänka på hur det kommer gå mellan mig och Simon. Visst vi har klarat av att vara ifrån varandra mycket längre än många andra men om Simon får jobb och jag flyttar hemifrån så kommer det antagligen ta rätt lång tid innan vi kommer ses. Känns lite läskigt faktiskt.
Och det här med att flytta! Jag som bott i samma hus i hela mitt 19 åriga liv! Hur kommer det att gå? Läskigt men jag kommer ju bo hemma några månader till iaf. Åh det är mycket som händer nu!

Skolor!

Kategori: Allmänt

Åh jag är faktiskt lite glad, jag har sökt tre olika skolor och har kommit in på alla! En av skolorna var väl en sista utväg så den kommer jag nog inte att skicka svar på antagingspappret till. Så nu har jag skrivit upp lite fakta om de andra två skolorna som för hoppningsvis ska visa på något, alltså vilken som är lite bättre :P
Den ena skolan är Edelviks folkhögskola i Burträsk (ovanför Umeå) och den andra skolan är Kyrkerunds folkhögskola i Årjäng (en bit från Karlstad). Båda är väldigt bra skolor, ända stora skillnaden är väl avståndet. Typ 70 mil till Årjäng och nästan 40 mil till Burträsk. Men men! Jag är ändå väldigt glad över att jag kom in, väldigt spännande. Nu längtar jag faktiskt tills det blir höst fast jag inte bestämt mig än haha!
Glad glad glad :DD

Nothing like you (when you're gone)

Kategori: Funderingar

Var till Riga med jobbet i helgen, mycket trevligt. Synd att man inte känner så många på jobbet att man kan festa med dom men det var mycket trevligt ändå.
Annars så sitter jag och funderar på att jag inte har fått min bussbiljett till stan som jag ska använda mig av imorgon. Eller ja hade tänkt använda iaf. Usch, jag är lite nervös över mitt samtal imorgon, kommer ta med mitt brev som jag antagligen kommer läsa upp för henne. Jag tycker inte om tankarna, känslorna. Det gör mig ledsen i själen, ledsen ända ut till tårarna.
Ändå är det skönt att få uttrycka sig, säga vad det är man känner och tänker och veta att hon inte dömmer mig utan bara lyssnar utan att veta vilka det är man pratar om. En rätt skön känsla.
Nu kan jag absolut inte sluta tänka tillbaka.
Det får räcka så länge!

- Passive Aggressive

Kategori: Allmänt

Ska skriva ett sånt där brev som man inte skickar till någon men det känns som att det bara blir en massa skitsnack och tyck-synd-om-mig kommentarer.. Inte direkt min tanke med det hela. Aja det blir nog bra så småning om.
Ska till Riga med jobbet i helgen, det kommer bli intressant om något! Vet inte riktigt vad jag har för förväntningar på det men, det blir nog bra! Vad händer annars då? Skrivit med en gammal vän, känns bra och vi har pratat lite om att ses men vi får se hur det går med det :) Sen är det ju jobb mest hela dagarna, kan ju vara därför man inte orkar skriva så ofta. Plus att man tänker på saker som man inte borde skriva här ändå :P
Nej jag vet inte vad mer jag ska skriva hur nu så det här får räcka!