MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Allmänt

Kan saknar någon bokstav någonstans och vara tusen stavfel men lev med det

Ja nån vecka har väl gått sen man skrev och det har väl inte hänt så mycket sen sist. varit med Simon fram tills idag och haft det mysigt. Han var på nåt möte i Ström igår och så passade jag på att gå till arbetförmedlingen.. Ja två och en halv timme var jag där (Y) se nån informationsfilm sen var det att skriva in sig och fylla i en massa saker. Helt slut var jag efteråt kände inte heller för att söka jobb eller praktik. Jag vill hellre fortsätta plugga men ja det går nog inte så bra eftersom jag inte vet vad jag vill plugga eller vart jag kan hinna många olika skolor.. Blä..
Nej jag vill verkligen inte bli vuxen.. Jag vill bara spola tilbaka tiden och aldrig bli vuxen.. Jag är inte redo att bli vuxen än ._.

Vad mer kan va bra att skriva nu? Ja någon positivt, vi kommer få besök från Sundsvall till helgen och de kommer bli bra tro jag :) Ska väl se till att träffa lite kompisar innan ala flyttar eller blir okuperade med nåt jobb eller liknande. Får väl se hur det går.
Sugen på att klippa mig så snart som möjligt kort och snyggt ;D

Kom på en sak, jag tycker det är rätt kul att jag har en kusin som är rätt lik mig på ett sätt, med tanke på kulturhistoria. Det gör mig glad, han tycker att vi ska gå på utställningar och så. Inte så många i min släkt som är så intresserad av det. Han har även varit till Italien om jag inte minns fel. ag vill också åka dit och se på konst som han besättade att han gjorde.. Aja vi går se hur det går :)

Saknaden efter två dagar..

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Man har ju gått ut skolan nu och man har splitrats från klassen som jag egentligen trivits(?) med bäst under alla år i skolan.
Sitter och kikar på gamla bilder sen de tre senaste åren och shit vad nostalgisk man kan bli och fan vad jag saknar folk som jag absolut inte trodde jag skulle sakna.
Jag önskar vi kunde ha en sista träff då alla var med så man kunde ta farväl av alla i klassen och inte bara dom som var på corner mellan halv två till kvart över två så vissa i klassen såg jag inte ens vid den tiden.
Åh nej jag saknar så många i klassen redan nu. Man väntar bara på att tårarna som inte kom för två dagar sen ska komma. Inte så kul faktiskt. Aja man får väl se hur allt det här slutar.. Usch.. ensamheten kommer lätt komma tillbaka nu. Nej fy för allt! Måste ju få skriva av sig lite.