MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

30 maj

Kategori: Allmänt

Nu är det bara imorgon kvar och sen på fredag åker jag hem. Det är så himla nära nu ju! :O
Igår fick jag hjälpt av Emma att komma igång med packningen så jag kunde börja städa men det tog sin lilla tid ändå!. Gick och la mig undefär halv fyra på morgonen och då hade jag precis skurat golvet och burit in alla grejer på mirtt rum igen. Klockan åtta i morse så var det dags för besiktningen av rummet! Det gick bra för min del, jag skulle bara fixa några små grejer så jag behövde ingen ombesiktning och det känns väldigt bra för då kan jag fixa det absolut sista innan jag åker härifrån på fredag!
Herregud! Snart är jag hemma igen! Kommer vara skönt men ändå lite jobbigt eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra i sommar. Men det löser väl sig på något sätt. Jag hoppas det kommer bli en fin sommar, får väl se om jag lyckas hälsa på någon av mina kompisar i sommar eller hur det blir. Nej jag ska nog dra mig från datorn ett tag men en liten uppdatering fick det bli!

28 maj

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Det är dålig fart på den här bloggen. Men men
Nu är jag inne på sista veckan här på Kyrkerud och det känns jobbigt och tungt. Jag vill typ inte sluta riktigt än, förra veckan och den här veckan känns så himla bra också måste man börja packa och städa på rummet och grejer. Jag försöker börja med städning och packning nu måndag och på onsdagmorgon har vi "besikning" av rummet för att kolla att det är tillräckligt städat. Imorgon, tisdag ska målerilinjen på utflykt hela dagen så jag har idag och tisdag kväll/natt på mig att städa klart och grejer! Det är så mycket prylar som ska packas ner sen ska det ju superstädas.. Fan att man inte åker hem på onsdag så man kan packa i en bil samtidigt som man städar.. Nu får allt vara kvar på rummet istället.. Usch nej jag gillar verkligen inte det här! Men ja det ska väl bli skönt att åka hem också men ja ... Så mycket tankar om sommaren och saknaden av alla här på skolan och grejer! Nej jag kanske ska fortsätta städa!

8 maj

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Helvetesnatten jag hade inatt! Fyfan säger jag bara! Ångest upp över öronen och rejäla känningar av uvi och kissade blod fram till fyra på morgonen. Så idag har jag sovit så gott som hela dagen. Klev upp och tog några mackor till frukost sen somnade jag om. Vakna vid lunch åt lunch, somnade om och vaknade nu vid fyra. Var faktiskt väldigt rädd för att kissa men just för tillfället känns det lugnt. Får se vad som händer ikväll.
Värsta kombinationen måste ju vara ångest och uvi även om jag mest troligt inte har fått det men känslan att kissa blod.. Känns som att det gör ondare än vanlig uvi.. Hur som helst, jag lever och hoppas att det där kommer gå över väldigt snabbt. <3 Var tvungen att skriva av mig om det där.

7 maj

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Usch det är inte många veckor kvar nu och usch vilken ångest jag har! Vårterminen har gått galet fort och det är bara fyra veckor kvar! Inget gananterat sommarjobb har jag heller och livet känns lite sugit fast det är vår/sommar och solen lyser (många kanske får vinter depression men jag tror jag fått vår/sommar depression) Inte det roligaste men så känns läget iaf. Jag försöker inbilla mig att saker och ting är bra och försöker ta dagarna som dom kommer och klara av dom men ibland bryter jag igenom. Tänka sig att det alltid ska bli så här. Men bara för att jag inte är helt i botten så känns det som att jag bara är lat för att jag inte orkar göra något.. Aja, så mentalt? Not so mush. Fysiskt mår jag faktiskt bra. Inte haft ont i magen på väldigt länge. Tror min mage börjar anpassa sig lagomt till hemfärd.. Vad mer kan vara värt att ta upp? Det var ju ändå ett bra tag sen jag skrev något här. Jo jag ska på kusinträff om typ två veckor och det kommer bli kul. Träffa alla kusiner samtidigt och hitta på roliga saker i Gävle. Får se vad mer man hittar på eftersom mina föräldrar kommer hit ner några dagar innan. Så det är ju en positiv och bra sak! Tror nästan det här får räcka så länge. Får se om jag hittar tillbaka hit snart eller inte.