MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Regn och rusk

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag har fått tillbaka känningarna av urinvägsinfektion. Några gånger på jobbet har jag också känt av det. Det känns ju kul nu när jag och familjen ska åka på semester =shoppa och spa för min del (Y)
Pappa fyller iaf år idag, händer väl inget speciellt. Om en vecka fyller Simon 20! Måste köpa nåt spännande =D

Jag vet inte hur många det är som har läst i tidningen eller tittat på nyheterna sen senaste tiden men det har hänt saker i Afghanistan. Krille var med i de som hände i norra Afghanistan men han mår fysiskt bra iaf. Vet inte vad som försegår i hans huvud...
Det är klart att man är orolig över det som hänt eftersom det kommer kanske hända nåt liknande igen, det är ju ändå val där om nån månad... Jag vet faktiskt inte vad jag tycker och tänker om det där. Jag har kanske inte hunnit låtit det smält än.
Igår pratade jag mamma och pappa om det och när mamma berättade vad krille hade sagt till henne fick jag en klump i magen. Jag måste säga att jag är glad att jag inte hörde hans röst, då hade jag nog börja gråta.
Nej, det är faktiskt jobbigt att tänka på att han är på ett sånt riskfyllt ställe. Jag hoppas verkligen inte att något allvarligt händer, jag vet inte vad som skulle hända men mig då.. Fan för att vara så känslig men det är väl naturligt.
Älskar dig bror <3

Uppmuntran -.-

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

På ett år har jag gått upp ca fem kilo och nu säger mamma att jag har blivit tjock för att jag inte får på mig ett par byxor jag använt förut. JAA! VAD GLAD JAG BLIR! Det är ju ändå bara fem kilo..
Mycket annat har också hänt som kanske inte fått mig att må så bra men jag får faktiskt skylla mig själv den här gången.. Att jag aldrig tänker mig för ._. Aja jag ska glömma och bättra mig

Två dagar kvar på jobbet sen har jag äntligen sommarlov! Hurra! Vi får se vad som händer under min lilla semester vecka med familjen,  jag röstar på massage (eller liknande) och shopping men det lät som att mina föräldrar ville fiska :/

Puss och hej :Ö

*

Kategori: Allmänt

Helgen har gått fort tycker jag.
I fredags kom Simon hit och i lördags åkte vi som sagt till stan. Det blev inte så mycket shopping men vi (jag) njöt av den fina dagen. Det var lite krångel med bioautomaten(?) så vi fick vänta tills dom öppnade innan vi kunde få våra biljetter till Harry Potter (H). Jag tyckte filmen var bra och jätte rolig!
Sedan letade vi efter ett matställe vi kunde äta på, det blev en Kina-resturang till sist. Efter god mat och god efterrätt åkte vi hem igen. Vi var hemma ungefär vid åtta. Åkte till klövsjön och tänkte bada lite men det var lite för kallt.

Idag åkte vi till Bälla och där var  Joel, Sanna och Anna F. Det var trevligt.
Bälla sminkade mig coh fixade mitt hår. Simon åkte till Ojja medans jag blev fotograferad =D Jag hoppas nån av bilderna blev bra (A)
Sen har det inte hänt så mycket mer.
Ska umgås med Simon nu <3
PUSS :ö

Mys i stan.

Kategori: Allmänt

Det är bättre med magen nu iaf och det är ju bra! :D

På lördag ska jag och Simon åka in till stan och se på Harry Potter.
Det blir lite shopping innan filmen och efteråt ska vi äta på nån resturang innan vi åker hem.
Jag tycker iaf att det låter mysigt eftersom vi inte gjort det under de ett år och lite mer än två månaderna vi varit tillsammans.
Jag räknar inte den gången vi åkte in med skolan.

Jag ska försöka leta efter lite smink och kanske nån tröja, och det lät som att Simon skulle köpa nåt åt hans mamma som fyller år snart :) Jag hoppas iaf på en underbar dag!

Jag har frågat Bälla om hon vill ta några försök till modell bilder precis som hon gjorde på Emelie (jag tyckte bilderna blev jätte bra!) Så vi får se vilken dag det blir :D Det kommer iaf bli spännande ^^

Uppror, igen

Kategori: Funderingar

Alltså min kropp har blivit hel-konstig igen. Igår hade jag så ont i magen så jag inte kunde andas normalt, stå rakt, sätta mig/lägga mig/resa mig upp normalt. Det gick väl över lite under natten men jag har fortfarande ont i magen.

Förut hade jag problem med monster mensvärk och urinvägsinfektion och nu det här..
Är det inte det ena så verkar det vara det andra.
Iofs så har det bara gått nått dygn.

Kan man kalla det inspererad?

Kategori: Allmänt

Läste en massa bloggar nyss och jag känner att om det är nåt jag INTE längtar till så är det de sista året i skolan.
Nej jag vill helst inte tänka på det. Jag vill inte ha kul med min klass, jag känner att jag kommer inte klara av det. Alla  fester det är tänkt att man ska ha och musikalen, nej fy! Och jag vill heller inte tänka på att det är sista året heller, jag kommer få så mycket ångest över det.
Vad ska jag göra sen? Ska jag plugga vidare eller börja jobba? Eller ska jag ta ledigt ett år fast jag inte får för mamma.. Jag vill inte behöva tänka på det här just nu, det är alldeles för tidigt. jag känner mig fortfarande som en 15 åring.. Jag vill inte jobba DD:
Jag känner att jag har glidit ifrån mina vänner fast jag har varit med några under sommaren.. Ja jag vet inte alls hur hösten kommer bli.. Jag vill inte hamna i nån depression igen. Det räcker med tre år tycker jag.

Nåt som kommer bli kul är ju konserten i Stockholm! Jag och Sanna ska se på Placebo den 13 november, biljetterna ligger på köksbordet :D Ska beställa tågbiljetterna nångång i september. Ååh jag längtar!
Det kommer också vara skönt att åka från ström ett tag :D

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Känslor/Jobbiga saker

Jag förstår inte hur jag kan ha så svårt att ringa till folk. Jag vill ut ikväll men jag vågar inte ringa till nån och kolla om dom ska ut.. Jag blir ledsen pga det. Jag hatar när det blir så här! Det är alldeles för ofta som det blir så här. Fan!

Jag vill bara gå och sova bort hela den här kvällen så jag slipper tänka på det. Visst, jag hade trevligt igår men jag vi ha kul fler dagar.

Jag blir så ledsen på allting just nu. Låt mig fly från denna värld! .___.
 Jag orkar inte längre.. igen  

Fredag - Dunder

Kategori: Allmänt

Fick sluta lite tidigare på jobbet :D det var snällt.
Jag visste dock inte om jag skulle ut på dunder eller om jag skulle vara hemma men det blev att gick ut :D
Var på fest hos Simons kompis Erik och där var det mycket folk :D det är ju trevligt, sen gick vi iväg och mötte Weronica, Bälla och Joel som var hemma hos Daniel. Efter ett toa besök så gick vi ner mot området men jag och simon gick aldrig in, det var väl några som gjorde det antar jag. Jag, Simon och några till gick tillbaka till Eriks lägenhet och var där typ resten av kvällen men det gick bra det också :)
Vid ett åkte jag hem till Simon och sov där. Vid ett-två idag åkte jag tillbaka till ström och gick på marknaden och så.
Och nu sitter jag här och gör inte så mycket .P LALALAAA

Jobbar-vecka

Kategori: Funderingar

Första veckan har gått väldigt bra än så länge :D två veckor till efter det här.
Kristofer kom hem till strand i tisdags och det var verkligen kul! Så det var mycket folk som var här i tisdags, farmor och farfar från Gävle och mormor från stan. Också kom famlijen Wahlström :D Mycket trevligt fast man inte direkt hade någon att prata med (för att det var så mycket folk som prata i munn på varandra)

Jag vet inte än om jag ska gå på någon av dunder kvällarna, vi får väl se hur det blir :)

Jag måste säga att jag är lite less, jag vill att vi ska kunna prata med varandra mer men du verkar hela tiden ha fullt upp eller så vill du helt enkelt inte prata med mig. Är det ens någon mening då?
Jag tror jag inte jag orkar bry mig men det gör jag : / Crap

*ingen läser ändå rubriken

Kategori: Allmänt

Den här veckan har det hänt mycket.
I tisdags kom simon på besök och vi tog en liten raggar sväng i ström sen hämta vi upp emelie och fortsatte köra runt sen for vi till OK och hämta upp Simons kompis Jonathan(/?) ja sen började vi skjutsa hem folk .P
I onsdags var jag med emelie halva dagen. Vi var på utebadet :D sen strax innan sex åkte jag till Sanna och var med henne tills fredag. Kom till ström ca halv tolv och då gick jag till emelie och var med henne. Vid halv fem blev jag hämtad av simons pappa så for jag hit till rossön :D

Det känns bra att jag har gjort saker i veckan :D
På måndag börjar jag jobba och på tisdag kommer Kristofer hem till strand! det kommer bli jätte kul att få träffa honom igen! :D
Ja en kort sammanfattning om vad som har hänt under veckan som gått :)