MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

1 okt.

Kategori: Allmänt

Idag har det inte hänt någonting alls! Pappa ringde vid halv tolv och pratade lite, somna om och vaknade vid ett. Gjorde i ordning lite nudlar och tog en yoghurt till det. Kollade lite på serier och kikade runt på internet. Sen gjorde jag middag upptäckte att jag hade slut på pengar på mobilen så efter jag åt och hade diskat klart så gick jag och laddade mobilen och ja nu sitter jag här och skriver. Har väl stött på ett fåtal personer idag, många är kanske sliten sen igår haha. Men jag är lite rastlös men jag vet inte vad jag ska hitta på.
Vi nog ett litet inbördeskrig i våran korridor för vårat kök ser ut som skit (som det tydligt gör varje år), endel tycker det är bara dumt att störa sig på vad andra inte orkar bry sig i (som sorteringen med sopor, plast i komposten och förpackningar i vanliga soporna). Tur vi ska ha typ korridorsmöte på måndag!

Efter att jag skrev det där så vart det "fönstersnack" jag hörde hur Jakob (som bor ovanför mig) pratade och ropade på mig och när jag öppnade fönstret så pratade han med Sanni som var i köket och vi bestämde oss för att se på film! Så vi såg två filmer ikväll, en thailändsk skräckfilm dom jag inte vet vad den heter och sen såg vi My name is Khan. Den sista var en otroligt bra och en film som verkligen berör! Super fin.
Ja nu efter filmtittande (klockan hann bli kvart över tolv) så kokade jag nudlar igen och ja skriver klart det där!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: