MeNotReal

Tjej med många tankar och särskrivningar!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Som jag skrev på facebook så har dagen bestått av kol-porträtt och ja det är intressant. Det är tänkt att papperet ska bli helt svart men man ska ändå kunna se vem det är man ritat av. Vi började ju i fredags men då gick vi bara halvdag så. Men det är intressant sätt att göra det på. Vi ska inte tänka så mycket på om det är anatomiskt(?) och så utan mer att prova på det här med volym istället för konturer, svårt och spännande! Kommer nog bilder på det sen (A)
Sen ikväll hade målerilinjen en aktivitet för alla andra på skolan, vi satte upp typ grovt golvskyddspapper(?) eller något sånt på en vägg och grunderade den sen tog våran lärare fram acryl och typ spritpennor så de som kom dit fick måla stort och mycket på väggen. De som hade svårt att veta vad dom skulle måla fick ta en lapp (som vi på målerilinjen hade skrivit) och dom var tvugna att måla det som stod på lappen. Det var faktiskt väldigt många som kom och målade mycket spännande! Tog ett kort när alla var klar och typ hade gått kommer väl upp en bild på det också sen :)
Sen när jag/vi var klar med att städa undan så gick jag till mitt rum och beställde biljetter hem till höstlovet! Åh lite sugen på att åka hem faktiskt med det är bra och trivsamt här också, saknar bara Simon väldigt mycket <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: